safer97 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ που το πήρα πάντως μόνο για μαθητής δε μοιαζω Ρώτησα γιατί πήγε γνωστός μου στο Γερμανό στο Κολωνάκι και ενώ το είχαν ετοιμοπαράδοτο, κάτι τέτοια παπατζιλίκια του έλεγαν εκεί για προσφορά μόνο για μαθητές και τελικά δεν του το έδωσαν, ακόμα και μετά από ψιλοτσακωμό που έπαιξε. Τελικά πήγε στο Γερμανό στη Σταδίου κι έκανε κανονικά παραγγελία χωρίς πρόβλημα (εκεί δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο), αφού εκεί του είπαν πως είναι προσφορά για όλους. Ό,τι να ΄ναι κοινώς.
Gauss3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ρώτησα γιατί πήγε γνωστός μου στο Γερμανό στο Κολωνάκι και ενώ το είχαν ετοιμοπαράδοτο, κάτι τέτοια παπατζιλίκια του έλεγαν εκεί για προσφορά μόνο για μαθητές και τελικά δεν του το έδωσαν, ακόμα και μετά από ψιλοτσακωμό που έπαιξε. Τελικά πήγε στο Γερμανό στη Σταδίου κι έκανε κανονικά παραγγελία χωρίς πρόβλημα (εκεί δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο), αφού εκεί του είπαν πως είναι προσφορά για όλους. Ό,τι να ΄ναι κοινώς. Για γέλια και για κλάματα είναι ο Γερμανός... Απαράδεκτοι...
christos8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ρώτησα γιατί πήγε γνωστός μου στο Γερμανό στο Κολωνάκι και ενώ το είχαν ετοιμοπαράδοτο, κάτι τέτοια παπατζιλίκια του έλεγαν εκεί για προσφορά μόνο για μαθητές και τελικά δεν του το έδωσαν, ακόμα και μετά από ψιλοτσακωμό που έπαιξε. Τελικά πήγε στο Γερμανό στη Σταδίου κι έκανε κανονικά παραγγελία χωρίς πρόβλημα (εκεί δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο), αφού εκεί του είπαν πως είναι προσφορά για όλους. Ό,τι να ΄ναι κοινώς.
jonkyr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφορουμιτες καλησπέρα. Καθώς είναι και ο zacharis εδώ, θα κάνω συγκεκριμένη ερώτηση. Βρήκα το ταμπλέτες, αλλά δεν το αγόρασα ακόμα διότι αναρωτιέμαι αν κάνει για τη δουλειά που το θέλω (έχω γράψει σχετικά και στο βήμα για αναζήτηση φορητού): Με νοιάζει η φορητότητα, η μπαταρία και η απροβληματιστη χρήση ίντερνετ + ms office. Το θέλω φυσικά για επαγγελματική χρήση, αλλά ουσιαστικά για 40-50 μέρες το χρόνο. Browsing με πολλά tabs, Word + excel είναι που απαιτήσεις, ίσως η βαθιά χρήση flash να ζορίζει. Το laptop που έχω (και πλέον σερνεται) έχει centrino επεξεργαστή και αν θυμάμαι καλά 1 giga ram. Φυσικά δεν με κρατάει ποια. Ταινίες και παιχνίδια είναι αδιάφορα. Θεωρείτε ότι καλύπτομαι; Η να στραφω σε λύση laptop με 400+ ευρώ; Αρκούν τα 2 giga ram; Ευχαριστώ.
christos8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ρώτησα γιατί πήγε γνωστός μου στο Γερμανό στο Κολωνάκι και ενώ το είχαν ετοιμοπαράδοτο, κάτι τέτοια παπατζιλίκια του έλεγαν εκεί για προσφορά μόνο για μαθητές και τελικά δεν του το έδωσαν, ακόμα και μετά από ψιλοτσακωμό που έπαιξε. Τελικά πήγε στο Γερμανό στη Σταδίου κι έκανε κανονικά παραγγελία χωρίς πρόβλημα (εκεί δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο), αφού εκεί του είπαν πως είναι προσφορά για όλους. Ό,τι να ΄ναι κοινώς. Ότι να ναι ο γερμανός όντως. Δε κατάλαβα δηλαδή, αν είμαι ο πατέρας του μαθητή και θέλω να του το πάρω δώρο δεν μπορώ; Καραγκιοζιλίκια....
