BlackDarkFlag Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το ουστ στον τίτλο.. μου θυμίζει τον Ελληνάρα που προσπαθούμε (κάποιοι έστω) να αφήσουμε πίσω μας. Επίσης μάλλον δεν έχεις δουλέψει σερβιτόρος ούτε έχεις συναναστραφεί με κάποιον. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Σε λιγο μαλλον. Αλλα ακουσαμε οτι η σερβιτορα δεν πρεπει να σου φερνει νερο γιατι δεν ειναι δουλεια της. Πρεπει να πηγαινεις στον barista, οπως θα ειναι πνιγμενος στις παραγγελιες και να του ζητας νερο ή αμα λαχει να μπεις μεσα στην μπαρα σαν εργαζομενος και να βαλεις μονος σου. Πιασε το αυγο και κουρευτο... Τζάμπα post. Στον ghostman πήγαινε αυτό που έγραψα.
aris1986 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τζάμπα post. Στον ghostman πήγαινε αυτό που έγραψα. Δεν το εγραψα για σενα προσωπικα. Για να φανει το εγραψα!
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 29 σελίδες, τόσες αφορμές κι όμως κανένας δεν το postαρε. Αχ, πότε θα σοβαρευτούμε ως forum. 1
Pa0ki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 29 σελίδες, τόσες αφορμές κι όμως κανένας δεν το postαρε. Αχ, πότε θα σοβαρευτούμε ως forum. Aδιάβαστος, αύριο με τον κηδεμόνα σου http://www.insomnia.gr/topic/581356-φιλοδώρημα-ουστ/?p=54257478
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Aδιάβαστος, αύριο με τον κηδεμόνα σου http://www.insomnia.gr/topic/581356-φιλοδώρημα-ουστ/?p=54257478 Εεεε, αυτό θα εξασφαλίσει τη συνεργασία σου. 3
doubtful Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Σε λιγο μαλλον. Αλλα ακουσαμε οτι η σερβιτορα δεν πρεπει να σου φερνει νερο γιατι δεν ειναι δουλεια της. Πρεπει να πηγαινεις στον barista, οπως θα ειναι πνιγμενος στις παραγγελιες και να του ζητας νερο ή αμα λαχει να μπεις μεσα στην μπαρα σαν εργαζομενος και να βαλεις μονος σου. Πιασε το αυγο και κουρευτο... Καλα εσυ.... δεν υπαρχεις.... Κανεις τον κινεζο αλλα μην περιμενεις μετα να σε παρουν στα σοβαρα. Εισαι και 29 χρονον..... Ελα μωρε τωρα .Μερικοι εχουν κακομαθει.Τριωρη αναμονη στην εφορια τους χρειαζεται για στρωσιμο.Και ας καθονται αντι για την σερβιτορα να κραζουν το κρατος .Ελα ομωε που ο κρατικος μηχανισμος δεν καταλαβαινει απο μαγκιες κλανιες, εεμμμ. Εκει φαινονται αυτοι που εχουν @@. Να κανεις μαγκιες σε καποιον η κατι το οποιο ειναι ηδη ευαλωτο ειναι ευκολο. Αλλα οπως ειπες και εσυ, μπροστα στον κρατικο μηχανισμο (η οπως το λεω εγω με μια λεξη, συστημα) ολοι γινονται γατακια. Που πηγε η μαγκια? στο βρακη?? μαζι με την αδρεναλινη?? (Mr. Freeman speaking )
aris1986 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα εσυ.... δεν υπαρχεις.... Κανεις τον κινεζο αλλα μην περιμενεις μετα να σε παρουν στα σοβαρα. Εισαι και 29 χρονον..... Διαβασε πισω να δεις τι εγραψαν για να μην καθομαι να κανω quotes για να τα δεις.
ghostman13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τζάμπα post. Στον ghostman πήγαινε αυτό που έγραψα. αντε πηγαινε να παρεισ λιγο αερα να πουμ
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 αντε πηγαινε να παρεισ λιγο αερα να πουμ Αέρα μπορείς να πάρεις εσύ, εγώ δεν θέλω.
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι δεν πάει έτσι. Εχω περάσει από κάμποσα πόστα μέχρι τώρα. Το σερβιτοριλίκι είναι το δυσκολότερο από όλες τις δουλειές που έχω κάνει μέχρι τώρα. Εχω μαζέψει ροδάκινα, δούλευα σε πιπεράκια και ντοματίνια, ήμουν κουβαλητής στην λαχαναγορά Θεσσαλονίκης οπότε τα καπνά του παππού σου δεν μου φαντάζουν και κάτι το ιδιαίτερο. Το θέμα είναι ότι η δουλειές αυτές δεν είναι ολόχρονες και κατά κύριο λόγο προτιμούνται γυναίκες ως συμπλήρωμα ποσού στον οικογενειακό κύκλο. Οι λόγοι που εξήγησα γιατί είναι η δυσκολότερη δουλειά ισχύουν. Το κύριο μέλημα είναι ότι καμιά από τις άλλες "δύσκολες" δουλειές δεν θα σε πετάξει μόνη της σαν τον σκύλο. Είναι κάτι που το ζητάει ο κόσμος. Θέλει νέα και φρέσκα πρόσωπα. Κανένας πωλητής/στοιχαβτής καταστήματος δεν θα τον πετάξουν μόνο και μόνο επειδή έχει κάποια ηλικία. Καμιά υπάλληλο δεν θα της δείξουν την πόρτα αν είναι 40 ετών. Κανένας στο χωράφι δεν θα σου ζητήσει το λόγο αν είσαι 50 ετών. Κατάλαβες τώρα; Είναι μια δουλειά που εκτός από το γεγονός ότι την εξασκούν λάθος τα μαγαζιά (πόσες φορές έχει τύχει να σχολάσεις 3-4 το πρωί και να πρέπει να επιστρέψεις πάλι στις 7:30 για άνοιγμα είναι και δουλειά που δεν έχει καμιά σημασία πόσο καλός είσαι και πόσο καλός θα γίνεις. Θα φτάσεις μια Χ ηλικία και έπειτα το 90% των ευκαιριών σου θα χαθούν έτσι στο άψε σβήσε. Είναι κατανοητό; Νομίζω ότι αυτά ισχύουν για συγκεκριμένου τύπου "trendy" μαγαζιά, φοιτητομάγαζα κλπ. κι όχι για όλα. Κυριλέ σοβαρό μαγαζί, μπαρ, εστιατόρειο ή ξενοδοχείο πολλές φορές θα προτιμήσει τον έμπειρο και πραγματικά επαγγελματία σερβιτόρο, αρχισερβιτόρο, κάπταιν, μετρ κλπ. Αν όμως θεωρήσουμε ότι τη συγκεκριμένη δουλειά οι περισσότεροι την κάνουν περιστασιακά και δεν το βλέπουν σαν κάτι μόνιμο, οπότε δεν γίνονται και ποτέ πραγματικά επαγγελματίες τότε έχεις δίκιο
chrisxkar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Οι λόγοι που εξήγησα γιατί είναι η δυσκολότερη δουλειά ισχύουν. Το κύριο μέλημα είναι ότι καμιά από τις άλλες "δύσκολες" δουλειές δεν θα σε πετάξει μόνη της σαν τον σκύλο. Είναι κάτι που το ζητάει ο κόσμος. Θέλει νέα και φρέσκα πρόσωπα. Κανένας πωλητής/στοιχαβτής καταστήματος δεν θα τον πετάξουν μόνο και μόνο επειδή έχει κάποια ηλικία. Καμιά υπάλληλο δεν θα της δείξουν την πόρτα αν είναι 40 ετών. Κανένας στο χωράφι δεν θα σου ζητήσει το λόγο αν είσαι 50 ετών. Κατάλαβες τώρα; Είναι μια δουλειά που εκτός από το γεγονός ότι την εξασκούν λάθος τα μαγαζιά (πόσες φορές έχει τύχει να σχολάσεις 3-4 το πρωί και να πρέπει να επιστρέψεις πάλι στις 7:30 για άνοιγμα είναι και δουλειά που δεν έχει καμιά σημασία πόσο καλός είσαι και πόσο καλός θα γίνεις. Θα φτάσεις μια Χ ηλικία και έπειτα το 90% των ευκαιριών σου θα χαθούν έτσι στο άψε σβήσε. Είναι κατανοητό; Αυτο που λες ειναι μελοντικη αποκατασταση δεν εχει σχεση με το δυσκολοτερη το αν θα φροντισεις για μια επαγγελματικη διεξοδο plan b ειναι δικο σου θεμα. Το τι ειναι δυσκολοτερο ειναι υποκειμενικο,εμενα μου φαινοταν ευκολο το σερβιτοριλικη και οτι εκανα απο εξυπηρετηση πελατων γιατι οπως ειπα δεν με ενοιαζε το τι θα πει ή το γιατι θα γκρινιαξει ο καθενας αν ηταν στα πλασια της δουλειας εξυπηρετουσα οταν λεγαν μλκιες του εγραφα στα @@ μου απλα τα πραγματα. Εγω θεωρω ποιο δυσκολα για εμενα τα επαγγελματα με πιεση χρονου deadlines,πολλα projects μαζεμενα επειδη εχουν πολυ αγχος και οταν γυριζω σπιτι σκευτομαι πως θα οργανωσω τον χρονο μου αυριο μεθαυριο ολη την εβδομαδα για το πως θα ολοκληρωσω την δουλεια και αν δεν προλαβαινω αναγκαστικα θα φυγω ποιο αργα ή θα παρω την δουλεια μου σπιτι. Ενω στις "χαμαλοδουλιες" που εκανα απο την στιγμη που σχολουσα δε πα να επερνε φωτια το μαγαζι? ζμπουτσαμ Σχολουσα γυρνουσα σπιτι εκανα την μπαναρα μου και υπνος ή εξω.(περα του οτι εβγαζα αρκετα περισσοτερα απο οτι βγαζω τωρα) Ειναι στο πως ειναι φτιαγμενος ο καθενας εχω φιλο δουλευει σαν το σκυλι 7στα 7 2 χρονια τωρα,περα απο τα 7στα7 οταν χρειαζεται τα ΣΚ πριν την δευτερη δουλεια πηγαινει ξημερωματα στα χωραφια για να βοηθησει τον πατερα του και στο καπακι δουλεια.Και οταν πηρε αδεια το καλοκαιρι βοηθουσε τον ξαδερφο του σε μαγαζι που εχει με αλουμινια.Του εχω πει επανηλειμενα το πως την παλευει τοσο καιρο ετσι...εγω δεν θα αντεχα 2 χρονια κιολας Αυτο το ατομο που δουλευει τοσο πολυ αν του δωσεις υπευθυνη δουλεια δεν αντεχει την πιεση πελαγωνει,τον ειχαν προσλαβει σε υπευθυνη θεση και τα παρατησε γιατι ελεγε "δεν μπορω να ειμαι υπευθυνος για το τι μαλακια μπορει να κανει ο καθενας ή να τους κυνηγαω ή να τους φωναζω/κραζω" 3
Dark_Sage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ειμαι υπερ του tip ειδικα αν ο σερβιτόρος σκίζεται υπαρχουν κ πολλα apps για να υπολογιζεις αν κ αυτα ειναι κυριως για Αμερικη που εκει παει με ποσοστα το tip και οχι πχ εδω που θα δωσω 1-1.5 ευρώ. Εγω χρησιμοποιω αυτο για android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yetanothertipcalculator
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ειμαι υπερ του tip ειδικα αν ο σερβιτόρος σκίζεται υπαρχουν κ πολλα apps για να υπολογιζεις αν κ αυτα ειναι κυριως για Αμερικη που εκει παει με ποσοστα το tip και οχι πχ εδω που θα δωσω 1-1.5 ευρώ. Εγω χρησιμοποιω αυτο για android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yetanothertipcalculator Το βρίσκω υπερβολικό να χρησιμοποιούμε εφαρμογή για να μας πει πόσα tips να αφήσουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις