Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αν σαςε επιανε ορθιους στο φευγα τι θα λεγατε.Οτι κανατε μετρα περιπατο προς την εξοδο να ξεμουδιασατε ?

Κάτι θα μου ερχόταν να της πω αλλά αφού μιλάμε υποθετικά που να ξέρω τώρα;

Σταματάω να γράφω γιατί το λιωσαμε το θέμα. Από πουρμπουάρ έγινε πιστόλι.

Δημοσ.

Κάτι θα μου ερχόταν να της πω αλλά αφού μιλάμε υποθετικά που να ξέρω τώρα;

Σταματάω να γράφω γιατί το λιωσαμε το θέμα. Από πουρμπουάρ έγινε πιστόλι.

Και από νερό φωτιά

Δημοσ.

Αν δεν βλεπεις την διαφορα μεταξυ της οικονομικης κρισης , της αδηλωτης εργασιας , των απολυσεων και του πελατη που μυξοκλαιει η κανει τον νταη στην σερβιτορα και τον ντελιβερα επειδη ντρεπεται να πει στον μαγαζατορα οτι τα σουβλακια δεν ηταν καλοψημενα η οτι ο φραπες δεν ηταν καλοχτυπημενος , μην τυχον και τον ,,,μαλωσει και χασει το ''στεκι'' του υπαρχει θεμα..

Είναι σαν να μου λες να πας να βρεις τον Γεράρδο αν έχεις παράπονο από την εξυπηρέτηση του Πλαισίου. Αναγκαστικά ο υπάλληλος θα τα ακούσει. Είναι η φύση της δουλειάς να κάνεις και τον «κυματοθραύστη» καμιά φορά. Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά σε διάφορα πόστα. Εγώ εφαρμόζω την μέθοδο «από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει» και έτσι δεν χρειάζεται να συγχίζομαι με τον κάθε παπάρα. It's business, not personal.

Επίσης, δεν καταλαβαίνεις ότι το αφεντικό έχει ανάγκη τον υπάλληλο... αν μια μέρα απεργούσαν όλοι οι σερβιτόροι συντονισμένα, τι λες να έκαναν τα αφεντικά; Θα σέρβιραν μόνοι τους τους καφέδες;

Όντως υπάρχει θέμα και όντως φταίνε τα θύματα που παραμένουν με την θέλησή τους ραγιάδες. Οι θύτες βρίσκουν και τα κάνουν... enjoy λοιπόν!

Οτι αρμόζει στους κλέφτες. 

Μαλακία μπορεί να κάνει αυτός που δεν πληρώνει ένα αστείο ποσό και ρισκάρει να φάει ξύλο, αλλά έχε υπόψιν ότι αυτός που θα ρίξει ξύλο (ενίοτε και μέχρι θανάτου) ρισκάρει να πάει φυλακή για ένα αστείο ποσό... το τι από τα 2 είναι χειρότερο το αφήνω στην κρίση του καθενός.

http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/se-kwma-o-31xronos-kuprios-meta-ton-agrio-ksulodarmo-apo-mprabo-sti-mukono

http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx?art=291320&artTitle=sygkinei_o_pateras_tou_ntouzon_sto_star_makari_na_eicha_akoma_to_agori_mou_mazi_mou

http://www.onsports.gr/Special/item/500206-Ereyna-SOK-Apo-ton-Ntoyzon-sto-Peppo-ta-anavolika-skotonoyn-videos-photos

http://www.madata.gr/epikairotita/social/22657.html

ΥΓ: Για τα μπραβιλίκια και την προστασία αυτών των μαγαζιών θα πει κανείς τίποτα; Ελπίζω να γνωρίζετε ότι οι φουσκωμένες τιμές εμπεριέχουν και αυτό το "service"... κάποια στιγμή θα πρέπει να σπάσει αυτό το απόστημα που υπάρχει με την ανοχή μας.

• Like 3
Δημοσ.

