Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν εχει vesa mounts απλα παιρνεις ένα κουτι που να μπαινει σε vesa

edit: ακυρο, δεν εχει. τι κουτι σκέφτεσαι να βαλεις?

έχει vesa νομίζω, απλά πρέπει να βγει ο βραχίωνας και είναι από πίσω, κάτι που δε θέλω. Μάλλον είναι για κρέμασμα στον τοίχο. Για κουτί οποιοδήποτε παίρνει mini itx μιας κ έχω ήδη μία mobo mini itx. Γενικά ψάχνω ένα κουτί ή κάποιον τρόπο να κρεμαστεί pc (κρυφτεί), πίσω από την οθόνη.

Δημοσ.

παιρνεις το πιο μικρο κουτι που σου κανει και το στηρίζεις από πισω με Velcro ή ταινια διπλης οψης. δεν παιζει να γινεται αλλιως χωρις aftermarket βαση και vesa mounted case.

επισης υπαρχει και Link.png Site: αυτό , αλλα δεν παιζει να σε βολεψει

• Like 1
Δημοσ.

Είχα στο παρελθόν κρεμάσει με σκηνάκια μία mobo από τις τρύπες που έχει στα άκρα της, την κρέμασα πλάγια δηλαδή χρησιμοποίησα μόνο 2 τρύπες. Επίσης ως βάση ειχα πάρει το πλαστικό που είχε η mobo μέσα στο κουτί το γυρισα ανάποδα για να παίρνει αερα και το πέρασα μαζί με τα σκηνάκια στα πλαγια.

Το ζόρι είναι το τροφοδοτικό!

Δημοσ.

<p>Είχα στο παρελθόν κρεμάσει με σκηνάκια μία mobo από τις τρύπες που έχει στα άκρα της, την κρέμασα πλάγια δηλαδή χρησιμοποίησα μόνο 2 τρύπες. Επίσης ως βάση ειχα πάρει το πλαστικό που είχε η mobo μέσα στο κουτί το γυρισα ανάποδα για να παίρνει αερα και το πέρασα μαζί με τα σκηνάκια στα πλαγια.</p> <p>Το ζόρι είναι το τροφοδοτικό!</p>

Το σεμεδάκι λείπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...