cliobaccarra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Who knows trilobyter... Cliobaccarra δεν με ενδιαφέρει πραγματικά ότι και να πεις, ωστόσο όσον αφορά τον g3258 ναι φυσικά και αποτελεί καλή λύση για budget gaming μηχάνημα και υπάρχει επίσης και το upgrade path με το socket 1150 το οποίο το χάνεις με τον athlon. Ο 8320 μια χαρά έτρεχε στοκ το bf4, με radeon 5670, με την vtx 3d 290 που είχα δοκιμάσει βουτίτσες από τα 80 στα 50 fps μου είχαν σπάσει τα νεύρα, ο i5 4690k έτρεχε νερό και έπεφτε μέχρι 65-70 fps, πολύ καλύτερη εμπειρία με τον i5. Καλός χρυσός και άγιος ο 8320, προσφέρει καλή multithreaded εμπειρία μπλα μπλα μπλα, ο i5 όμως έχει δυνατότερους πυρήνες και προσφέρει στα δικά μου μάτια καλύτερη gaming εμπειρία, για εμένα αξίζει το επιπλέον χρηματικό premium αν ήθελα καθαρά gaming επεξεργαστή με θυσίες φυσικά, να μην ανοίγω προγράμματα όταν παίζω πέραν του παιχνιδιού, του battlelog στον browser και μια κλήση στο skype. Αυτο ειναι καινουργιο; Περιμενες τοσο καιρο αυτην την κουβεντα για να το πεις; Περιμενεις κανεις να σε πιστεψει πλεον; Εχεις αναφερει κατα καιρους: Fallen4ngel είχες δίκιο τελικά, ο cpu είναι deadlifter και δεν χωλαίνει πουθενά. Τελικά για κάτι drops στα παιχνίδια και στο bf4 έφταιγε το apm, τι βλακεία feature, έπεφταν κάτι βούτες δεν λες τίποτα. Είμαι με στοκ ψύκτρα και την έχω ρυθμίσει και σε idle-μέχρι 50% load δεν ακούγεται, ο cpu κάθεται 40 βαθμούς idle και 50 σε gaming, 62 μετά από μία ώρα prime και ρεύμα 1.176. Επίσης να τονίσω πως όσοι στα reviews αντιμετωπίζουν drops με τους fx και το κατακρίνουν κιόλας σαν παιδάκια που τους πήραν το γλυφιντζούρι, μου φαίνεται πως ξεχνάνε να κλείσουν το c6 και το apm, τα οποία και άχρηστα είναι και fps ρίχνουν με βούτες. Αν όμως έκανε το ίδιο το intel speedstep θα το έκλειναν, βέβαια, γιατί όταν το χρήμα πέφτει αδρά όλα τα άλλα είναι ανύπαρκτα και οι intel το επίκεντρο . Δεν πάει να είναι επεξεργαστής του 2012 ο fx, ένας i5 που κάνει 100 ευρώ επιπλέον δεν τον αγγίζει στα βαριά, ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι, ο fx σπάει πλάκα με τον i5. Trilobyter, δεν είμαι amd fanboy, ωστόσο η πείρα έχει δείξει πως αλλιώς τα λένε στα reviews για τους amd και αλλιώς είναι στην πράξη. Προς Θεού αλλά στα reviews όταν μιλάει το χρήμα ο i5 γίνεται i7. Πιο σάπιο περίμενα τον 8320 από τον 4690k του φίλου, στην πραγματικότητα συνέβη όμως το ανάποδο, ο i5 δεν μου έδωσε και την θετικότερη εικόνα για την επιπλέον χρηματική διαφορά. Δικα σου λογια ειναι αδερφε μου, οποτε τπτ δεν βγαζω απο το κεφαλι μου . Δεν θα μπω καν στον κοπο να βρω τα υπολοιπα. Οποιος καταλαβε καταλαβε. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μέχρι στιγμής πήρα αυτά: Pentium G3258 Asrock Z97M Anniversary VTX3D 280X Τα υπόλοιπα τα ψάχνω ακόμα... Ρίξτε μια ματιά μήπως δεν ταιριάζει κάτι. Ά, και λένε αυτή η μητρική είναι η καλύτερη που υπάρχει για τον G3258 και τον ανεβάζει πολύ, δεν θυμάμαι πόσο τωρα
cliobaccarra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μέχρι στιγμής πήρα αυτά: Pentium G3258 Asrock Z97M Anniversary VTX3D 280X Τα υπόλοιπα τα ψάχνω ακόμα... Ρίξτε μια ματιά μήπως δεν ταιριάζει κάτι. Ά, και λένε αυτή η μητρική είναι η καλύτερη που υπάρχει για τον G3258 και τον ανεβάζει πολύ, δεν θυμάμαι πόσο τωρα Καλοριζικο αδερφε περιμενουμε εντυπωσεις οταν με το καλο το στησεις.
IceFrog Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μέχρι στιγμής πήρα αυτά: Pentium G3258 Asrock Z97M Anniversary VTX3D 280X Τα υπόλοιπα τα ψάχνω ακόμα... Ρίξτε μια ματιά μήπως δεν ταιριάζει κάτι. Ά, και λένε αυτή η μητρική είναι η καλύτερη που υπάρχει για τον G3258 και τον ανεβάζει πολύ, δεν θυμάμαι πόσο τωρα Παρε μια ram 8gb ωστε αργοτερα να μπορεις να την κανεις 16. Πολυ καλο σετακι
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δυνατό setup dec_ot, καλές επιλογές.
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Περισσότεροι G3258 και μέσα σε λίγο καιρό βγαίνουν στις αγγελίες.Τι να τον κάνει ο άλλος όταν καταλάβει τι πατάτα έκανε. Και να δεχτουμε οτι ο 3258 ειναι πατατα, οταν επιτελους το καταλαβουμε και εμεις που τον εχουμε τον πουλαμε χαλαρα με χασουρα 15 ευρω και παμε σε ι5. Οταν αυτος που εχει 860κ καταλαβει ομως οτι εκανε πατατα πρεπει να πουλησει και τη μητρικη και να βγει με μεγαλυτερη χασουρα. Προς θεου δε λεω οτι ειναι πατατα κανενας απο τους 2, απλα με βαση τα λογια σου βγαζω ενα συμπερασμα με τη λογικη μου. 1
Millennium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εσένα μπορεί να σε καλύπτει ο G3258 γιατί τα 2/3 από τα παιχνίδια που ανέφερες είναι παλιά ή με παλιές μηχανές και έπεσες και σε καλό κομμάτι.'Αλλοι που νομίζουν πως θα χουν καλή απόδοση με καλή κάρτα σε πιο σύγχρονα παιχνίδια είναι το θέμα.Μέχρι να χρειαστεί να πουλήσει κάποιος τον 860Κ έχει παίξει καλύτερα πιο βαριά παιχνίδια και έχει έναν επεξεργαστή που είναι καλύτερος στα περισσότερα σενάρια χρήσης με καλύτερες φτηνές μητρικές.Με λίγα λόγια για budget σύστημα και για τα λεφτά του είναι ανώτερος και με καλό potential σε DX12. 3
TRILOBYTER Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εσένα μπορεί να σε καλύπτει ο G3258 γιατί τα 2/3 από τα παιχνίδια που ανέφερες είναι παλιά ή με παλιές μηχανές και έπεσες και σε καλό κομμάτι.'Αλλοι που νομίζουν πως θα χουν καλή απόδοση με καλή κάρτα σε πιο σύγχρονα παιχνίδια είναι το θέμα.Μέχρι να χρειαστεί να πουλήσει κάποιος τον 860Κ έχει παίξει καλύτερα πιο βαριά παιχνίδια και έχει έναν επεξεργαστή που είναι καλύτερος στα περισσότερα σενάρια χρήσης με καλύτερες φτηνές μητρικές.Με λίγα λόγια για budget σύστημα και για τα λεφτά του είναι ανώτερος και με καλό potential σε DX12. Για αυτο ειπαμε απο την αρχη να μας πει τι θα παιξει, ειναι θεμα επιλογων, εγω ηξερα τι παιζω για αυτο και επελεξα τον 3258. Δεν λεω οτι ο ενας η ο αλλος ειναι καλυτερος, ο καθενας εχει τη χρηση του. Απλα τα περισσοτερα παιχνιδια ευτυχως η δυστυχως ακομα τρεχουν με παλια engines και χρησιμοποιουν 1 η 2 πυρηνες. Ειπα αρκετα ποστ πιο πριν οτι αν παιζει παιχνιδια που αξιοποιουν τους παραπανω πυρηνες ας παει σε 4460.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως άκρη εγώ προσωπικά που σας διαβάζω δεν έβγαλα... Για το ποιος τελικά είναι καλύτερος στο Gaming... Και οι δυο έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους... Ο καθένας σε διαφορετικό σκέλος....
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο FX 6300 μπορεί να θεωρηθεί καλύτερος από τους G3258 & 860K? Συχνά διαβάζω σε ξένα site, σχόλια, ότι θεωρούν τους AMD να ανταποκρίνονται καλύτερα στο gaming κομμάτι ενώ οι Intel σε βαριά προγράμματα και multitasking
IceFrog Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε μου και με pentium μπορεις να παιξεις. ο 6300 ναι ειναι λιγο πιο "μπουρι" και απο τους δυο.Απλα ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη για το τι παει να πει gaming. Για casual χρηση το σετακι που εχεις μπορει να παιξει τα παντα, οποτε μην σκας
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο FX 6300 μπορεί να θεωρηθεί καλύτερος από τους G3258 & 860K? Συχνά διαβάζω σε ξένα site, σχόλια, ότι θεωρούν τους AMD να ανταποκρίνονται καλύτερα στο gaming κομμάτι ενώ οι Intel σε βαριά προγράμματα και multitasking Για την ακρίβεια οι amd υπερτερούν σε multitasking και πολλά προγράμματα ανοιχτά, ενώ οι intel είναι καλύτεροι στο gaming και σε εφαρμογές απαιτητικές σε single core δύναμη. Μην αρχίζουμε πάλι 6300 vs 860k vs g3258, το σκαρτέψαμε το θέμα αρκετά δεν νομίζω να χρειάζεται κιάλλο.
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Για την ακρίβεια οι amd υπερτερούν σε multitasking και πολλά προγράμματα ανοιχτά, Έτσι λένε βασιζόμενοι στης μετρήσεις συγκεκριμμένων προγραμμάτων (7zip cine povray κτλ) σου λέει τι ένα πρόγραμμα τι πολλά τι όλα μαζί το ίδιο πράμα είναι. Το ότι όταν τρέχουν πολλά προγράμματα μαζί παίζουν πολλοί παραπάνω παράγοντες το κρατάν για τον εαυτό τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μην αρχίζουμε πάλι 6300 vs 860k vs g3258, το σκαρτέψαμε το θέμα αρκετά δεν νομίζω να χρειάζεται κιάλλο. Δεν το είπα για να αρχίσουμε τις συγκρίσεις, το ρώτησα για να μου πείτε αν αξίζει να δώσω τα 30€ επιπλέον ο FX 6300 Είναι 6-πυρηνος και λίγη ανησυχία την έχω για τον 2-πυρηνο G3258 για τα παιχνίδια που θέλουν επεξεργαστή πάνω από 2-πυρηνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα