bedazzled Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Στα μικρα μαγαζια ειναι το αφεντικο στα μεγαλα υπαρχει υπευθυνος.Τον κυματοθραυστη αναγκαζεται να τον κανει γιατι πολλοι πελατες και πολλοι εργοδοτες ειναι ηλιθιοι και ανησυχει για την δουλεια του.Παντως βλεπω οτι ουτε για χαρη της κουβεντας δεν θελεις να τα χωσεις στους πελατες.Απο δω απο κει , χαιδεμενους τους εχεις.Σαν φιλαρακια ενα πραγμα Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο που λένε (εφόσον πληρώνει). Εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ τον μαλάκα σε πελάτη; Αμέσως μουτρώνεις; Επίσης, γιατί έχεις χαϊδεμένα τα αφεντικά, ενώ θα μπορούσαν άνετα να διπλασιάσουν τα μεροκάματα των σερβιτόρων; Επειδή είναι "alpha males"? Κατσε πρωτα και ψαξε τι ειναι λαθος σε αυτα που γραφεις και μετα ελα να σου απαντησω.Σταματα να διαβαζεις τους αρδ που γραφουν οτι πιασαρικο υπαρχει και διαβασε λιγο τα βασικα για τις ορμονες του οργανισμου σου και πως λειτουργουν ακριβως Καταλαβαίνω ότι θες να υπερασπιστείς την επιλογή σου και δεν θα επιμείνω. Η βιολογία είναι βιολογία πάντως και δεν αλλάζει, ό,τι και να λέμε... ξέρω πολύ καλά τι είναι η τεστοστερόνη και πως δουλεύει.
manzah80 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν υπερασπιζομαι τιποτα απλα δεν αντεχω αυτα τα ελεινα αρθρα που γραφει καθε ηλιθιο παιδακι για να παρει κλικς.Ουτε τα βασικα δεν ξερεις απο αυτα που μου γραψες στο ξαναλεω.
tony81 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά από 40λεπτα σε σερβιτόρο πως καταλήξατε σε χάπια??? Μας χαπακωνουν για να τους αφήνουμε λεφτά?
bedazzled Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά-καλά, μην συγχίζεσαι. Και μόνο που δεν απάντησες στην ερώτηση αν παίρνεις, μου φτάνει... εξάλλου μόνος σου ανέβασες και φωτό.
Pa0ki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Οτι αρμόζει στους κλέφτες. Στους κλέφτες αρμόζει τηλεφωνάκι στο 100 Δεν πρέπει να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα κανενός από κανέναν φουσκωτό Κοίτα να δεις, εκ των πραγμάτων τα καταστήματα που έχουν να κάνουν άμεσα με τη διασκέδαση του κόσμου δεν γίνεται να μην έχουν security. Απλά όπως και όλα τα άλλα και το security είναι ακραίο στη χώρα μας. Κατά δεύτερον δεν φταίει ο υπάλληλος αν πάρει πρέφα κάποιον πιστολέρο/φασαριόζο και το αναφέρει αμέσως στην ασφάλεια, από εκεί και πέρα είναι στα χέρια της ασφάλειας και της συμπεριφοράς του τύπου που έπιασαν για το πως θα διεξαχθεί το όλο θέμα. Εδώ τα λες σωστά, συμφωνώ Γενικά είναι λίγοι οι σεκιουρητάδες που πραγματικά ψάχνουν για φασαρία. Συνήθως με δυο-τρεις κουβέντες τελειώνει το θέμα. Τώρα αν ο άλλος που πιάσανε γουστάρει να το παίξει νταής και μάγκας ε τι να κάνουμε; Εμ φταίχτης, εμ και να τη βγει από πάνω δεν γίνεται. Σκέψου ότι γενικότερα το σεκιούριτυ το καλούν κατά κύριο λόγο γυναίκες (λογικό). Οπως είπε ο άλλος από πάνω αυτοί ήταν εφτά άτομα. Αντρας κατά πάσα πιθανότητα θα τους σταματούσε ο ίδιος αλλά γυναίκα λόγο φόβου είναι περισσότερο πιθανό να ειδοποιήσει την ασφάλεια. Γι αυτό και λέω, προσοχή, εσείς κάνετε το χρέος σας και μην ξαναπατάτε στο οποιοδήποτε κατάστημα. Εκδίκηση και λοιπές θερμόαιμες κινήσεις βάζουν αυτόματα την σωματική σας ακεραιότητα σε κίνδυνο. Μην το κάνετε αυτό για λίγα ευρώ. Εδώ διαφωνώ, δυστυχώς οι περισσότεροι "σεκιουρητάδες" ψάχνονται Δουλειά τους δεν είναι να απειλούν τη σωματική ακεραιότητα κανενός ούτε να το παίζουν νταήδες γιατί έχουμε σκηνικά σαν το παρακάτω και κλείνουν σπίτια για μαλακίες http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/Mykonos-Xaropaleyei-o-Vaggelis-Peppos-poy-xtypithike-apo-mpravo-diasimoy-beach-bar-Foto-/428909
bluesattack Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο που λένε (εφόσον πληρώνει). Εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ τον μαλάκα σε πελάτη; Αμέσως μουτρώνεις; Επίσης, γιατί έχεις χαϊδεμένα τα αφεντικά, ενώ θα μπορούσαν άνετα να διπλασιάσουν τα μεροκάματα των σερβιτόρων; Επειδή είναι "alpha males"? Νατα τα ο πελατης εχει παντα δικιο.Τι φιλαρακια βρε ειστε εσεις,ουτε στην ομωνυμη σειρα τετοιες αγαπες. Εχεις ''φαγωθει'' με τα αφεντικα.Σε λιγο πιστεψετε οτι αν δεν δινετε μπουρμπουαρ στους σερβιτορους βοηθατε στην ταξικη αφυπνιση τους Ps.Δεν εχω καμμια σχεση με σερβιτορους αλλα παλια ειχα κανει ντελιβερι.Και εχω ξεκοψει και τις σαχλαμαρες πελατων που μυξοκλαιγανε γιατι σαν κοτες δεν ηθελαν να παρουν τον ιδιοκτητη μην τους μουτρωσει και με εργοδοτες σαχλαμαρες.Οι πελατες μαλιστα δεν ελεγαν τιποτα ,ραγιαδες κανονικοι μπροστα στην απωλεια του πιτογυρου.
Valerie_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Και ήθελα να πω για τους μπράβους στο ασπρονησι και λέω άσε. 2
manzah80 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά-καλά, μην συγχίζεσαι. Και μόνο που δεν απάντησες στην ερώτηση αν παίρνεις, μου φτάνει... εξάλλου μόνος σου ανέβασες και φωτό. Αφου ξερεις τι ρωτας.Απλα μην διαβαζετε αηδιες.Το αιμοσταγες ανθρωποφαγο ζομπι σας καληνυχτιζει με μια κοματαρα.
doubtful Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν μαθεις τι ακριβως παιρνει ο φιλος γιατι μαλλον ουτε εκεινος δεν ξερει τι παιρνει ελα πες μου.Δεν προσπαθω κατι σου απανταω. οπως ειπα ο φιλος μου εχει σταματηση να περνει καιρο τωρα γιατι καταλαβε οτι αυτα τα χημικα που προωθουνται στα γυμναστηρια αλλαζουν την πνευματικη του κατασταση. Δεν ειναι ο κανονικος του εαυτος αλλα πιο επιθετικος.
bedazzled Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Νατα τα ο πελατης εχει παντα δικιο.Τι φιλαρακια βρε ειστε εσεις,ουτε στην ομωνυμη σειρα τετοιες αγαπες. Εχεις ''φαγωθει'' με τα αφεντικα.Σε λιγο πιστεψετε οτι αν δεν δινετε μπουρμπουαρ στους σερβιτορους βοηθατε στην ταξικη αφυπνιση τους Ps.Δεν εχω καμμια σχεση με σερβιτορους αλλα παλια ειχα κανει ντελιβερι.Και εχω ξεκοψει και τις σαχλαμαρες πελατων που μυξοκλαιγανε γιατι σαν κοτες δεν ηθελαν να παρουν τον ιδιοκτητη μην τους μουτρωσει και με εργοδοτες σαχλαμαρες.Οι πελατες μαλιστα δεν ελεγαν τιποτα ,ραγιαδες κανονικοι μπροστα στην απωλεια του πιτογυρου. Πρώτη φορά ακούς την φράση «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο»; Δεν είναι κυριολεκτικό, απλά σημαίνει ότι πρέπει να είσαι επαγγελματίας, ακόμα και με τις πίπες που αναγκαστικά θα ακούσεις μερικές φορές. Αν αρχίσω να λέω τι έχω ακούσει από παπάρες και κακογαμημένες (oh yes), θα πρέπει να ανοίξω νέο thread... Στα παπάρια μου η ταξική αφύπνιση των σερβιτόρων αν δεν θέλουν να διεκδικήσουν καλύτερο επίπεδο ζωής. Δεν χάνω εγώ, αυτοί χάνουν με τον ραγιαδισμό τους. Νόμιζα ότι σε πείραζαν οι ραγιάδες, αλλά μάλλον έκανα λάθος. Εσύ μπας και βγαίνεις ραντεβουδάκια με κανά αφεντικούλι και είστε φιλαράκια με προνόμια; Μην ντρέπεσαι βρε! ΥΓ: Αυτές τις φανταστικές ιστορίες περί μυξοκλάματος και συζητήσεων γιατί δίνουν tips πραγματικά μόνο στο Insomnia τις βλέπω. Στον πραγματικό κόσμο ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο (και γυναίκα delivery ακόμα πιο σπάνια). Αφου ξερεις τι ρωτας.Απλα μην διαβαζετε αηδιες.Το αιμοσταγες ανθρωποφαγο ζομπι σας καληνυχτιζει με μια κοματαρα. Φίλε μου δεν θα σου πω εγώ τι θα κάνεις με τον οργανισμό σου. Ενήλικας είσαι. Ούτε σε είπε κανείς αιμοσταγές ζόμπι. Απλά ό,τι και να κάνεις, να ελέγχεις τις ορμές σου. Για σένα πρώτα από όλα. 1
bluesattack Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εσύ μπας και βγαίνεις ραντεβουδάκια με κανά αφεντικούλι και είστε φιλαράκια με προνόμια; Μην ντρέπεσαι βρε! Ελα τωρα, ασε τους οπορτουνισμους .Ταχα ταχα μου τα αφεντικα και ο συνδικαλισμος .Βρε γουτσου γουτσου εισαστε με τους πελατες.Μην ακουσεις κακο λογο για αυτους
Panoslast Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε π$&τη μου δεν ήξερα οτι κάνω τόσο ιντριγκαδορικο επάγγελμα
Aggeluska Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί ο γιατρός το εκβιάζει το φακελάκι Όχι πάντα. Πολλοί το δίνουν από μόνοι τους, ακόμα κι αν το αρνηθεί ευγενικά ο γιατρός. Πάντως αν το δούμε φορολογικά, μαύρο χρήμα είναι και οι 2 περιπτώσεις... να δούμε τι θα γίνει όταν καθιερωθεί το ηλεκτρονικό/πλαστικό χρήμα. Σε κάποιες χώρες (π.χ. Ισλανδία) το φιλοδώρημα γενικά δεν συνηθίζεται και ίσως θεωρηθεί προσβολή. Ίσως είναι η κουλτούρα τους έτσι. Σε άλλες χώρες (π.χ. ΗΠΑ) είναι θεσμοθετημένο δια νόμου. Θα σ λυσω την απορια. Στην Γερμανια π μενω οταν παραγγελνεις μεσω Ιντερνετ φαγητο σε μερικα site εχει επιλογη να βαλεις και ποσο για φιλοδωρημα. Π.χ παραγγελνεις 15€ σουβλακια και απο κατω εισαγεις και ποσα χρηματα φιλοδωρημα αφηνεις και μετα τραβιεται το συνολο απο την καρτα. Που ειναι λαθως φυσικα γτ φιλοδωριμα δινεις μετα την παραδοση φαγητου κ μονο αν εισαι ευχαριστημενος. Επεισης πολλα μαγαζια κ εστιατορια σε υποχρεωνουν στο να δωσεις φιλοδωρημα
bedazzled Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ελα τωρα, ασε τους οπορτουνισμους .Ταχα ταχα μου τα αφεντικα και ο συνδικαλισμος .Βρε γουτσου γουτσου εισαστε με τους πελατες.Μην ακουσεις κακο λογο για αυτους Κι εσύ για τα αφεντικούλια γούτσου-γούτσου τα αγαπουλίνια σου.
bluesattack Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχω αφεντικουλινια τετοια.Παλια λεμε.Ευτυχως που δεν εχω, δεν κανω για συναναστροφη με τον πελατες.Δεν μπορω να ακουω τις σαχλαμαρες τους, ασχετως αν στατιστικα ειναι μικρος αριθμος.Ουτε τις σαχλομαρες των μικρομεσαιων ''αφεντικων'' , ειδικα αυτων που για ενα 5ευρω ειναι ικανοι να ξεφτυλιστουν απο τους πελατες η να αφησουν να προσβαλλονται οι υπαλληλοι τουε .Καλη τυχη σε εσενα.Κυτιο παραπονων εχετε ? Η εχεις αναλαβει αυτο το ρολο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις