Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο Έλληνας θα πίστευε ότι τα φιλοδωρήματα δεν υφίστανται.

Δημοσ.

Μόνο Έλληνας θα πίστευε ότι τα φιλοδωρήματα δεν υφίστανται.

Και οι Νιγηριανοί και οι Αφρικανοί και οι shaolin.

Δημοσ.

Και οι Νιγηριανοί και οι Αφρικανοί και οι shaolin.

Εμένα περισσότερο το ουστ στον τίτλο με πείραξε για αυτό και άφησα μια τέτοια απάντηση. Εσύ αν θες ψάξε για άλλους που λένε ότι δεν υφίστανται.

Δημοσ.

Το βρίσκω υπερβολικό να χρησιμοποιούμε εφαρμογή για να μας πει πόσα tips να αφήσουμε! :)

Αμερικη παιζει κατα κόρον. Ειδικα σε τραπεζια με πολλα ατομα και εκει που το tip οπως προειπα το tip ειναι σε ποσοστό (minimum 12.5%).

Σκεψου τραπεζι με 6 ατομα να θελεις να αφησεις 16% tip στο λογαριασμό. Πως υπολογίζεις το μερίδιο του καθενός με το tip συμπεριλαμβανόμενο? Εκει έρχονται τα apps

• Like 1
Δημοσ.

Αμερικη παιζει κατα κόρον. Ειδικα σε τραπεζια με πολλα ατομα και εκει που το tip οπως προειπα το tip ειναι σε ποσοστό (minimum 12.5%).

Σκεψου τραπεζι με 6 ατομα να θελεις να αφησεις 16% tip στο λογαριασμό. Πως υπολογίζεις το μερίδιο του καθενός με το tip συμπεριλαμβανόμενο? Εκει έρχονται τα apps

Ναι αλλά στην Αμερική έχεις και στην απόδειξη που γράφεις το ποσοστό και το προσθέτεις στο Grand Total. Εντέλει, πολύ χρήσιμες οι εφαρμογές.

Δημοσ.

Ναι αλλά στην Αμερική έχεις και στην απόδειξη που γράφεις το ποσοστό και το προσθέτεις στο Grand Total. Εντέλει, πολύ χρήσιμες οι εφαρμογές.

Στο Murica στο tip, ποσό βαζεις όχι ποσοστό. Το ποσοστό εσυ το υπολογίζεις πιο πριν.

Δημοσ.

Οκ τότε δεκτό, ποτέ δεν τα υπολόγισα με τόση λεπτομέρεια!

Δημοσ.

<p>Πάντα αφήνω, εκτός αν δεν ειναι καλή η εξυπηρέτηση. Γιατι? γιατι αν γίνω κι εγώ κάποια στιγμή θα τα θέλω τα tips, και γιατι έχω δει απο γνωστούς ποσο βοηθάνε.</p>

Δημοσ.

Ο καθενας εχει την δικη του οπτικη γωνια.Δεν υπαρχει σωστο ή λαθος.
Και οι δυο  πλευρες αν το σκεφτειτε εχουν δικιο (οχι ομως σαν αυτο που λεει ο ghost "πληρωνω αρα θα μου παρει και μπουκι").
Παντα εγω προσωπικα αφηνω σε μαγαζια εφοσον ειχα και την σωστη εξυπηρετηση/ευγενεια απο τον σερβιτορο.
Γιατι ειναι σαν ενα μικρο "ευχαριστω" προς αυτον για την καλη εξυπηρετηση του.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν προλαβα το αλλο θεμα και γραφω εδω.
Ποιος ειπε στον κυριο οτι οι σερβιτοροι βγαζουν 40/50 ευρω στο 10ωρο;

Σε ποιο κοσμο ζεις ρε μεγαλε;

Ουτε οι διανομεις ( ντελιβεραδες κατα κορον ) δεν παιρνουν τοσα,που υποτιθεται οτι παιρνουν 4/ωρα.

Αυτα τα 2 επαγγελματα ειναι αμεσα συνδεδεμενα με τα τιπς και ο κυριος λογος που καποιος δουλευει αυτες τις κωλοδουλειες ειναι για να παρει το μεροκαματο + τα τιπς ωστε να μπορεσει να ζησει.
Να τονισουμε οτι οι κυριοι που δεν αφηνουν τιπς,σε μια μικρη κοινωνια ( η απλα περιοχη ) σταμπαρονται,με αποτελεσμα να παιρνουν τη χειροτερη εξυπηρετηση. Εγω πχ αυτον τον καιρο δουλευω διανομη καφε,οι ανθρωποι που και δεν αφηνουν τιπς και δημιουργουν θεματα να ειστε σιγουροι οτι πινουν καφε τελευταιοι.

Επεξ/σία από talibanakos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...