ikaruga24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τα λεφτα ειναι το θεμα; Με 3,5 ευρω δεν σωζομαι ακομα και ΚΙΝΟ να τα παιξω διαδοχικες κληρωσεις. Δειτε το δασος οχι το πεύκο. Εφυγα για αλλο λογο. Επειδή έχω έναν κολλητό σαν εσένα "μου τη σπάνε οι σερβιτόρες που μου το παίζουν ιστορία" τον έχω πετύχει άπειρες φορές να είναι επιθετικός και αγροίκος προς αυτές χωρίς λόγο. Απλά έτσι του βγαίνει ρε αδερφέ. Το λάθος του είναι ότι κατηγορεί αυτές τη στιγμή που ο ίδιος είναι πρώτος μαγκιά-κλανιά επειδή όπως λέει "του τη σπάνε". Δεν σε ξέρω αλλά μήπως είσαι τέτοιος και εσύ; Το κίνητρο του να αναρωτηθώ κάτι τέτοιο είναι καθαρά το θέμα πιστόλι. Πάντως μπράβο, το λέει η καρδιά ορισμένων να διακινδυνεύσουν την σωματική τους ακεραιότητα για λίγα ευρώ. Στο δικό μου κατάστημα παράδειγμα η ασφάλεια βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κατάστημα, τι θα γινόταν αν έπαιζε κάτι τέτοιο με αυτήν και σας έπιανε στα πράσα; Θα άξιζε το όλο εγχείρημα για 25 ευρώ; 1
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια μαγκιά κλανια; μια χαρά της συμπεριφερθήκαμε. Έχουμε κάνει και μεις σερβοτοροι και σε εστιατόριο και ξέρω. Απλά δεν ξέρω είχε αντικοινωνική συμπεριφορά, μπορεί να πέθανε η γάτα της πάντως στην δουλειά δεν πρέπει να τα φέρνεις τα προβλήματα σου όσο λιγότερο μπορείς τουλάχιστον. Το θέμα πιστόλι έχει ως εξής: Η σερβιτόρα μου έφερε τους καφέδες, η σερβιτορα δεν μου έφερε νερό, η σερβιτόρα δεν συμπεριφέρθηκε επαγγελματικά, η σερβιτόρα θα άπλωνε το χέρι της να την πληρώσω. Το μαγαζί ας ανηκε και στον brand pit η σερβιτόρα είναι η μόστρα. Οποτε πάνω στα νεύρα που την πιστολιασα την σερβιτόρα έβριζα. Η άλλη σερβιτόρα πιο σωστή που μας αντικατέστησε τα νερά. Αλήθεια την δεύτερη χαζή σερβιτόρα που μας έφερε τα νερά ενώ δεν ήταν δικό της θέμα πως το βλέπετε; Η αγαπημένη σερβιτόρα σας, η δουλα δλδ ςχωσε την άλλη να φέρει νερα για τα τραπέζια.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 να την πληρώσω. Yup, να το το λαθος. Δεν την πληρωνεις, πληρωνεις την αξια του καφε που καταναλωσες σε συνδυασμο με το τραπεζι που κρατησες κλπ. Δεν πληρωνεις τον σερβιτορο, δεν μπαινουν στην τσεπη του τα χρηματα απο τα ροφηματα, αν μπει κατι στην απο μεσα ειναι το tip. Το οποιο δεν δινεις αμα λαχει.
manzah80 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το οτι ετσι γινεσε χειροτερος απο την σερβιτορα το κατανοεις η ειναι ψιλα γραματα,πηρα την εκδικηση μου και ειμαι χαρουμενος.Ποια εκδικηση τωρα πηρες μονο εσυ ξερεις μια τρυπα στο νερο εκανες. 1
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το οτι ετσι γινεσε χειροτερος απο την σερβιτορα το κατανοεις η ειναι ψιλα γραματα,πηρα την εκδικηση μου και ειμαι χαρουμενος.Ποια εκδικηση τωρα πηρες μονο εσυ ξερεις μια τρυπα στο νερο εκανες.Έχεις δίκαιο, θα συνεχίσει να είναι επαγγελματίας και στους επόμενους πελάτες. Τοιποτα δεν κατάφερα όπως λεεικαι τα τρία πουλακια μέσα τους εβαλανγοαβ24 ευρώ, θα ξαναπάει Μύκονο.
Valerie_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Λυσαξες με τη Μύκονο, πάει τελείωσε η σεζόν
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Yup, να το το λαθος. Δεν την πληρωνεις, πληρωνεις την αξια του καφε που καταναλωσες σε συνδυασμο με το τραπεζι που κρατησες κλπ. Δεν πληρωνεις τον σερβιτορο, δεν μπαινουν στην τσεπη του τα χρηματα απο τα ροφηματα, αν μπει κατι στην απο μεσα ειναι το tip. Το οποιο δεν δινεις αμα λαχει. Σωστό. Να το ακούει και ο Ντοναχιου που έγραφε οτι πληρώνεις μόνο τον καφέ και τίποτα αλλο. Απλά δεν την πλήρωσα για το σύνολο των υπηρεσιών. Καφριλικι αλλά...
Mau-Maus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Με τα 3 ευρω που τσεπωσες,το πλέρωσες τουλάχιστον το σουβλάκι που πήγες να φας μετά η δεν σου φέρανε.. νερά και εκεί?
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχεις τον εγκέφαλο για να καταλάβεις, θα συνειδητοποιήσεις πόσο διαφορετική ήταν η κατάσταση. Μου φέρθηκαν ΣΚΑΤΑ, και ανταπέδωσα επειδή υποτίμησαν την νοημοσύνη μου και με έκανε σκουπίδι μπροστά στους συμφοιτητές μου. Τώρα εσένα τι σου έκανε η σερβιτόρα? Σε είπε ηλίθιο? Σε έβρισε? Σου έριξε την ψυχολογία και έπαθες κατάθλιψη? Ή μήπως τίποτα από όλα αυτά και παρόλα αυτά αντί να πιάσεις το αφεντικό είχατε τη φαεινή ιδέα να σηκωθείτε χωρίς να πληρώσετε?Ένα βλέμμα ισον χίλιες λέξεις και μου έριξε καμια 8ρια. Ειμαι και ευαισθητουλης.Με τα 3 ευρω που τσεπωσες, το πλέρωσες τουλάχιστον το σουβλάκι που πήγες να φας μετά η δεν σου φέρανε .. νερά και εκεί? Έπαιξα κινο.
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 τρέχοντας ?Άμα διαβαζες τι έγραψα στο αρχικό ποστ θα έβλεπες οτι φυγαμε κυριλέ. Γιατί άμα φυγεις τρέχοντας τραβάς τα βλέμματα.
bluesattack Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Kαι αν σας προλαβαινε η σερβιτορα ? 7 ατομα θα το βαζατε στα ποδια για 25 Ε ?
ikaruga24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Yup, να το το λαθος. Δεν την πληρωνεις, πληρωνεις την αξια του καφε που καταναλωσες σε συνδυασμο με το τραπεζι που κρατησες κλπ. Δεν πληρωνεις τον σερβιτορο, δεν μπαινουν στην τσεπη του τα χρηματα απο τα ροφηματα, αν μπει κατι στην απο μεσα ειναι το tip. Το οποιο δεν δινεις αμα λαχει. Ακριβώς αυτό. Και self service να ήταν το κατάστημα οι τιμές θα ήταν ίδιες. Τι θα γινόταν? Οτι αρμόζει στους κλέφτες.
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Kαι αν σας προλαβαινε η σερβιτορα ? 7 ατομα θα το βαζατε στα ποδια για 25 Ε ? θα της τα πέταγα στα μούτρα. Για αυτό τα Είχα μαζέψει ακριβώς το ποσο, για να μπούμε και ontopic σιγά μην της άφηνα φιλοδώρημα εδώ λεφτά δεν της αφησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις