Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποια παιχνιδια θελεις να παιξεις?

Αυτό που έχω στο μυαλό μου τώρα είναι GTA V αλλά και αν στα μελλοντικά παιχνίδια ζητάν όλο και πιο πολύ 4-πυρηνους; Αυτό με ανησυχεί...

Δημοσ.

Αυτο ανησυχουσε και μενα. Οπως ειπαν ομως και τα παιδια θα πουλησεις τον επεξεργαστη σου και θα παρεις εναν καλητερο. i3 η i5. αυτο μπορει να γινει και σε ενα μηνα μπορει και σε ενα χρονο. Το σιγουρο ειναι παντος πως δεν θα μπορεσεις να μεινεις με αυτο το cpu για πολυ. Εγω θα ελεγα ναι παιξεις το gta να μας πεις κιολας πως παιζει για να εχουμε και μια δευτερη γνωμη γιατι μεχρι τωρα μονο ενας λεει οτι το παιζει..

Δημοσ.

Σε 4-5 χρόνια που θα βγουν οι νέες κονσόλες και θα σταματήσουμε να παίζουμε τα τωρινά console ports τότε θα αρχίσουμε να ανησυχούμε αν θα χρειαστούμε πάνω από 2 πυρήνες,ό,τι παίζει στον 1,5ghz amd παίζει άνετα και στον g3258 και αν στο GTA V τώρα παίζεις μόνο με 45 - 50 fps δεν χάλασε και ο κόσμος να μην φτάνεις 60fps παντού,τράβα ένα borderless fullscreen και απόλαυσε παιχνίδι με λίγα λεφτά.

http://www.techspot.com/review/1017-best-budget-gaming-cpu/page6.html

Και με το dx12 θα αυξηθούν και άλλο οι ταχύτητες,δεν βγαίνει το dx12 για να είναι ποιο αργό ποιο γρήγορο θα είναι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν και λιγο παλιο το topic θελω να ρωτησω επειδη σκοπευω να αγορασω το g3258 και φυσικα να γινει oc

εχω μερικες ερωτησεις.

υπαρχει καμια προτιμιση η καποια που να τραβαει περισσοτερο oc εκτος απο τις μητρικες ζ σε χαμηλα χρηματα?

εχει διαφορα στο oc η h81 απο  b85?

η gigabyte εχουν οντος περιορισμο μεχρη 1,20v

και κατι τελευταιο πως μπορω να ξερω αν ενας  g3258 ειναι καλο κομματι?

υπαρχουν version οπως στα παλια cpu ?

Δημοσ.

αν και λιγο παλιο το topic θελω να ρωτησω επειδη σκοπευω να αγορασω το g3258 και φυσικα να γινει oc

εχω μερικες ερωτησεις.

υπαρχει καμια προτιμιση η καποια που να τραβαει περισσοτερο oc εκτος απο τις μητρικες ζ σε χαμηλα χρηματα?

εχει διαφορα στο oc η h81 απο  b85?

η gigabyte εχουν οντος περιορισμο μεχρη 1,20v

και κατι τελευταιο πως μπορω να ξερω αν ενας  g3258 ειναι καλο κομματι?

υπαρχουν version οπως στα παλια cpu ?

Δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι καλο κομματι εκτως και αν το δοκιμασεις. Η msi h81m e33 ειναι καλη για οβερκλοκ, 1.4v limit οποτε μαξαρει τον 3258 συνηθως.

Δημοσ.

σκεφτομουν αυτην εδω αλλα δν ξερω αν οντος υπαρχει voltage limit

http://www.skroutz.gr/s/5603754/Gigabyte-H81M-S2H-rev-1-0.html

η αλλιως καποια φθηνη asus που δν εχει limit.

απλα η gigabyte εχει περισσοτερα fetures.

γενικα υπαρχουν διαφορες απο mobo σε mobo(εκτος απο ζ)?

η ειναι να κατσεις σε καλο κομματι?

Δημοσ.

Διαφορες στις μητρικες υπαρχουν φυσικα, δεν ειναι διαφορες που εχουν να κανουν με επιδοσεις. Απλα μερικες εχουν περισσοτερα πορς για διαφορα πραγματα, η περισσοτερες θυρες. Οι Ζ μητρικες υποστηριζουν sli/cf και υψηλοτερα χρονισμενες μνημες και καποια αλλα πραγματα.

Να κατσεις σε καλο κομματι μητρικης δεν παιζει, ολες ειναι ιδιες εφοσον ειναι το ιδιο μοντελο.

Για αυτην που λινκαρες δεν εχω γνωμη μιας και δεν την εχω δοκιμασει. Αυτη η msi που ειχα παρει εγω δεν ειχε λιμιτ στα 1.2 και εκανε καλο οβερκλοκ, απο εκει και περα ξερω οτι και η asus h81m plus ειναι καλη. Δεν εχω δοκιμασει αλλες, ψαξτο λιγο στο ιντερνετ να δεις.

Δημοσ.

σευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.

διαβαζω τωρα οτι με τα win 10 μπλοκαραν το oc του g3258 σε non z mobo

ισχυει????

Δημοσ.

εχω λιωσει 1ωρα+

μονο προσωρινο fix εχω βρει που σβηνεις καποια αρχει στα win αλλα επανερχονται μμετα απο αναβαθιση.

οι εταιριες δν βλεπω να εχουν βγαλει κανα bios που να λυνει το προβλημα παρα μονο να κανει τον g3258  να βοοταρει και να αφαιρει την δυνατοτητα oc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...