Μαλακία μπορεί να κάνει αυτός που δεν πληρώνει ένα αστείο ποσό και ρισκάρει να φάει ξύλο, αλλά έχε υπόψιν ότι αυτός που θα ρίξει ξύλο (ενίοτε και μέχρι θανάτου) ρισκάρει να πάει φυλακή για ένα αστείο ποσό... το τι από τα 2 είναι χειρότερο το αφήνω στην κρίση του καθενός.

Κοίτα να δεις, εκ των πραγμάτων τα καταστήματα που έχουν να κάνουν άμεσα με τη διασκέδαση του κόσμου δεν γίνεται να μην έχουν security. Απλά όπως και όλα τα άλλα και το security είναι ακραίο στη χώρα μας. Κατά δεύτερον δεν φταίει ο υπάλληλος αν πάρει πρέφα κάποιον πιστολέρο/φασαριόζο και το αναφέρει αμέσως στην ασφάλεια, από εκεί και πέρα είναι στα χέρια της ασφάλειας και της συμπεριφοράς του τύπου που έπιασαν για το πως θα διεξαχθεί το όλο θέμα. 

Γενικά είναι λίγοι οι σεκιουρητάδες που πραγματικά ψάχνουν για φασαρία. Συνήθως με δυο-τρεις κουβέντες τελειώνει το θέμα. Τώρα αν ο άλλος που πιάσανε γουστάρει να το παίξει νταής και μάγκας ε τι να κάνουμε; Εμ φταίχτης, εμ και να τη βγει από πάνω δεν γίνεται. Σκέψου ότι γενικότερα το σεκιούριτυ το καλούν κατά κύριο λόγο γυναίκες (λογικό). Οπως είπε ο άλλος από πάνω αυτοί ήταν εφτά άτομα. Αντρας κατά πάσα πιθανότητα θα τους σταματούσε ο ίδιος αλλά γυναίκα λόγο φόβου είναι περισσότερο πιθανό να ειδοποιήσει την ασφάλεια. 

Γι αυτό και λέω, προσοχή, εσείς κάνετε το χρέος σας και μην ξαναπατάτε στο οποιοδήποτε κατάστημα. Εκδίκηση και λοιπές θερμόαιμες κινήσεις βάζουν αυτόματα την σωματική σας ακεραιότητα σε κίνδυνο. Μην το κάνετε αυτό για λίγα ευρώ. 

Δημοσ.

Αυτα τα χημικα που πινουν προκαλουν επιθετικοτητα. Για αυτο τους βλεπεις αρπαγμενους συνεχεια. Ειναι δημοσιος κινδυνος. Κατι σαν ζομπι.

http://gymflow100.com/could-your-gym-supplements-make-you-aggressive/

http://www.steadyhealth.com/topics/anger-problems-and-not-sure-what-is-causing-them

Επισης εχω φιλο που μου το εχει ομολογησει (δεν παιρνει πλεον).

Δημοσ.

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ.Ειπα και εγω δεν θα το πει κανενας ε ρε τι διαβαζουμε παλι βραδιατικο.Φιλε μου το αναβολικο απλα μεγενθυνει τον χαρακτηρα σου δεν γεναει δολοφονους θες να σου δειξω εγω ατομα που παιρνουν οτι υπαρχει και δεν ακουμπανε μυγα?Α  καλα εσυ το πηγες στο επομενο επιπεδο συμπληρωματα που γενουν δολοφονους.Μαους τα παραταω ρε σοβαρα.Επισης βγαζεις κερατα φτερα και δαγκωνεις το βραδυ κοσμο.Αποκτας και μια επιθυμια για αιμα.Ολα αυτα μαζι.Και σαν μουσικη υποκρουση ακουγονται οι σλειερ.

https://www.youtube.com/watch?v=AHb4gs1hwck

• Like 1
Δημοσ.

1)Εγω βλεπω τους περισσοτερους φουσκομενους να ειναι αρπαγμενοι.

2)Εχω φιλο οπως ειπα πιο πανω που μου ομολογησε πως αυτα τα χημικα αλλαζουν την ψυχολογια του.

3)Διαβασε στα links επανω.

Δημοσ.

Τα λινκς παρτα και πετα τα το τι γραφει ο καθε βλαμενος δεν με αφορα.Ο φιλος σου αν παιρνει αυτα που μου στειλες απλα βαραει placebo τρελο, μονος του δημιουργει καταστασεις.Τελοσπαντων απο το ουστ φιλοδωρημα ειχαμε δεν ειχαμε παλι οι φουσκωτοι φταινε για ολα(φοβερη λεξη φουσκωτοι)

Δημοσ.

Τα λινκς παρτα και πετα τα το τι γραφει ο καθε βλαμενος δεν με αφορα.Ο φιλος σου αν παιρνει αυτα που μου στειλες απλα βαραει placebo τρελο, μονος του δημιουργει καταστασεις.

δεν σου εστειλα τιποτα. τζαμπα προσπαθεις. B)

Δημοσ.

Οταν μαθεις τι ακριβως παιρνει ο φιλος γιατι μαλλον ουτε εκεινος δεν ξερει τι παιρνει ελα πες μου.Δεν προσπαθω κατι σου απανταω.

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, εκ των πραγμάτων τα καταστήματα που έχουν να κάνουν άμεσα με τη διασκέδαση του κόσμου δεν γίνεται να μην έχουν security. Απλά όπως και όλα τα άλλα και το security είναι ακραίο στη χώρα μας. Κατά δεύτερον δεν φταίει ο υπάλληλος αν πάρει πρέφα κάποιον πιστολέρο/φασαριόζο και το αναφέρει αμέσως στην ασφάλεια, από εκεί και πέρα είναι στα χέρια της ασφάλειας και της συμπεριφοράς του τύπου που έπιασαν για το πως θα διεξαχθεί το όλο θέμα. 

Γενικά είναι λίγοι οι σεκιουρητάδες που πραγματικά ψάχνουν για φασαρία. Συνήθως με δυο-τρεις κουβέντες τελειώνει το θέμα. Τώρα αν ο άλλος που πιάσανε γουστάρει να το παίξει νταής και μάγκας ε τι να κάνουμε; Εμ φταίχτης, εμ και να τη βγει από πάνω δεν γίνεται. Σκέψου ότι γενικότερα το σεκιούριτυ το καλούν κατά κύριο λόγο γυναίκες (λογικό). Οπως είπε ο άλλος από πάνω αυτοί ήταν εφτά άτομα. Αντρας κατά πάσα πιθανότητα θα τους σταματούσε ο ίδιος αλλά γυναίκα λόγο φόβου είναι περισσότερο πιθανό να ειδοποιήσει την ασφάλεια. 

Γι αυτό και λέω, προσοχή, εσείς κάνετε το χρέος σας και μην ξαναπατάτε στο οποιοδήποτε κατάστημα. Εκδίκηση και λοιπές θερμόαιμες κινήσεις βάζουν αυτόματα την σωματική σας ακεραιότητα σε κίνδυνο. Μην το κάνετε αυτό για λίγα ευρώ. 

Μην το αποκλείεις πάντως η αντίδραση να ήταν διαφορετική αν ο πιστολέρο ήταν γένους θηλυκού και ο σερβιτόρος γένους αρσενικού... επίσης διαφορετικά αντιμετωπίζουν οι μπράβοι (μην τους λες σεκιουριτάδες, δεν είναι σε εταιρία σεκιούριτι) τις κοπέλες και διαφορετικά τους μαντράχαλους. Μην μου πεις ότι θα έδερναν κοπέλα. Το ότι οι κοπέλες μπορούν να παραπονεθούν για ψύλλου πήδημα είναι γνωστό και γνωρίζουν ότι θα λάβουν προνομιακή μεταχείριση.

Όσο για τους μπράβους και την «προστασία», εγώ μπορεί να μην γουστάρω να πληρώνω αυτό το νταβατζιλίκι ντε και καλά, όπως δεν γουστάρω να μην σέβονται τον αντικαπνιστικό νόμο (Ελλαδάρα ολέ). Εξαιρέσεις υπάρχουν, αλλά ο κανόνας είναι αυτός.

Σεκιούριτι (όχι μπράβο) θα βρεις σε Πλαίσιο, Public, ΗΣΑΠ κλπ. Εκεί γιατί δεν έχουν μπράβους; Αν σε πιάσουν να κλέβεις, θα καλέσουν την αστυνομία. Γιατί μόνο τα καφέ/bars/clubs έχουν μπράβους και την προστασία του υποκόσμου; Αφού τα ξέρεις κι εσύ τι βρώμα και σαπίλα παίζει σε αυτό τον χώρο.

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ.Ειπα και εγω δεν θα το πει κανενας ε ρε τι διαβαζουμε παλι βραδιατικο.Φιλε μου το αναβολικο απλα μεγενθυνει τον χαρακτηρα σου δεν γεναει δολοφονους θες να σου δειξω εγω ατομα που παιρνουν οτι υπαρχει και δεν ακουμπανε μυγα?Α  καλα εσυ το πηγες στο επομενο επιπεδο συμπληρωματα που γενουν δολοφονους.Μαους τα παραταω ρε σοβαρα

Σοβαρά υπερασπίζεσαι τα αναβολικά; Ελπίζω να μην παίρνεις τέτοια και έφερες της αλληνής τον ανεμιστήρα στο κεφάλι... αυτό είναι χειρότερο κι από το να βρίσεις κοπέλα όπως είπες πιο πάνω.

Είναι γνωστό ότι τα αναβολικά και η αυξητική ορμόνη (για την πρωτεΐνη πρώτη φορά το ακούω) αυξάνουν την τεστοστερόνη και κατ' επέκταση την επιθετικότητα... είμαστε που είμαστε πιο ευέξαπτοι οι άνδρες εκ φύσεως, δεν χρειάζεται να κάνουμε και "overclocking" στον οργανισμό μας.

• Like 1
Δημοσ.

Αναγκαστικά ο υπάλληλος θα τα ακούσει. Είναι η φύση της δουλειάς να κάνεις και τον «κυματοθραύστη» καμιά φορά. Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά σε διάφορα πόστα. Εγώ εφαρμόζω την μέθοδο «από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει» και έτσι δεν χρειάζεται να συγχίζομαι με τον κάθε παπάρα. It's business, not personal.

Στα μικρα μαγαζια ειναι το αφεντικο στα μεγαλα υπαρχει υπευθυνος.Τον κυματοθραυστη αναγκαζεται να τον κανει γιατι πολλοι πελατες και πολλοι εργοδοτες ειναι ηλιθιοι και ανησυχει για την δουλεια του.Παντως βλεπω οτι ουτε για χαρη της κουβεντας δεν θελεις να τα χωσεις στους πελατες.Απο δω απο κει , χαιδεμενους τους εχεις.Σαν φιλαρακια ενα πραγμα  :-D

Δημοσ.

Είναι γνωστό ότι τα αναβολικά και η αυξητική ορμόνη (για την πρωτεΐνη πρώτη φορά το ακούω) αυξάνουν την τεστοστερόνη και κατ' επέκταση την επιθετικότητα... είμαστε που είμαστε πιο ευέξαπτοι οι άνδρες εκ φύσεως, δεν χρειάζεται να κάνουμε και "overclocking" στον οργανισμό μας.

Κατσε πρωτα και ψαξε τι ειναι λαθος σε αυτα που γραφεις και μετα ελα να σου απαντησω.Σταματα να διαβαζεις τους αρδ που γραφουν οτι πιασαρικο υπαρχει και διαβασε λιγο τα βασικα για τις ορμονες του οργανισμου σου και πως λειτουργουν ακριβως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...