Προς το περιεχόμενο

Tab Lenovo Miix 3 10-30 Wifi @ 199 €

babyonboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό δεν είναι ; 

Link.png Site: LenovoMiix 3 10"

Έριξα μια παραγγελία, αν και το δείχνει στα 299€. 

Αν το δώσουν 199€ έχει καλώς, αλλιώς ας το κρατήσουν

Τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι θα γινει εκπτωση στο ταμειο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λοιπον ενα εχω να πω. Πριν απο μια εβδομαδα το συγκεκριμενο καταστημα ειχε προσφορα το ιδιο tablet στα 260€. Ηθελα να το αγορασω πηγα στο υποκαταστημα Μυτιληνης και μου ειπανε οτι το site δεν δεχεται παραγκελιες μεχρι να λειξουν τα Capital controls και μου ειπανε οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν θα ξαναερθει.

Φυσικα εγω το εψαξα παραπανω και πηρα τηλ στον γερμανο. Μου ειπανε οτι θα ψαξουνε στην θεσσαλονικη καταστημα να βρουνε αν υπαρχει διαθεσιμο και οτι αν παω μεχρι τις 31 Σεπτεμβριου και εχει ερθει τοτε θα το παρω 260€ αλλιως 300€ ασχετα με το οτι θα εκανα την παραγκελια πριν λειξουν οι προσφορες. Τελικα μου ειπανε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο ουτε στην θεσσαλονικη πουθενα και οτι δεν θα ξαναφερουνε.

Καταφερα και το αγορασα απο το cosmote shop στα 260€ με θηκη.
Ρωτηστε οτι θελετε για το tablet να σας πω.

Στον γερμανο δεν ξαναπαταω ειναι κοροιδια αυτο το πραγμα. 2 φορες τους χρειαστηκα μια με το tablet πριν λιγες μερες και μια περυσι με το πακετο ασπρο ps4+destiny(που ειχε και αποκλειστικοτητα) και τις 2 δεν φερθηκαν επαγκελματικα. Το ιδιο και στο υποκταστημα Μυτιληνης η κοπελα..

<p>Παιδια το εχω πάρει όταν η Cosmote το είχε στα 259 πριν κανενα 10ημερο.. Το μηχάνημα τα σπάει... Του εχω βάλει και τα 10αρια καθαρή εγκατάσταση και ειναι σφαιρατο..</p>

Τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι θα γινει εκπτωση στο ταμειο

ελπιζω να εχουν ενημερωσει τα καταστηματα γιατι πολλες φορες οι υπαλληλοι δεν εχουν ιδεα !

ελπιζω να εχουν ενημερωσει τα καταστηματα γιατι πολλες φορες οι υπαλληλοι δεν εχουν ιδεα !

πιο μουφα επιβεβαίωση δεν εχω ξαναλαβει..  δεν ειχε ουτε αποδειξη-τιμολογιο (παραγγελιας) ουσιαστικα ειναι ενα απλο email χωρις τιμες και κωδικους ουτε τα στοιχεια μου δεν εχει.. απλα τραγικο (εκανα print screen το λινκ σε περιπτωση που εχουμε εκτροπες...)

πιο μουφα επιβεβαίωση δεν εχω ξαναλαβει..  δεν ειχε ουτε αποδειξη-τιμολογιο (παραγγελιας) ουσιαστικα ειναι ενα απλο email χωρις τιμες και κωδικους ουτε τα στοιχεια μου δεν εχει.. απλα τραγικο (εκανα print screen το λινκ σε περιπτωση που εχουμε εκτροπες...)

Ετσι ακριβως ειναι ..

Ρωτηστε οτι θελετε για το tablet να σας πω.

Τις βασικές σου εντυπώσεις θα θέλαμε στην ουσία. Excel παίζει κανονικά υποθέτω, λόγω και του 365 που δίνει για ένα χρόνο. Κανένα παιχνιδάκι να σηκώνει άραγε (εννοώ εκτός του Store); Κανένα football manager ας πούμε :P

λοιπον μολις παρελαβα, δεν τηρουν κανενα στοιχειο-προτεραιοτητα (ανώνυμη απόδειξη) οποτε περαστε απο το καταστημα το οποιο επιλεξατε για παραλαβη (αφου επιβεβαιώσετε οτι υπαρχει αποθεμα στο συγκεκριμενο καταστημα) και παρτε το.

Υ.Γ. ευχαριστω τον TS για την ενημερωση!  ^_^

Τις βασικές σου εντυπώσεις θα θέλαμε στην ουσία. Excel παίζει κανονικά υποθέτω, λόγω και του 365 που δίνει για ένα χρόνο. Κανένα παιχνιδάκι να σηκώνει άραγε (εννοώ εκτός του Store); Κανένα football manager ας πούμε :P

Γενικα ικανοποιητικο στην χρηση. Το περιμενα αρκετα πιο αδυναμο (προηγουμενως για την ιδια χρηση ειχα HP-dm1z με linux και 4gb ram). Παιζει ανετα 1080p ταινειες. Και livestream ειδα 720p 50fps μεσω IE, στον firefox κολλουσε.

Παιχνιδι τυπου FM Που θελει πολυ δυναμη  δυσκολα θα σηκωσει εκτος αν βαλεις παλαιοτερο . Εγω θα βαλω τα παλια nfs μεσα να εχω να παιζω (UG1,2,most wanted). Θα δοκιμασω και CS:GO αλλα πρωτα θελω να βαλω τα 10αρια. Επισης θα το δοκιμασω σε netbeans για προγραμματισμο java πως τα παει.

Το πληκτρολογιο μερικες φορες δεν περνει καποιο γραμμα που πατησα αλλα ισως φταιει οτι ακομα δεν το εχω "μαθει". Αβολο επισης που εκει στην σειρα με τους αριθμους ειναι λιγο πιο δεξια τα νουμερα απο οτι συνηθως. Το ιδιο και το backspace που ειναι μικρο και σε περιεργο (για τα δαχτυλα) σημειο.

Η μπαταρια κραταει αρκετη ωρα υπολογιζω γυρω στις 6-7 αναλογα βεβαια και την χρηση.(και την φωτεινοτητα)

Η οθονη εκπληκτικη πολυ καλη αναλυση + γωνιες θεασης σαν IPS που ειναι. Επισης ωραιο ειναι και οτι η χαμηλοτερη φωτεινοτητα με την υψηλοτερη εχουνε μεγαλη διαφορα και ειναι πολυ φωτεινο ακομα και κατω απο ηλιο η φως.

Δυστυχως δεν μου αρεσε οτι αφηνει δαχτυλιες πανω στην οθονη πολυ ευκολα και οτι γινονται ευκολα αντανακλασεις πανω της.

Ψαχνω για screen protector η coated glass αλλα τιποτα. Θα ηθελα και μια καλη και φθηνη καρτα μνημης αλλα τωρα απλα περιμενω,(διαβασα οτι αναγνωριζει και εξωτερικους HDD). Eνα ποντικι bluetooth θα ητανε καλο για να μην δεσμευω την μοναδικη θυρα micro usb που εχει(στην ιδια φορτιζει κιολας).

Επισης ψαχνω και για πενακι και μια εφαρμογη για να σημειωνω πανω σε pdf.

• Like 3

λοιπον μολις παρελαβα, δεν τηρουν κανενα στοιχειο-προτεραιοτητα (ανώνυμη απόδειξη) οποτε περαστε απο το καταστημα το οποιο επιλεξατε για παραλαβη (αφου επιβεβαιώσετε οτι υπαρχει αποθεμα στο συγκεκριμενο καταστημα) και παρτε το.

Υ.Γ. ευχαριστω τον TS για την ενημερωση!  ^_^

H θήκη-πληκτρολόγιο είναι μέσα στη συσκευασία ή την δίνουν ξεχωριστά ;

Θα ησουν ο καλυτερος θειος αν το εκανες...το θεμα ειναι μη το λιγουρευτεις και το κρατησεις εσυ τελικα !!! :-D :-D :devil:

Φρονω πως ειναι πολυ καλη προσφορα. B)

Τα 32GB ειναι ενα θεμα βεβαια....

Έχει περάσει στο πανεπιστήμιο και ήθελα να της κάνω ένα δώρο. Οπότε το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Όσο για το αν το λιγουρευτώ εγώ, παίζει και αυτό, αλλά όχι να πάρω το δικό της, αλλά να το πάρω και για μένα. Αυτή τη στιγμή έχω το Asus Vivo Tab Note 8. 

Πιστεύετε ότι είναι καλή αναβάθμιση; Ιδιαίτερα για τη μεγαλύτερη οθόνη ως προς το desktop κομμάτι της λειτουργίας του. 

• Like 1

Από τη στιγμή που μπορούμε να το δούμε σαν απλό μικρό laptop,

θα μπορούσαμε να του βάλουμε linux??

Το θέλω για κάτι εργασίες σε NS3, στο desktop έχω βάλει το virtual box για να μη μπλέκω με dual boot, εδώ δεν ξέρω αν θα το σηκώσει, αν και στα min specs φαίνεται να αντέχει

https://www.virtualbox.org/wiki/End-user_documentation

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...