mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Από τη στιγμή που μπορούμε να το δούμε σαν απλό μικρό laptop, θα μπορούσαμε να του βάλουμε linux?? Το θέλω για κάτι εργασίες σε NS3, στο desktop έχω βάλει το virtual box για να μη μπλέκω με dual boot, εδώ δεν ξέρω αν θα το σηκώσει, αν και στα min specs φαίνεται να αντέχει https://www.virtualbox.org/wiki/End-user_documentation δεν βρισκω το λογο να μην μπορεις εκτος αν ειναι arm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 δεν βρισκω το λογο να μην μπορεις εκτος αν ειναι arm Νομιζω εχει κλειδωμενο bootloader . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 παντως αμα εχει community ολο και καπως θα μπαινει , εδω βαλαν στο ps3 και το samsung galaxy tab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPep04 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Από τη στιγμή που μπορούμε να το δούμε σαν απλό μικρό laptop, θα μπορούσαμε να του βάλουμε linux?? Το θέλω για κάτι εργασίες σε NS3, στο desktop έχω βάλει το virtual box για να μη μπλέκω με dual boot, εδώ δεν ξέρω αν θα το σηκώσει, αν και στα min specs φαίνεται να αντέχει https://www.virtualbox.org/wiki/End-user_documentation Εδώ λέει οτι γινεται, και τα περισσοτερα δουλευουν, εκτος απο την καμερα, τον ηχο και το wifi http://www.normalesup.org/~george/comp/linux_lenovo_miix3/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
war Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το πηρα απο Cosmote στα 259 πριν 2 βδομαδες σχεδον. Οθονη εξαιρετικη, το πληκτρολογιο την κανει τη δουλεια του. Σε αυτη τη τιμη αξιζει με χιλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babyonboard Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μια συμβουλη μιας και ολοι ξερουμε τα κακως κειμενα του γερμανου, βρειτε ενα μαγαζι στο οποιο μπορειτε να συνεννοειθειτε χωρίς θέματα και κοροιδίες (υπάρχουν κάποια τέτοια) και πηγαίντε με αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikko_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις παρέλαβα. Μου το είχαν κρατήσει (ευτυχώς) μετά την πρωινή τηλεφωνική συνομιλία. Άσχετο, αλλά παίρνεις και δωροεπιταγή 30€ από cosmotebooks για αγορά σχολικών ειδών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetruth Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 το εχεις στην κατοχη σου; ή απλα ειναι μια φωτο απο το ιντερνετ ? χδ προφανώς και ειναι δικια μου η φωτο ,ομως προορίζεται για δωρο οποτε δεν εχει unboxing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις παρέλαβα. Μου το είχαν κρατήσει (ευτυχώς) μετά την πρωινή τηλεφωνική συνομιλία. Άσχετο, αλλά παίρνεις και δωροεπιταγή 30€ από cosmotebooks για αγορά σχολικών ειδών. ωωωω, δε μου έδωσαν. δε μου λες για καποιες αγορες και πανω ισχύει η δωροεπιταγή ή είναι fix? το πληκτρολογιο ειναι ελληνικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikko_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ωωωω, δε μου έδωσαν. δε μου λες για καποιες αγορες και πανω ισχύει η δωροεπιταγή ή είναι fix? Από 199 και πάνω. Ακριβώς στο όριο δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδιά μου ζητησαν το σταθερο τωρα λεει για να με καταχωρήσουν και να παρω τελικά το κουπόνι. ετσι εκαναν και σε εσας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gepant Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 <p>ρε παιδιά μου ζητησαν το σταθερο τωρα λεει για να με καταχωρήσουν και να παρω τελικά το κουπόνι. ετσι εκαναν και σε εσας?</p> Δεν μου το έδωσαν τσακώθηκα ούτε οδοντογλυφίδα ξανά από γερμανο Ηράκλειο Κρήτης με ηρωνεια και γελάκια μου ζητούσαν πάσο που έχω και τελικά αφού έφαγα όλο το απόγευμα δεν μμπορούσαν να β δουν την προσφορά και αρνιόταν άκουσον άκουσον να μμιλήσουν με τα κεντρικά που είχα καλέσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 περίεργο αλλα να ξερεις οτι μου το εγραψε η απόδειξη πάνω, άσχετα που δεν το καταχωρησαν και δεν ηταν έγκυρο (και τώρα έγινε). Εσενα στο γραφει η απόδειξη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikko_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδιά μου ζητησαν το σταθερο τωρα λεει για να με καταχωρήσουν και να παρω τελικά το κουπόνι. ετσι εκαναν και σε εσας? Εμένα το έδωσαν επί τόπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JapanTurbo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Στην απόδειξη κάπου το γράφει είναι ένας αριθμός που το βάζεις και το παίρνει σαν δωροεπιταγή στα cosmotebooks......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα