nickf0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω εδώ και πολλά χρόνια αυτά τα ηχεία (Creative Inspire T7900]). Για πολύ καιρό δεν έπαιζε το κεντρικό ηχείο, δεν μπήκα στην διαδικασία επισκευής αφού όλα τα άλλα έπαιζαν εντάξει. Εδώ και λίγους μήνες σταμάτησε να παίζει το sub woofer. Είπα να ασχοληθώ λίγο μιας και δεν πάει άλλο χωρίς καθόλου μπάσο. Αρχικά σκέφτηκα πως μπορεί να φταίει το ποτενσιόμετρο του χειριστηρίου της έντασης ήχου καθώς στο παρελθόν είχε θέματα (μάζευε σκόνη και ήθελε καθάρισμα). Φάνηκε πως δεν έφταιγε αυτό. Έτυχε ένας φίλος να έχει τα ίδια ηχεία έτσι δοκιμάσαμε με το δικό του χειριστήριο και έπαιξε και το κεντρικό ηχείο αλλά και το sub woofer. Θα πει κανείς πως έφταιγε το δικό μου χειριστήριο, έτσι πίστευα κ' εγώ. .. Αφού λοιπόν με το άλλο χειριστήριο δούλεψε το έδωσα πάλι πίσω με σκοπό να πάω το δικό μου χειριστήριο για φτιάξιμο. Οι μέρες πέρασαν και αφού δεν αξιώθηκα να το πάω ζήτησα από τον φίλο και πάλι το χειριστήριο του (μιας και δεν το χρησιμοποιεί καθόλου) για να ακούσω λίγο μουσική σαν άνθρωπος. Το σύνδεσα και προς μεγάλη έκπληξη μου ήταν σαν να είχα το δικό μου, δεν έπαιζε το κεντρικό και το sub woofer. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που έπαιξε μόνο μια φορά, στην δοκιμή που κάναμε δηλαδή. Πίστευα πως το κεντρικό ηχείο και το sub woofer δεν έπαιζαν καθόλου, πριν λίγες μέρες ανακάλυψα (αφού αποσύνδεσα όλα τα ηχεία εκτός το κεντρικό) πως το sub woofer και το κεντρικό ηχείο ίσα που βγάζουν ήχο, ακούγετε πάρα πολύ χαμηλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει, το μυαλό μου πάει στην πλακέτα που έχει μέσα το sub woofer, τι λέτε; Να σημειώσω πως δοκίμασα με δύο κάρτες ήχου, την onboard και μια creative sound blaster live που την είχα πάρει μαζί με την αγορά των ηχείων.Έχει αντιμετωπίσει κάποιος ίδιο πρόβλημα; Συγνώμη αν κούρασα.
serdakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν τα δοκιμαζεις και σε κανενα αλλο pc. Μετα μπορεις να δοκιμασει να τα συνδεσεις σε καποιο ΣΥΜΒΑΤΟ ενισχυτη αν γινετε (δεν ξερω πως ειναι η συνδεσμολογια τους)
nickf0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει νόημα να τα δοκιμάσω σε άλλο pc απο την στηγμή που έχω δύο κάρτες ήχου; Ενισχυτή δύσκολο να βρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα