Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ και μια μικρή κατανόηση για τα όποια λάθη παρακάτω (είμαι νέος.. :)

Έχω ενα pc το οποίο έφτιαξα (πριν 1+ χρόνο), το πλήρωσα χρυσό (1000+ ευρώ) αλλά αργά το θυμήθηκα οτι δεν κάνει και τόσο καλή δουλειά.. Η μητρική μου έχει φάει κεραυνό μέσω κάρτας δικτύου (κάηκε η κάρτα) από καλώδιο ethernet του μόντεμ (παρ ολα αυτα λειτουργεί η μητρική).

Το πρόβλημα και τα διλλήματα μου αρκετά. Το pc παγώνει, κάνει ένα θόρυβο που ακούω από τα ηχεία ένα τζιιζ και πρέπει μετά να το κλείσω για να επανέλθει. Σκέφτομαι μήπως ήρθε η ώρα να πετάξω την μισο καμμένη μητρική ή μήπως φταίει καμια ραμ..; (είμαι και άσχετος και βλέπω να πετάω όλο το pc..)

Ωστόσο αν αλλάξω ραμ και φταίει η μητρική άστο να πάει... Με την ευκαιρία του προβλήματος θέλω να μου πείτε τί να αλλάξω για την παρακάτω χρήση και τη γνώμη σας βέβαια αν φταίει η μητρική και γίνεται κάτι με το ρεύμα εκει που έχει το πρόβλημα..;

Αναφέρομαι σε αναβάθμιση-αλλαγή μόνο της μονάδας δεν χρειάζομαι οθόνες κλπ περιφερειακά.

Ποσό: Ανάλογα με το τί πρέπει να αλλάξω γιατί θα τα πουλήσω και θα πληρώσω την διαφορά, προτείνετε και βλέπουμε!
Χρήση: Γρήγορη επεξεργασία βίντεο/εικόνας (after effects,premiere pro κλπ) και ίσως λίγο gaming αν περισέψουν.. Με ενδιαφέρει ΑΡΚΕΤΑ η μελλοντικές επιλογές αναβάθμισεις σε βάθος χρόνο όσο γίνεται (άρα κοιτάω περισσότερο μητρική λογικά..; )

TO PC ΜΟΥ

Κουτί: CoolerMaster K380
Τροφοδοτικό: Corsair CX600
Motherboard: GA Z68P-DS3
CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 660 ddr5 2gb.
Ram: x1 4gb 1333mhz Corsair ddr3 CMZ8GX3M2A1600C9, x1 8gb 1600mhz Corsair ddr3 CMZ8GX3M1A1600C10 (οτι να ναι..)
Δίσκοι: Samsung SSD 840 Series 120gb, και εναν ακομα απλό 1tb.

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. Αν δεν καταλάβατε κάτι πείτε μου γιατί το έγραψα κάπως γρήγορα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...