Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Η πρώτη μου ερώτηση αυτή του τίτλου. Υποκειμενικές οι  προτιμήσεις,, όμως βλέπω οτι το πακέτο της Nova , μειώθηκε αλλά η τιμή του μένει ίδια!

-Η δεύτερη: αν κάνω αίτηση μεταφοράς από Nova forthnet σε ΟΤΕ και δεχθώ αντιπροσφορά από την πρώτη έχω δικαίωμα  να σταματήσω τη μεταφορά χωρίς ποινή?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για το πρώτο μην περιμένεις να υπάρχει μία στάνταρ απάντηση. Αναλόγως του τι θες να βλέπεις.

Δεν έχεις κάποια ποινή αν έχει λήξει το συμβόλαιό σου. Αν δεν έχει λήξει πληρώνεις ποινή ακόμα και αν μεταφερθείς. Πάντως να ξέρεις πως αν έχεις forthnet/nova και κάνεις αίτηση για μεταφορά, σε λίγες μέρες θα σε πάρουν για να σε πείσουν να το κρατήσεις με μικρότερο πάγιο. Εγώ που έκανα φορητότητα σε Wind το καλοκαίρι, και ενώ είχα προηγουμένως το sportspack +cinema 1 με 55€ το μήνα, μου προσφέρενα του full pack (πάντα μαζί με double play εννοείται) στα 40€. Αλλά ήθελα να βάλω vdsl γιατί είχα πολύ χαμηλή ταχύτητα στη forthnet και για αυτό το προχώρησα.

Όπως περίμενα, πριν μια βδομάδα με πήρε ένας συνεργάτης της forthnet και μου προσέφερε σκέτη δορυφορική με sports pack στα 25€. Και έτσι έχω ότι είχα και πριν (τα cinema δεν με ενδιαφέρουν καθόλου) με ελαφρώς λιγότερα χρήματα και vdsl. Από την άλλη υπάρχει γνωστός που έχει ΟΤΕ tv και έτσι όταν υπάρχει κάτι σημαντικό που το δείχνει εκεί θα πηγαίνουμε σε αυτόν να το βλέπουμε, και αντίστροφα θα έρχεται και αυτός σε εμάς. Αυτό πάει λίγο στο πρώτο ερώτημά σου. Αν υπάρχουν σε μια παρέα 2 τουλάχιστον που θέλουν δορυφορική, βολεύει να βάλει ο ένας από τον ένα πάροχο και ο άλλος από τον 2ο.

Δημοσ.

-Η πρώτη μου ερώτηση αυτή του τίτλου. Υποκειμενικές οι  προτιμήσεις,, όμως βλέπω οτι το πακέτο της Nova , μειώθηκε αλλά η τιμή του μένει ίδια!

-Η δεύτερη: αν κάνω αίτηση μεταφοράς από Nova forthnet σε ΟΤΕ και δεχθώ αντιπροσφορά από την πρώτη έχω δικαίωμα  να σταματήσω τη μεταφορά χωρίς ποινή?

Ευχαριστώ.

H Nova εχει καλύτερο κινηματογραφικό πρόγραμμα και το κομμάτι της τηλεφωνίας και του ιντερνετ είναι φθηνότερο απο τον ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ ενδείκνυται για ποδοσφαιρόφιλους, αλλά δεν ξέρεις πότε να περιμένεις την αύξηση.

Όταν αποδέχεσαι προσφορά και υπογράφεις νομίζω έχεις 14 μέρες για να υπαναχωρήσεις, αλλιώς πληρώνεις το πέναλτι. Βέβαια στην περίπτωση του ΟΤΕtv με την αύξηση, μπορεί κανείς να αποχωρήσει αζημίως από την υπηρεσία αφού ο ΟΤΕ εσπασε το συμβόλαιο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση παιδιά πάνω στο θέμα. Έχω forthnet 3play και όταν πήρα και ζήτησα μια καλύτερη προσφορά λόγω μου παν κάτι τραγικό (4-5 ευρώ φθηνότερα - 59,80 πήγαινε το πακέτο ως τώρα). Πήγα κι εγώ σε ένα κατάστημα του ΟΤΕ και ζήτησα το δικό τους 3play (εξοπλισμό δεν παρέλαβα και την αίτηση δεν την υπέγραψα ποτέ γιατί δεν δούλευε ο εκτυπωτής τους). Με πήρε ξανά η forthnet (την επόμενη μέρα) και μου έκανε πρόταση στα 39,90 για το full pack + ένα μήνα δώρο, την οποία και δέχτηκα. Παίρνοντας στο 13888 να ακυρώσω την αίτηση φορητότητας μου είπαν ότι πρεπει να καταβάλω 100 ευρω ποινή γιατί στις πωλήσεις από το κατάστημα δεν υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης (είπαν κιόλας ότι έχει ήδη ενεργοποιηθεί η υπηρεσία σύμφωνα με το συστημά τους-εμένα μήνυμα ενεργοποιήσης δεν μου έχει έρθει ακόμα). Αύριο το πρωί έχω την πρόθεση να πάω στο κατάστημα του ΟΤΕ και να κάνω φασαρία.

Ξέρει κανείς τι παίζει με τις αιτήσεις που γίνονται από το κατάστημα? Έχει δίκιο αυτή από το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ? Σ' ότι έχω ψάξει ως τώρα μόνο για υπαναχώρηση από τηλεπώληση (τηλέφωνο ή online) βλέπω πληροφορίες.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

καταρχην χαζα σου ελεγε μεχερι 14 μερες απο την ενεργοποιηση μπορεις να φυγεις τζαμπα αν θες να δεις σε πια εταιρια ειναι το τηλεφωνο σου μπες εδω http://www.foritotita.gr/?page_id=362

αλλα αν εισαι ακομα forhenet και ουτε ρουτερ ουτε αποκοδικοποιητη πηρες και δεν εχεις μπει στον οτε φυσικα και μπορεις να φυγεις πες τους οτι μετανιωσες 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ bill. Έχεις κανένα link με την συγκεκριμένη νομοθεσία για να τους το τρίψω στα μούτρα αν ζορίσουν τα πράγματα? Δυστυχώς μόνο για τηλεπωλήσεις βρίσκω κι αυτό για 14 μέρες από την αίτηση.

Πήγα σήμερα το πρωί στο κατάστημα. Απο χθες το απόγευμα έχει ενεργοποιηθει η γραμμή στον ΟΤΕ. Εφόσον λέει ενεργοποιήθηκε δεν υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της αίτησης. Εφόσον η Forthnet έχει ήδη την συμφωνία για την καινούρια προσφορα, θα πρεπει να κάνει αίτηση στον ΟΤΕ για φορητότητα. Το κόστος λέει είναι 125 ευρώ επειδή σπάω το συμβόλαιο (το οποίο ποτέ δεν υπέγραψα!!!) και θα έρθει σε λογαριασμό του ΟΤΕ. Επέμεναν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης εφόσον η αίτηση έγινε σε κατάστημα. Έκανα λίγο φασαρία και ήρθε η διευθύντρια του καταστήματος η οποία μου είπε ότι μόλις έρθει ο λογαριασμός θα πάω στο κατάστημα να την βρω για να ζητήσω ακυρωτικό (το οποίο το δέχεται ο ΟΤΕ όταν είναι μικρή η διάρκεια).

Το αστείο είναι ότι πήρα την Forthnet να δω σε τι φάση βρίσκομαι (μου είχε έρθει sms που επιβεβαίωνε ότι πραγματοποιήθηκε η αλλαγή με βάση την βελτιωμένη προσφορα) και μου έλεγαν ότι φαίνομαι στο δίκτυο τους (ενώ το ίδιο έλεγε και ο ΟΤΕ). Με τα πολλά μου είπαν ότι θα στείλουν αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ και συμβόλαιο σε μένα να υπογράψω. Η όλη διαδικασία είπαν θα πάρει 2-3 βδομάδες!!!! Στο site τους φαίνομαι ενεργοποιημένος ενώ στο site που παρέθεσες φαίνομαι στον ΟΤΕ...

Το χειρότερο είναι ο,τι η όλη ιστορία ξεκίνησε για να πληρώνω λιγότερα και θα καταλήξω να πληρώνω κερατιάτικα σε όλους, έχοντας μείνει και χωρίς internet μέχρι να κουνηθούν τα φυντάνια της Forthnet.

Δημοσ.

Σωστα σε ενημερωσαν απο τον Οτε. Κανονικα η υπαναχωρηση εχει λογο ακριβως στις περιπτωσεις που κανεις αιτηση τηλεφωνικα ή μεσω ιντερνετ, για να εχεις το χρονο μεχει να λαβεις το συμβολαιο να δεις αν τα οσα αναγραφονται ειναι αυτα που συμφωνηθηκαν και αν συναινεις με τους ορους του συμβολαιοθ. Στο καταστημα λαμβανεις επιτοπου το συμβολαιο για υπογραφη, οποτε δεν εχει νοημα η υπαναχωτηση, εφοσον ενημερωνεσαι επιτοπου γραπτως για τα παραπανω, ωστε να υπογραψεις.

Τωρα, ολοι οι εναλλακτικοι παροχοι προς το παρον, δεχονται την υπαναχωρηση κι εφοσον η αιτηση εχει γινει και απο τα καταστηματα, βασει ΕΕΤΤ.

Ο Οτε ομως, λογω του οτι ειναι παροχος των παροχων, σε καποια πραγματα και διαδικασιες διαφοροποιειται απο τις υπολοιπες εταιρειες, παλι βασει ΕΕΤΤ. Στην δικη σου περιπτωση λοιπον, δεν ισχυει το δικαιωμα υπαναχωρησης στον ΟΤΕ, εφοσον εξυπηρετηθηκες απο καταστημα τους. Στο μονο που εχεις πατημα και μαλιστα γερο ειναι οτι δεν υπεγραψες, οποτε κακως προχωρησαν την αιτηση, γι'αυτο σου ειπε η υπευθυνη του καταστηματος οταν τους φωναξες, οτι και καλα εχεις περιθωριο λογω του οτι εχει περασει πολυ μικρο διαστημα (δεν ισχυει κατι τετοιο, για να καλυψει την μ@€%κια τους στο ειπε αυτο).

Καποια στιγμη αυτο με την υπαναχωρηση και τα καταστηματα θα ισχυσει και για τις υπολοιπες εταιρειες.

Δημοσ.

Κανένα αυτό με το σοτέ που σου έστειλα έχει και διάφορα θέματα σν μπεις από εκεί που λείο καταναλωτές η αλιεία τηλέφωνακι στην εεττ μια ωραία και ζεστή καταγγελία πεις ότε και να δεις τι να καλά θα θα αλάτι γνώμη αλλά από την ημέρα που θα ενεργοποιθει η σύνδεση σου μετράς της 14 μέρες

Δημοσ.

Επειδη το εχω γραψει και σε παλαιοτερο θρεντ το συμπληρωνω και εδω:

Σε περίπτωση που η Σύμβαση ή η ανανέωσή της σύμβασης συνάπτεται εξ αποστάσεως ή εκτός εμπορικού καταστήματος,κατά τα ειδικώς οριζόμενα στον Ν. 2251/1994 (όπως εκάστοτε ισχύει), ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από αυτή εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης. Στην περίπτωση αυτή της υπαναχώρησης ο Υπαναχωρών υποχρεούται να επιστρέψει στην Εταιρεία ό,τι παρέλαβε σε καλή κατάσταση κατάλληλα προς χρήση ενώ δύναται να επιβαρυνθεί με τα εν γένει διαχειριστικά κόστη και κόστη έναντι τρίτων όπως αυτά ορίζονται στον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της Εταιρείας. Το δικαίωμα υπαναχώρησης του Πελάτη που προβλέπεται στον παραπάνω νόμο δεν ισχύει μετά την ενεργοποίηση των συμφωνημένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, ακόμη και αν η εν λόγω ενεργοποίηση λάβει χώρα πριν την πάροδο της ανωτέρω νόμιμης προθεσμίας υπαναχώρησης (14 ημερολογιακές ημέρες). Ο Πελάτης σε αυτή την περίπτωση ρητά συμφωνεί στην εκτέλεση της σύμβασης (δηλαδή στην ενεργοποίηση των συμφωνημένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών από την Εταιρεία) πριν την πάροδο του ως άνω χρονικού διαστήματος, κατά το οποίο δικαιούται να υπαναχωρήσει κατά τα οριζόμενα στον Ν. 2251/1994 και αναγνωρίζει ότι θα απωλέσει το δικαίωμά της υπαναχώρησης μόλις η σύμβαση εκτελεσθεί πλήρως από την Εταιρεία.

