dubio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θελω: την καλυτερη δυνατον τηλεοραση 50ιντσων με 750ευρω. σκεφτομαι 1. Samsung UE50H6400 (μεχρι τωρα διαβαζω τα καλυτερα) 2.Samsung UE50HU6900 (ειναι κ ultra high αλλα δε με πολυενδιαφερει) 3. Sony KDL-55W805B (μου αρεσει πολυ το design, εχει κ δορυφορικο δεκτη, αλλα ακουω οτι η sony υστερει σε media stuff-τοσο πολυ πια?) 4.Panasonic TX-50CS630, μου την προτειναν σενα καταστημα (δεν την ξερω καν) 5.καποια lg maybe (διαβαζω για μετρια αποτελεσματα σε χαμηλο φωτισμο) με ενδιαφερει να μην υστερει ουτε σε εικονα(κυριως για ταινιες) ουτε σε συνδεσιμοτητα(γρηγορο φορτωμα σκληρου, wifi direct ταινιας απο tablet klp). οποια γνωμη ευπροσδεκτη, σκεφτομαι να κανω αμεσα την αγορα σας ευχαριστω Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2015 από dubio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Την πεπατημένη και δοκιμασμένη λύση Νο 1 Από την σειρά Η σε 55 ίντσες έχω μείνει ικανοποιημένος ως προς τιμή/απόδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dubio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Την πεπατημένη και δοκιμασμένη λύση Νο 1 Από την σειρά Η σε 55 ίντσες έχω μείνει ικανοποιημένος ως προς τιμή/απόδοση Ευχαριστώ. Αυτήν πήρα μόλις, αλλα μου φαίνεται λίγο μεγάλη!παρόλο που είναι στα 3.5 μέτρα.Μήπως με κουράσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Για 3,5 μέτρα εγώ θα έπερνα τουλάχιστον 60αρα. Η 50αρα είναι μικρή Να σε κουράσει; Σίγουρα ήδη σου πέφτει μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dubio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ολα ενταξει.την συνηθισα ηδη.μονο η βαση με χαλαει αλλα θα την βαλω στον τοιχο.θενκ γιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 τα digea στα παιζει καλά (βεβαια δεν μπορεις να ξέρεις , ιδιαιτερα αν δεν εχεις δει προηγουμενα μοντέλλα για να συγκρίνεις..) Η σειρα Η ακόμη και τα ακριβά μοντελλα UEXXH7000 έχει προβληματακι με τα digea. Το πάνελ είναι εξαιρετικο για PC Bluray αλλά κάτι γίνεται στις ρυθμίσεις και θέλει πολλή δουλεία για να την φέρεις στα ίσα.. Το λέω γιατι είχα και διπλα σε μια SERIES F @ES ... δεν βλεποταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dubio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 με διάφορες ρυθμισεις(κατα βαση προσωπικης επιλογης,οχι τοσο απο τους οδηγους καλιμπραρισματος) τα δειχνει ικανοποιητικα.αυτο που μου κανει βεβαια εντυπωση ειναι οτι καθε καναλι δειχνει διαφορετικα.οποτε ενω πχ ο σκαι κ ο αλφα μπορει να δειχνουν καλα,ο αντ1 παραμενει χαλια.το mega so and so.γενικα θεωρω οτι ειναι πληρης τηλεοραση κ σε fhd ταινιες απλα τα σπαει.το design της βεβαια το θεωρω τουλαχιστον 5ετιας κ ιδιως αυτη η βαση με τα ποδια χηνας τα θεωρω πολυ χαλια. αληθεια γνωριζει κανεις αν μπορει να δεχτει αλλη βαση της samsung? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Ο αντ1 εχει απαραδεκτη εικονα παντου. Ο αντ1 ειναι απαραδεκτος γενικα βεβαια..</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα