Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο άνθρωπος ρώτησε αν θα κάνει την δουλειά του με έναν G3258 μέχρι να πάρει i5. Μην προτείνουμε λοιπόν ferrari για δουλείες της πόλης.

Αν μιλάς για μένα: http://www.insomnia.gr/topic/580768-αναζητηση-για-την-καλυτερη-motherboard-with-cpu-on-board/page-5#entry54259137

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε εμένα πως γίνεται και παίζει ομαλά;

Ισως να ειναι θεμα software να χρειαζεται καποιο patch.Απο το video στην εισαγωγη κολλαει ασχημα.Αντιθετα π.χ. στον Τυμβωρυχο δεν εχει προβλημα το παιχνιδι παιζει πολυ καλα εκει με 2 πυρηνες.

Δημοσ.

Επειδη προσφατα εφτιαξα ενα συστημα με αυτον τον επεξεργαστη θα σου ελεγα να προχωρησεις.

Εχω το συστημα 2 της υπογραφης με αυτον, με μητρικη Η81. Τον εχω στα 4.9 ghz αυτη τη στιγμη, με αυτερ μαρκετ ψυκτρα φυσικα. Τον εχω συνδιασει με την asus r9 280x top, τα παιχνιδια τα παιζει ομαλα και ωραια. Σε καποια παιχνιδια νικαει τον παλιο μου ι7 920.

Δοκιμασα GTA V που πολλοι λενε οτι κολλαει, εγω δεν ειχα κολληματα ομως, ουτε drops ουτε stutter. Δεν εχω δοκιμασει BF4 κλπ γιατι δεν παιζω τετοια παιχνιδια, και το GTA 5 το εβαλα ισα ισα για τη δοκιμη γιατι πολλα ειχα διαβασει, ελα ομως που δεν ισχυουν τελικα (η τουλαχιστον στην περιπτωση μου). Στο Rome Total War 2 που παιζω συχνα, εχω απο 30 μεχρι 120 fps σε μαχες με τα γραφικα σε high/ultra/extreme alpha to off.

Στο ΑΙΟΝ που μπαινω που και που ο πεντιουμ ειναι τερας, μηδεν κολληματα!

Οσο για το update που λεγεται τον τελευταιο καιρο νομιζω ειναι μονο για τα windows 10 εαν βαλει Η81 μητρικη σου απαγορευει το οβερκλοκ, εγω που εχω τα 7 δεν εχω θεμα οπως βλεπεις. Ομως διαβασα οτι εχει ειδη βρεθει λυση για τα 10, αλλα δεν εχω ασχοληθει μιας και δεν θα τα βαλω τα 10ρια ακομα.

Εαν θελεις οικονομικο συστημα για αρκετα χρονια τοτε ο 3258 ειναι καλη επιλογη (τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου, μιας και οτι εχω δοκιμασει το ετρεχε καλυτερα απο τον παλιο μου ι7 920). Εαν το θελεις για stepping stone για να πας σε ι5 μετα, επισης ειναι καλη επιλογη, απλα εαν ειναι να πας σε ι5 θα χρειαστεις και Ζ97 μητρικη, γιατι κριμα ειναι να παρεις κλειδωμενο ι5 και να τον εχεις στοκ με Η81, καλυτερα ξεκλειδωτο με Ζ97.

Αν εχεις αλλες ερωτησεις εδω ειμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Trilobyter παίζει και το εξής δυστυχώς, δεν πάνε όλοι οι g3258 4.9, αυτό είναι ένα μείον σε επιδόσεις γιατί μιλάμε για dual core που επωφελείται αρκετά από το oc που θα του ρίξεις, η πλειοψηφία σταματάει στα 4.4-4.6.

• Like 2
Δημοσ.

Trilobyter παίζει και το εξής δυστυχώς, δεν πάνε όλοι οι g3258 4.9, αυτό είναι ένα μείον σε επιδόσεις γιατί μιλάμε για dual core που επωφελείται αρκετά από το oc που θα του ρίξεις, η πλειοψηφία σταματάει στα 4.4-4.6.

Συγνωμη, επρεπε να ξεκαθαρισω οτι οι δοκιμες εγιναν στα 4.5 και οχι στα 4.9.

Απλα ανεφερα οτι τον εχω στα 4.9 για να καταλαβει ο φιλος οτι αν του τυχει καλο κομματι θα μπορει να τον κλοκαρει αρκετα παραπανω απο το κλασικο 4.4.

• Like 1
Δημοσ.

Ε τότε δεν θα έχει θέμα, αν θυμάμαι καλά στο gta v το draw distance ζορίζει τον g3258, δεν είμαι και 100% σίγουρος, αν δεν είναι αυτό είναι μια ρύθμιση στα γραφικά που ρίχνει ζόρι στον pentium.

Δημοσ.

Κατι παιζει με το GTA V, επειδη εψαξα παρα πολυ πριν παρω τον πεντιουμ, ειχα διαβασει οτι εχει θεμα με αυτο. οπως και με καποια αλλα παιχνιδια, αλλα τωρα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι software related το θεμα, γιατι εγω δεν ειχα κανενα θεμα. Επισης υπαρχει ενας που κανει βιντεακια με 3258 + 750ti και δεν εχει θεμα σε κανενα παιχνιδι. Μπορειτε να το βρειτε στο youtube το καναλι του, ξεχασα πως τον λενε.

Γενικα πιστευω οτι σε πολλα σαιτ τα παραλενε τα πραγματα. Ειναι 2πυρηνος και θα κολλαει, μπλα μπλα μπλα. Οταν μιλαμε για 2πυρηνο με αρχιδατο IPC και κλοκαρισμενο τοσο πολυ, δε νομιζω να ισχυουν τα μπουκαλια αυτα που αναφερονται σε σαιτ του εξωτερικου. Αλλο να μιλουσαμε για καποιο sandy 2πυρηνο χωρις οβερκλοκ, εκει ναι..

Και τελος ειχα διαβασει για μπουκαλια απο 750τι και πανω, το οποιο επισης δεν ισχυει. Με την 280χ που εχω παντου 99% κολλημενη η καρτα, σε ολα τα παιχνιδια.

Εχω δοκιμασει: WOW/AION - Path of Exile, Diablo 3, Grim Dawn, Rome Total War 2/Shogun/Attila. Pes 2014/2015. Left 4 Dead 1/2 (νομιζω), Tera Online, Lineage. Και καποια αλλα που ξεχναω. Και τα εκανα ισα ισα γιατι ηθελα να δω, οχι οτι τα παιζω ολα αυτα τα παιχνιδια, τα περισσοτερα τα εκανα ανισταλ μετα.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα είναi ψιλομούφα ένα βίντεό του που παίζει bf4 64 παίκτες με 750ti σε ultra 1080p και τον g3258 στα 4.3. Η 750ti ως γνωστόν μέχρι high παίζει γύρω στα 50 fps στο multiplayer του bf4 και με κλειστό aa, για ultra δεν την παλεύει με τίποτα ως γνωστόν. Και για τα 4.3 του g3258 έχω αμφιβολίες, αλλά τέλος πάντων, λογικά μετά από καιρό θα κάνω καμιά δοκιμή στο bf4 με την 380 4gb φίλου να δω τι παίζει.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι δε το εχω ψαξει, και δεν το εχω για να δοκιμασω, λογικα πρεπει να το αγορασω για να παιξω online, που ως γνωστον σιγα μη δωσω λεφτα για παιχνιδι. Θα ηθελα να το δοκιμασω παντως.

Επισης ξερεις αν το παιχνιδι αυτο χρειαζεται SSD για να τρεξει σωστα? Ανοιγει καποια textures?

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι δε το εχω ψαξει, και δεν το εχω για να δοκιμασω, λογικα πρεπει να το αγορασω για να παιξω online, που ως γνωστον σιγα μη δωσω λεφτα για παιχνιδι. Θα ηθελα να το δοκιμασω παντως.

Επισης ξερεις αν το παιχνιδι αυτο χρειαζεται SSD για να τρεξει σωστα? Ανοιγει καποια textures?

Δίνει η origin 7 μέρες τζαμπαντάν all inclusive με online και τα πάντα και εγώ αυτό κατέβασα για να τραβήξω βιντεάκι.

https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/game-time

(Στα public η βασική του bf4 έχει 15€ )

Ο ssd (και η αρκετή μνήμη) βοηθάνε σε πολλά παιχνίδια που έχουν ψιλής ποιότητας και πολλά texture στο GTAV π.χ. μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα με έντονα drops,όπως και στο ryze όπου δημιουργεί πραγματικά τρελό πρόβλημα,κλειδώνει και την ποιότητα των textures αναλόγως τα gb που έχει η κάρτα σου και δεν σε αφήνει να το ρυθμίσεις πρέπει να πειράξεις ini αρχείο.

Δημοσ.

Για να φτιαξεις ενα συστημα με G3258 βγαινει πιο ακριβο απο οτι ενα με i5... Μηπως κανω λαθος;

Αν υποθεσουμε οτι τα παει μια χαρα στα games αν και εχω τις αμφιβολιες μου....

Δημοσ.

Για να φτιαξεις ενα συστημα με G3258 βγαινει πιο ακριβο απο οτι ενα με i5... Μηπως κανω λαθος;

Δες την υπογραφή του trilobyter,με MSI H81m-E33 μητρική των 50€ τον έχει και τον έχει ανεβασμένο,πάμφθηνο βγαίνει,δεν λέει τέτοια μητρική αν μελλοντικά πας σε i5/i7 επειδή δεν έχει τόσα καλούδια,αλλά γενικά μια χαρά είναι.  

• Like 1
Δημοσ.

...με MSI H81m-E33 μητρική των 50€

Ναι σωστα δεν το ειχα προσεξει. Εγω βεβαια κοιταω Ζ97 καπως καλη για μελλοντικο ανεβασμα i5/i7

Δημοσ.

Εγω βεβαια κοιταω Ζ97 καπως καλη για μελλοντικο ανεβασμα i5/i7

Που είναι βέβαια λιγάκι παράλογο μιας και δεν επιθυμείς ούτε πολύ καλά γραφικά οπότε ποιος ο λόγος,προβλέπεται για αρκετά χρόνια να σου δώσει καλές ταχύτητες ένας i5 σε stock,μόνο αν αναζητάς της πλέον μέγιστες ταχύτητες θέλει Overclock.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...