Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται και παραφαίνεται, στα min max avg fps, οι βούτες στα παιχνίδια είναι λιγότερες με έναν intel και τα fps είναι πιο σταθερά, μην είσαι προκατειλημμένος υποστηρίζοντας τυφλά τον 860k σου, θα ήθελες να έχει την δύναμη του 4170. Δεν τον αγοράζω και ούτε θα τον αγοράσω γιατί δεν δίνω πια άλλα χρήματα για το pc, στο μέλλον θα σκεφτώ κανέναν μεταχειρισμένο i5 και θα είμαι οκ.

Τις βουτες τις ειδες με τα ματια σου η διαβασες ενα ποιημα και το λες συνεχεια? Δεν τον υποστηριζω τυφλα, ξερω πολυ καλα τι ειναι και τι κανει. εσυ εχεις μηδενικη εμπειρια και νομιζεις οτι τα νουμερα που βλεπεις σε bench και οι διαφορες νομιζεις οτι ειναι κατι το τρομερο. Δεν ειναι υπερατου. Και καλο θα ειναι οταν δεν εχεις προσωπικη εμπειρια να μην εκφραζεις αβασιμες αποψεις με τοσο ζηλο για καποιος θα σε ακουσει και μπορει να τη πατησει. Δες απο κοντα 2-3 pc με διαφορετικο budget και μετα να δουμε αν θα λες τα ιδια πραγματα που λες τωρα.

Καλη συνεχεια, οτι αλλο θες με pm

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μηδενική εμπειρία, μάλιστα, το άκουσα και αυτό, έχω δοκιμάσει δυνατότερους επεξεργαστές με r9 290 vtx 3d, 8gb 2x4 1866 mhz και στα δύο μηχανήματα, το ένα fx 8320 στοκ κλειστό turbo και το άλλο 4690k κλειστό turbo, τις βούτες που είχα στο bf4, στο ac unity και στο gta v με τον fx δεν τις είχα με τον i5, οπότε μην λέμε ότι θέλουμε, ο i5 για παιχνίδια απλά θέριζε και άνετα μπορείς αν βγάλεις σαφή εικόνα για την σημαντικότητα του ipc των intel στα παιχνίδια, είτε είναι i3 είτε i5. Αυτό που είδα με τα μάτια μου δηλαδή τα καλύτερα fps υπερ του intel ήταν πραγματικότητα και πολύ απλά το gaming ήταν ομαλότερο στον i5. Ανάθεμα και αν πίστευα τυφλά τα benchmarks, τα σιχαίνομαι γιατί λένε ότι θέλουν, όμως από κοντά είδα τι παίζει και εν μέρει συμφώνησα με τα benchmarks γιατί έπεσαν κοντά, απλό.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν casual gamer η διαφορα ενος συστηματος με 860 ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο σε πραγματικη χρηση δεν φαινεται.

Casual gamer που θα δώσει 200€ για GPU δεν υπάρχει...

Ένας casual gamer θα παίξει κάνα lol και κάνα minecraft το πολύ οπότε γιατί να πάει στον πανάκριβο x860 όταν θα τα παίζει καλύτερα ακόμα και με τον ~35€ celleron;Γλυτώνει ακόμα και τα λεφτά για GPU γιατί είναι casual gamer και δεν τον νοιάζει και πολύ να γυαλίζουν τα πάντα.

• Like 2
Δημοσ.

Μηδενική εμπειρία, μάλιστα, το άκουσα και αυτό, έχω δοκιμάσει δυνατότερους επεξεργαστές με r9 290 vtx 3d, 8gb 2x4 1866 mhz και στα δύο μηχανήματα, το ένα fx 8320 στοκ κλειστό turbo και το άλλο 4690k κλειστό turbo, τις βούτες που είχα στο bf4, στο ac unity και στο gta v με τον fx δεν τις είχα με τον i5, οπότε μην λέμε ότι θέλουμε, ο i5 για παιχνίδια απλά θέριζε και άνετα μπορείς αν βγάλεις σαφή εικόνα για την σημαντικότητα του ipc των intel στα παιχνίδια, είτε είναι i3 είτε i5. Αυτό που είδα με τα μάτια μου δηλαδή τα καλύτερα fps υπερ του intel ήταν πραγματικότητα και πολύ απλά το gaming ήταν ομαλότερο στον i5. Ανάθεμα και αν πίστευα τυφλά τα benchmarks, τα σιχαίνομαι γιατί λένε ότι θέλουν, όμως από κοντά είδα τι παίζει και εν μέρει συμφώνησα με τα benchmarks γιατί έπεσαν κοντά, απλό.

Πριν 3-4 μερες ελεγες ποσο δυνατος ειναι ο fx και οτι επαθες πλακα με το ποσο μουφα ειναι ο 4690k.Φορτωσατε ποσες εφαρμογες και ο fx δεν καταλαβαινε τιποτα ενω ο i5 ηταν λιγος.Τωρα εγινε ο fx για τα μπαζα και ο i5 ειναι τουμπανος?Με συγχωρεις πολυ αλλα δεν εχεις ιδεα γι αυτα που γραφεις και μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι εχεις δοκιμασει οτιδηποτε αλλο περα του apu που εχεις.Σε συστημα με 4460+290 που δοκιμασα 2-3 παιχνιδια,ειχε ακριβως τα ιδια frames με τον 8320+290 που εχω εγω.Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι πχ στο far cry 4 τα min στον 4460 δεν επεφταν απο 80 ενω στον 8320(στοκ εκεινη την περιοδο) επεσαν μεχρι 78 αλλα στον 8320 τα max εφταναν πιο ψηλα.Μια χαρα βουτες εκανε ο i5,ασε που ηταν συνεχως στο 95% το usage του.

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο, έχω και screenshots με δοκιμές που έκανα με τον 8320, ναι είναι τούμπανος ο 8320 σε multitasking δεν το παίρνω πίσω, στα παιχνίδια όμως είναι έτσι και έτσι. Έχω επίγνωση αυτών που γράφω και δεν τα παίρνω πίσω, ο 4690k είναι μούφα σε multitasking σύμφωνα με τα λεφτά που κάνει σε σχέση με τον 8320, στα παιχνίδια όμως είναι καλύτερος και άνετα θα πλήρωνα το premium για έναν 4690k μόνο και μόνο για το single core και για τα καλύτερα fps στα παιχνίδια. Και δεν ήταν πριν 3-4 μέρες αλλά πριν μισό μήνα περίπου όταν έκανα τις δοκιμές, μην λες ότι δεν έχω δοκιμάσει κανέναν από τους δύο μιας και ξέρω πολύ καλά τι δοκίμασα.

Δημοσ.

Σε συστημα με 4460+290 που δοκιμασα 2-3 παιχνιδια,ειχε ακριβως τα ιδια frames με τον 8320+290 που εχω εγω.Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι πχ στο far cry 4 τα min στον 4460 δεν επεφταν απο 80 ενω στον 8320(στοκ εκεινη την περιοδο) επεσαν μεχρι 78 αλλα στον 8320 τα max εφταναν πιο ψηλα.Μια χαρα βουτες εκανε ο i5,ασε που ηταν συνεχως στο 95% το usage του.

Τρελό επιχείρημα και εσύ,μας λες δηλαδή ότι ο 8320 το έπαιζε ποιο ανώμαλα το παιχνίδι,ποιο ψιλά high και ποιο χαμηλά low,για ποιο λόγο αυτό είναι καλό; 

Αφού δεν πέφτει κάτω από 80fps o ι5 γιατί δεν του έριξες έναν fps limiter (riva tuner π.χ. )στα 80 fps να δεις αν ανέβαινε ποτέ ξανά έστω και στα 80%

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι βαζεται υποθετικα σεναρια και διαφορες στο χαρτι σε αντιθεση με πραγματικες δοκιμες. Παρτε και αλλα ατομα στο λαιμο σας και σε λιγο θα μπαινεται να κανετε post και ολοι θα σας βριζουν. Real time ποιος μπορει να καταλαβει τα 48 fps απο τα 44? Η ενα drop απο τα 80 στα 40 για 1/10 του δευτερολεπτου? Μην μεγαλοποιειτε τοσο τα πραγματα. Οταν ο αλλος ζηταει συμβουλη οφειλετε εαν θελετε να απαντησετε να ειστε αντικειμενικοι και να ξερετε τι λετε. Και οχι να απαντατε με τυχαια σεναρια και να παρουσιεζετε benches. Αυτα ειναι για τους geeks. Οσο smooth και καλα πανε τα πραγματα στον 3258 αλλο τοσο πανε και στον 860. Απλα σε καποια παιχνιδια με τα τωρινα δεδομενα ειναι μπροστα ο 3258 για λιγο. Σε real time χρηση ομως ας τρεξει καποιος ενα online game, skype και chrome μαζι και ας μας πει που αισθανεται πιο ανετα.

Τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε ο 860 χρειαζεται ψυκτρα εαν δεν κανεις oc. Επισεις ξαναλεω οτι οι μητρικες τις intel στη μικρή κατηγορια ειναι για γελια. Τωρα εαν καποιος δωσει 120 ευρω για εναν i3 + 60 μια μητρικη της κακιας ωρας + 50 μαπα ram επιλογη του  :-D. Σε δυο χρονια ας βαλει εναν ι7 επανω να γελαει ο κοσμος. Με τα χρηματα που κοστιζει ενας i7 κανεις καθε 3 χρονια αναβαθμιση cpu mobo ram. Και στο κατω κατω δεν εχουν ολοι τις ιδιες αναγκες, ουτε ψωνιζουν ολοι με τον ιδιο τροπο. Και ο i3 πως ειναι μακραν δυνατοτερος οταν οι διαφορες μου με τον i5 στα παιχνιδια ειναι max 5 fps δεν το καταλαβα ποτε. Μηπως ο i3 4170 ειναι δυνατοτερος απο τον 2500k?

Καλο θα ειναι να αφησουμε τα bench και τα διαγραμματα στην ακρη, γιατι περα απο τη σφαιρα της φαντασιας μας τα πραγματα στον αληθινο κοσμο δεν ειναι και τοσο "φανταστικα". Καλα τα cinebench και τα valey, αλλα σε πραγματικες συνθηκες η διαφορα δεν μπορει να φανει για mainstream casual χρηση

Παραπληροφορηση στο full ομως ε? Οι μητρικες Η81 και Β85 ειναι για πλακα που λες, τι δηλαδη εννοεις? Εγω αγορασα μητρικη Η81 και πηγα τον 3258 μεχρι τα 5ghz, τον τρεχω καθημερινα στα 4.9. Εχω δει θερμοκρασιες SB κα δεν ξεπερνανε τους 60 βαθμους κατα τη διαρκεια παιχνιδιων. Εχει και usb3 και sata 3 και pci3, δεν ειδα να εχει προβλημα με ενα τοσο μεγαλο οβερκλοκ. Παρε εσυ εναν amd και καντον τετοιο oc με μητρικη των 50 ευρω, Oh wait! αλλα δε μπορεις! Πρεπει να τα σκασεις!

Ο 860κ συμφωνω οτι σε καποια σεναρια θα ειναι καλυτερος, παντως οτι παιχνιδι εχω παιξει ο 3258 μαξαρει την 280χ μου. Στο wow που λες και σε αλλα ΜΜΟ ο 3258 τον παταει κατω και τον κανει ρεζιλι τον 860κ. Εκει που ισως νικαει ο δευτερος ειναι σε παιχνιδια τυπου bf4 λογω περισσοτερων πυρηνων, αν και αυτο δεν ξερω αν ισχυει γιατι ειδα αρκετα βιντεο με τον 3258 να το τρεχει ομαλα το bf4 οποτε και αυτο ισως να ειναι παραπληροφορηση.

Αν ο φιλος θελει να παρει ι5 4690κ τοτε ας παρει απο την αρχη Ζ97, αν ομως θελει 4460 τοτε πεταμα χρηματων ειναι η Ζ μητρικη, μια Η81 τον καλυπτει.

Ας δει τι παιχνιδια θα παιζει καταρχας, αν ειναι να παιζει παιχνιδια που θελουν 1 η 2 πυρηνες οπως τα ΜΜΟ η γενικα οπως το 90% των παιχνιδιων τωρα, τοτε ας παρει 3258. Αν παιζει παιχνιδια που ειναι δοκιμασμενα και τρεχουν καλυτερα σε παραπανω πυρηνες ας παει με τη μια σε Η81 + 4460.

ο ι3 ειναι καλυτερος σε καποια παιχνιδια, στα περισσοτερα ομως χανει οταν κανεις οβερκλοκ τον pentium. Ειναι και ακριβος, καλυτερα 4460 παρα ι3.

Το θεμα ειναι οτι βαζεται υποθετικα σεναρια και διαφορες στο χαρτι σε αντιθεση με πραγματικες δοκιμες. Παρτε και αλλα ατομα στο λαιμο σας και σε λιγο θα μπαινεται να κανετε post και ολοι θα σας βριζουν. Real time ποιος μπορει να καταλαβει τα 48 fps απο τα 44? Η ενα drop απο τα 80 στα 40 για 1/10 του δευτερολεπτου? Μην μεγαλοποιειτε τοσο τα πραγματα. Οταν ο αλλος ζηταει συμβουλη οφειλετε εαν θελετε να απαντησετε να ειστε αντικειμενικοι και να ξερετε τι λετε. Και οχι να απαντατε με τυχαια σεναρια και να παρουσιεζετε benches. Αυτα ειναι για τους geeks. Οσο smooth και καλα πανε τα πραγματα στον 3258 αλλο τοσο πανε και στον 860. Απλα σε καποια παιχνιδια με τα τωρινα δεδομενα ειναι μπροστα ο 3258 για λιγο. Σε real time χρηση ομως ας τρεξει καποιος ενα online game, skype και chrome μαζι και ας μας πει που αισθανεται πιο ανετα.

Τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε

Τρεχω εγω online game και skype και teamspeak και πολλα tab στο firefox, κανω και recording ταυτοχρονα, εχω και το amd evolve ανοιχτο και το msi afterburner και το action/ hw monitor/ cpu z/ process explorer/ steam  και πολλες φορες εχω 2 client να τρεχουν μαζι, ολα μαζι, και εχω μονο 8gb ram.  Ενα κολλημα δεν εχω δει.

Πολλες φορες ανοιγω το ΜΜΟ και επειδη δεν εχω τι να κανω το αφηνω ανοιχτο και παιζω rome total war 2, παλι δεν ειδα προβληματα. Για πανε καντα λιγο αυτα, ειδικα το ρομε να δω πως θα το παιξεις με τον 860κ.

• Like 2
Δημοσ.

Παραπληροφορηση στο full ομως ε? Οι μητρικες Η81 και Β85 ειναι για πλακα που λες, τι δηλαδη εννοεις? Εγω αγορασα μητρικη Η81 και πηγα τον 3258 μεχρι τα 5ghz, τον τρεχω καθημερινα στα 4.9. Εχω δει θερμοκρασιες SB κα δεν ξεπερνανε τους 60 βαθμους κατα τη διαρκεια παιχνιδιων. Εχει και usb3 και sata 3 και pci3, δεν ειδα να εχει προβλημα με ενα τοσο μεγαλο οβερκλοκ. Παρε εσυ εναν amd και καντον τετοιο oc με μητρικη των 50 ευρω, Oh wait! αλλα δε μπορεις! Πρεπει να τα σκασεις!

Ο 860κ συμφωνω οτι σε καποια σεναρια θα ειναι καλυτερος, παντως οτι παιχνιδι εχω παιξει ο 3258 μαξαρει την 280χ μου. Στο wow που λες και σε αλλα ΜΜΟ ο 3258 τον παταει κατω και τον κανει ρεζιλι τον 860κ. Εκει που ισως νικαει ο δευτερος ειναι σε παιχνιδια τυπου bf4 λογω περισσοτερων πυρηνων, αν και αυτο δεν ξερω αν ισχυει γιατι ειδα αρκετα βιντεο με τον 3258 να το τρεχει ομαλα το bf4 οποτε και αυτο ισως να ειναι παραπληροφορηση.

Αν ο φιλος θελει να παρει ι5 4690κ τοτε ας παρει απο την αρχη Ζ97, αν ομως θελει 4460 τοτε πεταμα χρηματων ειναι η Ζ μητρικη, μια Η81 τον καλυπτει.

Ας δει τι παιχνιδια θα παιζει καταρχας, αν ειναι να παιζει παιχνιδια που θελουν 1 η 2 πυρηνες οπως τα ΜΜΟ η γενικα οπως το 90% των παιχνιδιων τωρα, τοτε ας παρει 3258. Αν παιζει παιχνιδια που ειναι δοκιμασμενα και τρεχουν καλυτερα σε παραπανω πυρηνες ας παει με τη μια σε Η81 + 4460.

ο ι3 ειναι καλυτερος σε καποια παιχνιδια, στα περισσοτερα ομως χανει οταν κανεις οβερκλοκ τον pentium. Ειναι και ακριβος, καλυτερα 4460 παρα ι3.

Τι παραππληροφοριση πλακα μας κανεις? Μητρικη με 4 sata?  Σου ετυχε εσενα καλο τσιπακι και παει να πει οτι ολοι ειναι? Στο wow ειδικα ειτε παιζεις με τον i5 ειτε με τον 860 διαφορα δεν υπαρχει. Μην βγαζεται ενα πραγμα αχρηστο χωρις να το εχετε δει

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι για hardcore gaming pc (ανάλογα το budjet) πάει απευθείας σε Η81+4460 και πάνω ή αναλόγως fx 8320+ mobo970 και πάνω,ειδάλως για overall pc και casual gaming μια χαρά ανταπεξέρχεται και ο G3258/860K!!!Όσο για τον Trilobyter εγώ τον πιστεύω ότι δεν έχει καταλάβει κόλλημα πουθενά αλλά μην ξεχνάμε και ότι έτυχε και τον περιστρέφει στα 4,9-5,0 ghz κάτι που τα περισσότερα G3258  εκεί στα 4,2 κουνάνε σημαία ή θέλουν ένα κάρο vcore για να ανέβουν.

• Like 1
Δημοσ.

Τι παραππληροφοριση πλακα μας κανεις? Μητρικη με 4 sata?  Σου ετυχε εσενα καλο τσιπακι και παει να πει οτι ολοι ειναι? Στο wow ειδικα ειτε παιζεις με τον i5 ειτε με τον 860 διαφορα δεν υπαρχει. Μην βγαζεται ενα πραγμα αχρηστο χωρις να το εχετε δει

Φυσικα και υπαρχει διαφορα, σε ολα τα ΜΜΟ.

Τι να τα κανω τα περισσοτερα σατα, μονο 3 δισκους εχω. Και ειναι ολοι μικροι, εναν 1τβ να ειχα θα ειχα πεταξει τους παλιους. Αν καποιος θελει μητρικη με πολλα σατα απλα  παιρνει καλυτερο, για ενα ατομο που δε θελει να ξοδεψει πολλα λεφτα νομιζω και 1 σατα να ειχε θα του εφταναν. Δεν ειναι πολλοι αυτοι που γεμιζουν τον υπολογιστη με δισκους. Αν καποιος ψαχνει για οικονομικο συστημα τοτε ουτε και το κουτι του θα τον αφηνει να βαλει τοσο πολλους δισκους. Ειναι ολα επιλογες, αν απο την αρχη ξερει οτι θα χρειαστει εξειδικευμενα πραγματα τοτε πολυ απλα παει και σε καλυτερο επεξεργαστη κα σε καλυτερη μητρικη. Εσυ ομως ετσι πως το λες ειναι λες και ο κοσμος χρησιμοποιει πανω απο 4 δισκους, που εγω ξερω οτι οι περισσοτεροι εχουν ενα ssd και εναν μηχανικο. Οποτε το να λες οτι ειναι για κλαματα οι Η81 δεν ειναι σωστο σε αυτη τη περιπτωση. Αν ειχαν καποιο λειτουργικο προβλημα τοτε θα μπορουσες να το πεις. Ο λογος που ειναι φθηνες ειναι επειδη παρεχουν λιγοτερα features απο μια Ζ97, λογικο δεν ειναι?

Ασε τι κομματι μου ετυχε εμενα, αυτο που εννουσα ειναι οτι αν καποιος θα παρει τον πεντιουμ και μετα θα παει σε κλειδωμενο ι5 τοτε η Ζ97 ειναι τζαμπα λεφτα, δεν παρεχει κατι παραπανω απο τα βασικα που δινει η Η81 η η Β85 που και λιγο πλουσιοτερη σε features. Στις περισσοτερες περιπτωσεις οι 3258 φτανουν μεχρι τα 4.6 με 4.8, ε μεχρι εκει μια Η81 μπορει να τους φτασει ετσι και αλλιως (στα ορια ενως pentium δηλαδη), γιατι να δωσει περισσοτερα λεφτα για φρου φρου, sli δε πιστευω να κανει καποιος που θελει φθηνο συστημα, τα 4 σατα και τα οσα usb 3 εχουν και αυτα φτανουν. Δεν βλεπω πως ειναι για κλαματα.

Αν παρεις 860κ πρεπει να παρεις και λιγο ακριβοτερη μητρικη απο μια Η81, πρεπει να παρεις και μια ψυκτρα, και παλι τις επιδοσεις του 3258 δεν τις φτανεις σε single core. Με τον Pentium μεχρι τα 4 με στοκ τον πας μπορει και τα 4.2. Οποτε εχει out of the box δυναμη με περιπου 120 ευρω. Μετρησε ποσα λεφτα χρειαζεσαι με τον 860κ για ψυκτρα/επεξεργαστη/ραμ και μετα παλι πισω θα εισαι.

Αν είναι για hardcore gaming pc (ανάλογα το budjet) πάει απευθείας σε Η81+4460 και πάνω ή αναλόγως fx 8320+ mobo970 και πάνω,ειδάλως για overall pc και casual gaming μια χαρά ανταπεξέρχεται και ο G3258/860K!!!Όσο για τον Trilobyter εγώ τον πιστεύω ότι δεν έχει καταλάβει κόλλημα πουθενά αλλά μην ξεχνάμε και ότι έτυχε και τον περιστρέφει στα 4,9-5,0 ghz κάτι που τα περισσότερα G3258  εκεί στα 4,2 κουνάνε σημαία ή θέλουν ένα κάρο vcore για να ανέβουν.

Ολες οι δοκιμες εγιναν στα 4.5 και οχι στα 4.9. Ξερω οτι τα περισσοτερα τσιπακια δεν φτανουν τα 4.9.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινομαστε.. απο την μια λεω οτι οι διαφορες στην πραξη δεν ειναι ορατες με το ματι απο την αλλη εχει κολησει η βελονα στην επιπλεον δυναμη. Και ρωταω που φαινεται γιατι οταν παιζω μια χαρα HELLFIRE CITADELL με 25+ ατομα ο 3258 δηλαδη που δειχνει τη δυναμη του? Φιλε μου εγω δεν ξεκινησα την ενασχοληση μου με τους υπολογιστες προσφατα για να εχω ενα δισκο και ενα ssd. Προσωπικα τρεχω raid και εχω καθε σετ δισκους για καθε πραγμα. Δεν ειμαι ο κανονας, ειμαι εξαιρεση οπως και το τσιπακι σου. Οσο για τα features βαλε σε συγκριση μητρικες στα ιδια χρηματα και θα δεις τι δινει η μια πλατφορμα και τι η αλλη. 

Μιλαμε παντα για στενο budget, εαν φτανουμε στο σημειο να πλησιασουμε τα 600 ευρω ε δεν χωραει αμφιβολια παμε σε intel. Οταν αλλος σου λεει 400 ευρω και θελω να παιζω starcraft η dota η lol, βαλε και ενα skype απο πισω βαλε και ενα chrome και τα λεμε. 

Για gaming pc παντα..

Anyway ο καθενας με την αποψη του. 

Δημοσ.

Μιλαμε παντα για στενο budget, εαν φτανουμε στο σημειο να πλησιασουμε τα 600 ευρω ε δεν χωραει αμφιβολια παμε σε intel. Οταν αλλος σου λεει 400 ευρω και θελω να παιζω starcraft η dota η lol, βαλε και ενα skype απο πισω βαλε και ενα chrome και τα λεμε. 

Αυτό το λες εσύ που cpu+gpu φτάνουν τα 300€ ; Δηλαδή με τα υπόλοιπα 100€ πως συμπληρώνεις ολόκληρο σύστημα;

Δημοσ.

Αυτό το λες εσύ που cpu+gpu φτάνουν τα 300€ ; Δηλαδή με τα υπόλοιπα 100€ πως συμπληρώνεις ολόκληρο σύστημα;

apu

Δημοσ.

Άμα είναι να περιορίζεται ο επεξεργαστής με τα γραφικά επιπέδου r7-240/250 ποιος ο λόγος για 4 πυρήνες;

Ούτε celleron δεν μπορείς να μαξάρεις με τέτοια γραφικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...