Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ώρες ώρες είναι σαν να γράφουν δύο διαφορετικοί άνθρωποι.

Κάνεις λάθος πραγματικά, το ότι εντυπωσιάστηκα με τον 8320 όταν τον είχα στα χέρια μου δεν αλλάζει το σκεπτικό μου για τους amd, για παιχνίδια intel και μόνο intel τέλος. Ο 8320 με εντυπωσίασε σε multitasking, όμως σε gaming αλλάζει το πράγμα, είμαι προκατειλημμένος και προτιμώ intel. Και προσοχή αυτή είναι η δική μου άποψη, δεν λέω σε κάποιον που έχει 8320 ότι είναι χάλια, απλώς για εμένα ένας i5 είναι μονόδρομος για gaming και ας κοστίζει παραπάνω. Και έχω amd κιόλας, μην παρεξηγηθώ. Έχω amd, βλέπω τι κάνουν οι επεξεργαστές της, θαυμάζω ότι επιτεύγματα κάνει αλλά μέχρι εκεί.

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Για κάποιον που το gaming αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην διασκεδασή του - δεν τον λες casual.

Kαι ναι για έναν casual gamer 100 ευρώ είναι ένα αξιοσέβαστο ποσό

Δηλαδη το να εχει καποιος 10 ωρες την βδομαδα για gaming αλλα να θελει να παιξει τα παιχνιδια του και να τα ευχαριστηθει δεν σου περναει απο το μυαλο;

Γιατι αυτοματα παρουσιαζεις τον casual gamer σαν εναν τυπο που δεν τον ενδιαφερουν τα fps και η ποιοτητα της εικονας;

Ισα ισα επειδη δεν θα περναει τοσες πολλες ωρες παιζοντας θα θελει τουλαχιστον αυτες που περναει να ειναι σωστα.

Κάνεις λάθος πραγματικά, το ότι εντυπωσιάστηκα με τον 8320 όταν τον είχα στα χέρια μου δεν αλλάζει το σκεπτικό μου για τους amd, για παιχνίδια intel και μόνο intel τέλος. Ο 8320 με εντυπωσίασε σε multitasking, όμως σε gaming αλλάζει το πράγμα, είμαι προκατειλημμένος και προτιμώ intel. Και προσοχή αυτή είναι η δική μου άποψη, δεν λέω σε κάποιον που έχει 8320 ότι είναι χάλια, απλώς για εμένα ένας i5 είναι μονόδρομος για gaming και ας κοστίζει παραπάνω. Και έχω amd κιόλας, μην παρεξηγηθώ.

Tα κειμενα μιλανε απο μονα τους, οποτε δεν κανω λαθος. Αν θεωρεις οτι κανεις multitasking παιζοντας bf4 καλος. Εγω το βλεπω να μοιαζει με παιχνιδι, ετσι λεει το κουτι απο εξω. 

Για τα υπολοιπα δεν διαφωνω ουτε συμφωνω ακομα περιμενω καποιον να εμφανιστει. Τα εως τωρα αποτελεσματα μου δειχνουν διαφορετικη εικονα απο τα bench στο youtube

• Like 2
Δημοσ.

Μια ανακεφαλαίωση για να μην χαθούμε και βγούμε off. Οι καλύτερες λύσεις είναι g3258 και h81 αν κάποιος θέλει ένα φθηνό μηχάνημα και αργότερα αν θελήσει κουμπώνει άνετα πάνω i5. Διαφορετικά πάει σε h81 και i3 4170 που ο i3 έχει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ αλλά υστερεί σε single core μπροστά σε κλοκαρισμένο g3258. Τον x4 860k τον αφήνω εκτός, δεν έχει λόγο ύπαρξης από την στιγμή που υπάρχει ο i3 4170. 

Δημοσ.

Μια ανακεφαλαίωση για να μην χαθούμε και βγούμε off. Οι καλύτερες λύσεις είναι g3258 και h81 αν κάποιος θέλει ένα φθηνό μηχάνημα και αργότερα αν θελήσει κουμπώνει άνετα πάνω i5. Διαφορετικά πάει σε h81 και i3 4170 που ο i3 έχει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ αλλά υστερεί σε single core μπροστά σε κλοκαρισμένο g3258. Τον x4 860k τον αφήνω εκτός, δεν έχει λόγο ύπαρξης από την στιγμή που υπάρχει ο i3 4170. 

Και λυση της Ζ97 δεν ειναι κακη για συγκεκριμενες χρησεις. Εγω προσωπικα θα παρω Ζ97 γιατι μου ετυχε καλο κομματι επεξεργαστη και θελω να το ξεζουμισω, αν καποτε θελω και ξεκλειδωτο ι5/ι7 τοτε μπορω να κανω και αναβαθμιση. Εαν καποιον δεν τον ενδιαφερει το hardcore overclocking και τα benchmarks ομως τοτε δε χρειαζεται Ζ97, επισης ειναι ρισκο, φαντασου να παρεις Ζ97 και τον 3258 και να σου κατσει μαπα κομματι, μετα τι εγινε, μια τρυπα στο νερο, πρεπει να ξαναγορασεις επεξεργαστη.  Και εφοσον οι Η81 κατα 90% αρκουν για να παει καποιος τον 3258 στα ορια του, ειναι τρομερο value for money.

• Like 1
Δημοσ.

Tα κειμενα μιλανε απο μονα τους, οποτε δεν κανω λαθος. Αν θεωρεις οτι κανεις multitasking παιζοντας bf4 καλος. Εγω το βλεπω να μοιαζει με παιχνιδι, ετσι λεει το κουτι απο εξω. 

Για τα υπολοιπα δεν διαφωνω ουτε συμφωνω ακομα περιμενω καποιον να εμφανιστει. Τα εως τωρα αποτελεσματα μου δειχνουν διαφορετικη εικονα απο τα bench στο youtube

Πίστευε ότι θες, εγώ είμαι αυτός που είμαι και γράφω ότι γνωρίζω, από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη. Δεν είπα ποτέ πως παίζοντας bf4 κάνω multitasking, κάνεις λάθος, του έδωσα και κατάλαβε του 8320 σε multitasking για δοκιμή και είχε κιάλλο να δώσει, 4k video youtube, 720p youtube, σμίκρυνση ταινίας στο format factory από 1080p σε 480p, skype κλήση και ο 8320 δούλευε 54 %. Ορίστε και screenshot, μην λέμε ότι θέλουμε. Εγώ είχα πει πως παίζοντας bf4 άνετα ανοίγεις ότι γουστάρεις με τον 8320, αλλά γενικότερα θέλοντας να επικεντρωθώ στο παιχνίδι δεν άνοιξα τίποτα άλλο παρά μόνο το bf4 multiplayer, κλήση skype και ένα radioplayer στον mozilla γιατί με youtube ανεβαίνει το ping και ο 8320 δεν ξεπέρναγε το 55% με afterburner εντός παιχνιδιού. Ορίστε και screenshot ως απόδειξη :

post-297338-0-04804000-1441905884_thumb.png

Δημοσ.

Πίστευε ότι θες, εγώ είμαι αυτός που είμαι και γράφω ότι γνωρίζω, από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη. Δεν είπα ποτέ πως παίζοντας bf4 κάνω multitasking, κάνεις λάθος, του έδωσα και κατάλαβε του 8320 σε multitasking, 4k video youtube, 720p youtube, convert format factory 1080p σε 480p, skype κλήση και ο 8320 δούλευε 54 %. Ορίστε και screenshot, μην λέμε ότι θέλουμε. Εγώ είχα πει πως παίζοντας bf4 άνετα ανοίγεις ότι γουστάρεις με τον 8320, αλλά γενικότερα θέλοντας να επικεντρωθώ στο παιχνίδι δεν άνοιξα τίποτα άλλο παρά μόνο το bf4 multiplayer, κλήση skype και ένα radioplayer στον mozilla γιατί με youtube ανεβαίνει το ping και ο 8320 δεν ξεπέρναγε το 50%.

Μα δεν ειμαι εγω αυτος που πιστευει οτι θελει, απλα βλεποντας αυτα που εχεις γραψει μου προκαλεις αποριες. Γνωμη θα μου αλλαξεις αν ερθεις με καναν i5 απο εδω και μου αποδειξεις οτι αξιζει η αγορα του, απλα κοιτα μην αλλαξεις εσυ σφαιρικη γνωμη, γιατι αν εντυπωσιαστηκες απο fx stock τοτε δεν ξερω τι μπορει να παθεις με fx 5ghz  και σωστες ρυθμισεις. Μεχρι τοτε δεν...

"Ορίστε και screenshot, μην λέμε ότι θέλουμε." τι ακριβως μας δειχνεις εδω;

Απο την μια μας λες ποσο γαματα ετρεχε ο 8320 στοκ το bf4 multiplayer + οτι αλλα εκανες εκεινη την στιγμη και απο την αλλη μας λες παρε g3258 για upgrade path μπλα μπλα....αλλαξε παλι σε 2 μηνες, 3 μηνες, 5 μηνες....μπλα μπλα.

• Like 1
Δημοσ.

Who knows trilobyter... Cliobaccarra δεν με ενδιαφέρει πραγματικά ότι και να πεις, ωστόσο όσον αφορά τον g3258 ναι φυσικά και αποτελεί καλή λύση για budget gaming μηχάνημα και υπάρχει επίσης και το upgrade path με το socket 1150 το οποίο το χάνεις με τον athlon. Ο 8320 μια χαρά έτρεχε στοκ το bf4, με radeon 5670, με την vtx 3d 290 που είχα δοκιμάσει βουτίτσες από τα 80 στα 50 fps μου είχαν σπάσει τα νεύρα, ο i5 4690k έτρεχε νερό και έπεφτε μέχρι 65-70 fps, πολύ καλύτερη εμπειρία με τον i5. Καλός χρυσός και άγιος ο 8320, προσφέρει καλή multithreaded εμπειρία μπλα μπλα μπλα, ο i5 όμως έχει δυνατότερους πυρήνες και προσφέρει στα δικά μου μάτια καλύτερη gaming εμπειρία, για εμένα αξίζει το επιπλέον χρηματικό premium αν ήθελα καθαρά gaming επεξεργαστή με θυσίες φυσικά, να μην ανοίγω προγράμματα όταν παίζω πέραν του παιχνιδιού, του battlelog στον browser και μια κλήση στο skype.

Δημοσ.

Εδω θα ειμαστε και θα δουμε ποιοι θα βγουνε πρωτοι στις αγγελιες. οι 860 η οι 3258..

Περισσότεροι G3258 και μέσα σε λίγο καιρό βγαίνουν στις αγγελίες.Τι να τον κάνει ο άλλος όταν καταλάβει τι πατάτα έκανε.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...