ostvarivanje Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τι είναι αυτοί στο Γερμανό; Πήγα να ρωτήσω αν υπάρχει διαθέσιμο και μου λέγανε δεν υπάρχει και ότι έχουν ένα άλλο tablet. Και καλά με υφάκι και ειρωνία. Αν είναι δυνατόν! Και σε ερώτησή μου αν θα το ξαναφέρουν, άρχισαν και καλά, δεν ξέρουμε πότε θα το ξαναφέρουμε και αν θα είναι σε προσφορά και τέτοια. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα;
JPep04 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ερωτηση ειναι αυτη; Όλα είναι δυνατα στην χωρα που ζουμε Απλως δοκιμασε σε αλλο υποκαταστημα. Σε ενα καταστημα που ρωτησα χτες, δεν γνωριζαν για την προσφορα, αφου εξηγησα στο παλικαρι και το εψαξε κι αυτος, μου ειπε οτι θα ξαναφερουν στοκ απο μεσα του μηνα και μου εδωσε ενα τηλεφωνο να παρω να ρωτησω αν και σε ποιο καταστημα υπαρχει το tablet για να μην περιμενω τοσες μερες.
111111 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 χτες παρέλαβα κι εγώ. Πολύ καλό για τα λεφτά του, το πληκτρολόγιο και η θήκη γνήσια lenovo και ποιοτικότατα. Στην απόδειξη υπάρχει το κουπόνι για το cosmobooks
thetruth Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 αυτα τα 8.1 ομως ρε παιδια πολυ αχωνευτα... (χρηστης win7)
zacharis1955 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ καλή προσφορά ειδικά για τα σημερινά δεδομένα, το παράγγειλα και 'γώ... Τηλεφώνησα στο κατάστημα παραλαβής μου (Π. Φάληρο) και μου είπαν οτι η έκπτωση (από 299 € σε 199 €) γίνεται στό ταμείο... P.S: Δεν υπάρχει δώρο Γερμανού Θήκη-πληκτρολόγιο, όλα αυτά είναι πλέον στη original Lenovo συσκευασία...
searius Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια αγωρασα και γω το ταμπλετακι χτες αλλα τελικα δεν θα το κρατήσω. Το θελει κανείς; Ειμαι Θεσσαλονίκη!
ostvarivanje Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ερωτηση ειναι αυτη; Όλα είναι δυνατα στην χωρα που ζουμε Απλως δοκιμασε σε αλλο υποκαταστημα. Σε ενα καταστημα που ρωτησα χτες, δεν γνωριζαν για την προσφορα, αφου εξηγησα στο παλικαρι και το εψαξε κι αυτος, μου ειπε οτι θα ξαναφερουν στοκ απο μεσα του μηνα και μου εδωσε ενα τηλεφωνο να παρω να ρωτησω αν και σε ποιο καταστημα υπαρχει το tablet για να μην περιμενω τοσες μερες. Τι να δοκιμάσω σε άλλο υποκατάστημα, αφού δεν υπάρχει τίποτα σε όλη τη Δυτική Μακεδονία!
PaNtErAz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κάποιος το αγόρασε και θέλει πιο μικρό το ανταλλαζω με το Asus Vivo Note 8 (win10) που αγορασα πριν λίγες μέρες κ διάφορα από μένα και θήκη caselogic.
christos8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Όσοι έχετε την πιστωτική της cosmote-eurobank και την χρησιμοποιήσετε θα έχετε κέρδος άλλο ένα 4%, οπότε μαζί με την προσφορά των 30 ευρώ της cosmotebooks το μηχανάκι βγαίνει στα 161 ευρώ... not bad!!!
stelios18120 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Όποιος το πηρε και δεν το θέλει το ανταλλάζω με το MLS iqtab 10" 3g και διαφορα απο μερους μου. Απο αθηνα ειμαι
JPep04 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να δοκιμάσω σε άλλο υποκατάστημα, αφού δεν υπάρχει τίποτα σε όλη τη Δυτική Μακεδονία! Υπερβολες. Και γω απο Θεσσαλονικη ειμαι. Ο Γερμανος στην Τσιμισκη θα το φερει απο μεσα Σεπτεμβρη.
ostvarivanje Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Υπερβολες. Και γω απο Θεσσαλονικη ειμαι. Ο Γερμανος στην Τσιμισκη θα το φερει απο μεσα Σεπτεμβρη. Τη μοναδική υπερβολή που βλέπω είναι να συγχέεις τη Θεσσαλονίκη με τη Δυτική Μακεδονία. 3
christos8 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει αναβαθμίσει κάποιος σε 10άρια να μας πει εντυπώσεις;
JPep04 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τη μοναδική υπερβολή που βλέπω είναι να συγχέεις τη Θεσσαλονίκη με τη Δυτική Μακεδονία. Συγγνωμη, παρεξηγησα...και εδω παντως, πολλοι δεν γνωριζουν καν για την προσφορα ουτε εχουνε στοκ.
war Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει αναβαθμίσει κάποιος σε 10άρια να μας πει εντυπώσεις; Έχω αναβαθμίσει, όλα μια χαρά, νερό τρέχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα