Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, πριν λίγες μέρες έκανα δύο σκληρούς Raid 0 (2tb ο ένας) και έβαλα τα αρχεία μου από έναν σκληρό 3tb που ήταν έτοιμος να χαλάσει. Σχεδόν σε μία μέρα χάλασε η μητρική μου (ευτυχώς είχα εγγύηση) και μου την άλλαξαν με άλλη (διαφορετική).

Το θέμα είναι ότι έχει χαθεί το raid. Πως μπορούμε να σώσουμε τα αρχεία τα οποία λογικά είναι ακόμη μέσα στους δίσκους; Υπάρχει κάποιος τρόπος ή  να τρελαθώ;;;;!!!!!!!

Δημοσ.

αν σε αφησει να ξαναφτιαξεις το raid στο αλλο mobo χωρις να το κανεις format τοτε λογικα θα εισαι οκ.σε πολλα mobo σε υποχρεωνει για format Οποτε μετα πρεπει να κανεις recovery με προγραμμα.αλλα και ιδιο Mobo να ειναι υπαρχει περιπτωση να σου ζητησει format οποτε εκει με recovery αν παιξεις μετα.αν δεν ξαναγινει το raid ουτε recovery Μπορει να πιασει αφου μιλαμε για raid 0. οποτε raid πρεπει να κανεις υποχρεωτικα.

Δημοσ.

δοκιμασε μια να βγαλεις εκτος τον ssd να δουμε λιγακι τι θα γινει και δοκιμασε να αλλαξεις μια sata υποδοχη τον δισκο που ειναι Non raid να δουμε αν θα αλλαξει κατι.γιατι αμα πας να κανεις delete to raid και ξανα build παιζει να σου ζητησει και quick format.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...