Συνεπως οχι, εφοσον ενεργοποιηθεις παυεις να εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης.

Στην περιπτωση ομως του socom το θεμα ειναι οτι τελικα δεν καταφερε να υπογραψει το συμβολαιο στο καταστημα, λογω του προβληματος που ανεφερε με τον εκτυπωτη. Οποτε το καταστημα κακως προχωρησε την αιτηση χωρις την υπογραφη του πελατη, μεγαλο το λαθος απο πλευρας καταστηματος και σε αυτο πρεπει να πατησει ο socom

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι αν διάβαζα το συμβόλαιο και έγραφε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης, δεν θα υπέγραφα. Ούτε περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η μεταφορά μέχρι να υπογράψω και ειδικά μέσα σε 24 ώρες. Έτσι όπως κυλάει το πράγμα, με βλέπω να πατάω πάνω στο ότι δεν υπάρχει η υπογραφή μου πουθενά για να γλυτώσω τα λεφτά. Βέβαια με τους ρυθμούς που έχει η Forthnet, σίγουρα θα πληρώσω αρκετά. Ακόμα περιμένω να με πάρουν για να κάνουν την αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ. Τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο και όλο με ενημερώνουν ότι έχει σημειωθεί να με καλέσουν. Περνάνε οι μέρες όμως (ήδη έχουν περάσει 5) και δεν βλέπω φως. Δεν στέκει κιόλας να πάω στον ΟΤΕ να ζητήσω να μην πληρώσω όταν θα έχω περάσει 2-3 βδομάδες στο δίκτυο του.

Αν μπορούσα να εξασφαλίσω κάπως ότι θα μου έκαναν καλή πρόταση για την Nova και μόνο (όπως γράφει ο Markk παραπάνω), θα το σκεφτόμουν να κρατήσω τον ΟΤΕ και να έχω έξτρα Nova καθώς η τιμή θα έβγαινε πάνω κάτω στα ίδια. Βέβαια στην Forthnet απ' ότι έχω καταλάβει είναι πολύ αργοί και μέχρι να βγάλω άκρη θα έχει περάσει η σεζόν κι εγώ ακόμα θα περιμένω τηλέφωνο...

Δημοσ.

Φιλε αν γενικά δεν είναι φαν του ποδοσφαίρου και θες ελληνικό πρωτάθλημα τότε Nova αν θες να βλέπεις μπάσκετ, cl, φόρμουλα και γενικά πιο φαν των σπορ τότε ΟΤΕ, αν πάλι θες να ησυχάσεις και να πληρώνεις ελάχιστα το μήνα Wind :)

Δημοσ.

Φιλε αν γενικά δεν είναι φαν του ποδοσφαίρου και θες ελληνικό πρωτάθλημα τότε Nova αν θες να βλέπεις μπάσκετ, cl, φόρμουλα και γενικά πιο φαν των σπορ τότε ΟΤΕ, αν πάλι θες να ησυχάσεις και να πληρώνεις ελάχιστα το μήνα Wind :)

Αυτό ξαναπες το φίλε, ωστόσο για να απαντήσω και εγώ στο ερώτημα νομίζω το πακέτο του ΟΤΕ είναι πιο πλήρες. 

Δημοσ.

Σοβαρα τωρα υπαρχουν ακομα ανθρωποι που θα εβαζαν nova μονο για να βλεπουν πιο γρηγορα της καινουργιες ταινιες;;;Οταν μπορεις να βρεις οτι θες και πιο γρηγορα ακομα στο νετ.

Δημοσ.

Από το τίποτα ποιοτικό που συνήθως έχουν τα κανάλια εθνικής εμβέλιας το novacinema είναι προτιμότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...