zacharis1955 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ... Βρήκα το ταμπλέτες, αλλά δεν το αγόρασα ακόμα διότι αναρωτιέμαι αν κάνει για τη δουλειά που το θέλω (έχω γράψει σχετικά και στο βήμα για αναζήτηση φορητού): Με νοιάζει η φορητότητα, η μπαταρία και η απροβληματιστη χρήση ίντερνετ + ms office. Το θέλω φυσικά για επαγγελματική χρήση, αλλά ουσιαστικά για 40-50 μέρες το χρόνο. Browsing με πολλά tabs, Word + excel είναι που απαιτήσεις, ίσως η βαθιά χρήση flash να ζορίζει. ... Θεωρείτε ότι καλύπτομαι; Η να στραφω σε λύση laptop με 400+ ευρώ; Αρκούν τα 2 giga ram; ... Kαλύπτεσαι πλήρως, εγώ για παρόμοια χρήση χρησιμοποιώ το Onda V975W (http://www.onda-tablet.com/onda-v975w-quad-core-win-8-tablet-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-wifi-32gb.html) με τον ίδιο επεξεργαστή (Intel Atom Z3735F) και το Toshiba Encore WT8-A-102 με τον ελάχιστα καλύτερο Intel Atom Z3740 με εξωτερικό πληκτρολόγιο & ποντίκι και πάνε πάρα πολύ καλά! Eναλλακτική λύση: http://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=99452&langId=-18&searchProfile=onlineshop&channel=mmgrel&searchParams=&path=&query=ASUS+X205TA 1
jonkyr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εκτιμώ πολύ την άποψή σου zacharis, χαίρομαι που μου απάντησες. Δεν υπάρχει λόγος να πάω σε εναλλακτική, με την έκπτωση της "Επιστροφής" και το κουπόνι για τα βιβλία (που θα αγόραζα ούτως ή άλλως άλλοι Public) το μηχάνημα πάει στα 150 ευρώ. Το Asus δείχνει πάντως καλή επιλογή για κανονικό laptop, αλλά είμαι από κινητό (σορι και για τα λάθη btw) και δεν μπορώ να τσεκάρω και το computeruniverse για κάτι ακόμα πιο αξιόλογο σε χαμηλή τιμή. Ευχαριστώ και πάλι. Α, πολύ σημαντική ερώτηση: μπορώ να βάλω win 7 όπως σε ένα κανονικό υπολογιστή; Επίσης, μετά τον χρόνο πως δουλεύουμε με το office (αφού λήγουν τα 360); Μπορώ να βάλω "δανεικό" office;
NaGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ θεωρώ οτι δεν καλύπτεσαι σε καμία περίπτωση ειδικά για πολλά tabs σε browser η τιμη είναι καλή, και αφού έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις τα κουπόνια ακόμα καλύτερη, αλλά για τη χρήση που περγράφεις και ειδικά επαγγελματικά μάλλον θα καταλήξεις σε laptop με 4 ή παραπάνω GB RAM. 1
jonkyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Χμ, ευχαριστώ. Ναι, τα πολλά tabs (δεν γράφω αριθμό για να μην φάω μπινελίκι) είναι αναγκαίο κακό, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα συμβιβαστω κι όταν το χρησιμοποιώ δε θα ανοίγω περισσότερα από 8-10 Αλλά ομολογώ ότι τα 2 giga ήταν ο αρχικός προβληματισμος μου. Με τα win/office τι γίνεται;
zacharis1955 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ... ...δεν μπορώ να τσεκάρω και το computeruniverse για κάτι ακόμα πιο αξιόλογο σε χαμηλή τιμή. ... http://www.computeruniverse.net/en/products/90573341/acer-aspire-v3-112p-p5b3.asp 1
jonkyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τέλειος. Αύριο το πρωί θα αποφασίσω τι θα κάνω με το miix. Καληνύχτα.
malachaskos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 παιδιά μόλις έκανα παραγγελία... τρέχει κανονικά windows ε? μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση exe?
zacharis1955 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ... τρέχει κανονικά windows ε? μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση exe? Nαι σε όλα...
stefanara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το πηρα και το αναβαθμισα σε win 10 . To Office 365 που πηγε; πριν την αναβαθμιση δεν τσεκαρα αν ειναι εγκατεστημενο και τωρα δεν βρισκω τιποτα. Πρεπει να το κατεβασω και να το εγκαταστησω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα