Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τη σύγκριση πυρήνων μιλούσα,σαν επεξεργαστές ούτε λόγος.Για βαριά/ανοιχτά παιχνίδια δε κάνει.Εγώ πέρσυ που τον δοκίμασα με φάγε το stuttering σε κάτι BF κ.α  Για +10ε προτιμώ άνετα 860Κ.

• Like 3
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα εχω ακουσει και εγω αυτα, και επειδη δεν τα εχω δοκιμασει δεν μπορω να πω κατι με σιγουρια, για αυτο ειπα οτι σε single threaded ειναι ξεκαθαρα αρκετα κοντα. Το GTA V που ειχα ακουσει οτι κολλαει εγω προσωπικα το δοκιμασα και κολληματα μηδεν, εχω δει διαφορα βιντεο που κολλαει το παιχνιδι σε καποιους, σε αλλους παλι οχι..

Σε αυτο το καναλι ειδα αρκετα παιχνιδια που ετρεχαν ομαλοτατα.

Απο την αλλη ενας πιο πριν ειπε οτι ειχε μπουκαλι με μια 290χ, ε λογικο δεν ειναι? Δεν συνδιαζουμε επεξεργαστη των 70 ευρω οσο δυνατος και αν ειναι σε single threaded με καρτα των 600 ευρω..

Παντως θα διαφωνησω μαζι σου για αυτο που ειπες, οτι δεν κανει για συγχρονο gaming. Επειδη δεν παιζουμε ολοι τα ιδια παιχνιδια, εαν ΠΧ ενας παιζει ΜΜΟ τοτε οχι μονο κανει αλλα νικαει και πολλους ι5 κλειδωμενους, δοκιμασμενο απο εμενα αυτο + με recording ανοιχτο. Τωρα εαν οντως ισχυει αυτο για το BF4 τοτε ναι για αυτο το παιχνιδι η για αυτου του ειδους ισως και να μην κανει.

Πρεπει παντα να συνδιαζεται ο επεξεργαστης με τη σωστη καρτα. Εστυσα για κατι γνωστους μου προσφατα συστηματα των 500 ευρω περιπου. Ολοι ερχονταν απο σοκετ 775, και παιζουν συγκεκριμενα μονο ΜΜΟ, εχουν τρελαθει με τις επιδοσεις. Δυστυχως σε ολους ετυχε μαπα κομματι, τους αφησαμε στα 4.2 ολους, και τον εναν στα 4.3.

Ας δει ο φιλος και ας πραξει αναλογα με τις αναγκες του. Για συγκεκριμενες χρησεις ο επεξεργαστης ειναι χρυσαφι.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά, αν κάποιος θέλει τον G3258 για να παίζει και κανένα παιχνίδι που και που είναι άριστη λύση, αν κάποιος θέλει να παίζει παιχνίδια σε 1080p+ πάει σε i5!

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά, αν κάποιος θέλει τον G3258 για να παίζει και κανένα παιχνίδι που και που είναι άριστη λύση, αν κάποιος θέλει να παίζει παιχνίδια σε 1080p+ πάει σε i5!

Και αν θέλει 4k πάει σε κάναν xeon; Από κάρτα γραφικών φτάνει μια 240 έτσι;

Η ανάλυση που μπορείς να παίξεις εξαρτάτε από την vga και όχι από τον cpu ο οποίοι ευθύνεται για την ταχύτητα,άλλο τα fps και άλλο σε τι ανάλυση τα βλέπεις.

Το bf4 μια χαρά ελαφρύ είναι και το παίζεις όπου θες,είναι στα ίδια επίπεδα με όποιο άλλο σύγχρονο παιχνίδι όπως π.χ. το witcher 3

και στο bf4 ο g1820 πέφτει στα 20fps στα δύσκολα  

και στο witcher στο navigard στο Λιμάνι και εκεί στα ~20 πέφτει.

Ούτε η ανύπαρκτη cache ενοχλεί σε κάτι ούτε η έλλειψη σε instruction set ούτε τίποτα,από την στιγμή που παίζει σε 1,5Ghz παρατρίχα arm επεξεργαστή άρα θα τρέχει παντού.

Δημοσ.

Δεν μιλάω θεωρητικά, λέω την εμπειρία μου σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, το να παίζεις first person shooter games με 20-30fps, δεν θεωρείται παιχνίδι. 

Δημοσ.

Πάλι καλά που δεν έχει γραφτεί ακόμα οτι αφού το μάτι δεν καταλαβαίνει πάνω από 25 frames τι θέλουμε παραπάνω στα παιχνίδια.. :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μιλάω θεωρητικά, λέω την εμπειρία μου σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, το να παίζεις first person shooter games με 20-30fps, δεν θεωρείται παιχνίδι. 

Ε ο g3258 θα βγάλει τουλάχιστον 1-2 fps παραπάνω από τον celleron.

Ας δείξει πρώτα κάποιος τι βγάζει ο 860κ στο 64άρι bf4 σαν minimum...

Δημοσ.

Από κάρτα γραφικών πήρα την 280x

Για τον επεξεργαστή + μητρική έχω μπερδευτεί ειλικρινά, μου βάλετε στο παιχνίδι και τον 860Κ.... Δεν ξέρω τι να διαλέξω....

Δημοσ.

Ο 860 είναι στα ίδια περίπου επίπεδα με τον g3258 χωρίς να έχει προοπτικές για μελλοντική αναβάθμιση και δεν βγάζει και τα τρελά fps(όπως και ο g3258) για να πεις ότι θα αντέξει πολλά χρόνια.

Βέβαια μέχρι να χρειαστείς αναβάθμιση,όποιον και από τους δύο να πάρεις, μπορεί να μην αξίζει ποια καθόλου η πλατφόρμα επειδή θα υπάρχουν ποιο νέα,δυνατά και φτηνά πράγματα.

(ξέρω, σε φώτισα τώρα)  

Δημοσ.

Τουλαχιστον απο καπου ξεκινησα... Η επιλογη της καρτας ηταν καλη; Απο e-shop 215 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...