bluesattack Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ραγιαδισμός είναι και το να δέχεσαι να δουλεύεις 12ωρα για €20-25. Γιατί δεν κάνουν παράπονα για αυτό και το δέχονται έτσι απλά; Το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις... Αν δεν βλεπεις την διαφορα μεταξυ της οικονομικης κρισης , της αδηλωτης εργασιας , των απολυσεων και του πελατη που μυξοκλαιει η κανει τον νταη στην σερβιτορα και τον ντελιβερα επειδη ντρεπεται να πει στον μαγαζατορα οτι τα σουβλακια δεν ηταν καλοψημενα η οτι ο φραπες δεν ηταν καλοχτυπημενος , μην τυχον και τον ,,,μαλωσει και χασει το ''στεκι'' του υπαρχει θεμα..
doubtful Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εχετε μπλεξη τα μπουτια σας και εχετε ξεφυγη απο την ουσια. Δεν ειναι κακο να ζητας και τριτο νερο απο των σερβιτορο αν θες αλλα για ολα υπαρχουν τροποι. Αν αλλαζεις τραπεζι και δεν περνεις ουτε το νερο σου μαζι σου τοτε εισαι για τα μπαζα ανθρωπος. Αν ομως πιστευεις και υποστηριζεις το νομο της ζουγκλας τοτε παω πασο, καλα κανεις! χωστου και ενα μπουκετο γιατι αυτος ειναι υπηρετης σου. Αλλα μην ερχεσαι εδω μετα απο παρομοια πραξη και το παιζεις και ηθικος προσπαθωντας να δικαιολογηθεις. 1
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Tο εχετε κανει 10η εντολη. Τωρα φτασαμε και στους τροπους και οτι το επαιξα νταής... Και κανατα που της ειχα πει με εγραψε τωρα που το θυμηθηκα, ηθελε μαλλον να την καψοναρω. Μην τυχον και να ξανααφησω νερο γιατι θα μου το φυλαει ο θεός και θα μου ριξει κεραυνους. Μην παει το κοριτσι και μου φερει νερο (ειτε το ξεχασα ειτε το ηπια) και κουραστει. Μαθαμε εδω στο insomnia οτι η δουλεια της ειναι μονο να ακουμπαει τα πραγματα, να μην μιλαει, να μην φέρεται ανθρώπινα αλλιως θα χαρακτηριστει δουλος των πελατων. Καλη φαση. Καλη συνεχεια... Αν δεν βλεπεις την διαφορα μεταξυ της οικονομικης κρισης , της αδηλωτης εργασιας , των απολυσεων και του πελατη που μυξοκλαιει η κανει τον νταη στην σερβιτορα και τον ντελιβερα επειδη ντρεπεται να πει στον μαγαζατορα οτι τα σουβλακια δεν ηταν καλοψημενα η οτι ο φραπες δεν ηταν καλοχτυπημενος , μην τυχον και τον ,,,μαλωσει και χασει το ''στεκι'' του υπαρχει θεμα.. Προσωπικα δεν ντρέπομαι καθολου, το μονο που φοβαμαι ειναι η ροχαλα που συνοδευει τα φαγητα και τα ροφηματα. Εχω γυρισει απειρες φορες πισω πραγματα. Αλλα η εν λογω σερβιτορα ουτε νερο δεν εφερνε, τι να λεμε τωρα. Για να επιστρεψει κατι πισω πρεπει να της δωσω και κατι. Αλλα δεν σηκωνε το ριμαδι το χερι της. Ηταν αφ' υψηλου σερβιτορα οπως σκεφτεστε εσεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Tο εχετε κανει 10η εντολη. Τωρα φτασαμε και στους τροπους και οτι το επαιξα νταής... Και κανατα που της ειχα πει με εγραψε τωρα που το θυμηθηκα, ηθελε μαλλον να την καψοναρω. Μην τυχον και να ξανααφησω νερο γιατι θα μου το φυλαει ο θεός και θα μου ριξει κεραυνους. Μην παει το κοριτσι και μου φερει νερο (ειτε το ξεχασα ειτε το ηπια) και κουραστει. Μαθαμε εδω στο insomnia οτι η δουλεια της ειναι μονο να ακουμπαει τα πραγματα, να μην μιλαει, να μην φαιρεται ανθρωπινα αλλιως θα χαρακτηριστει δουλος των πελατων. Καλη φαση. Καλη συνεχεια... Ρε μαν δεν ειναι τα παντα δραση/αντιδραση. Προφανως και επρεπε να σου φερει νερο (ή ο,τι αλλο, δε θυμαμαι τι ακριβως εγραφες), αλλα αυτο δεν αναιρει την καφριλα του πιστολιασματος. Λαθος τροπος χειρισμου ηταν, φαση εχεις στραβωσει με ολο αυτο? Τελεια, εχεις δικαιωμα. Πας και πιανεις τον ανωτερο ιεραρχικα και του εξηγεις το προβλημα. Αυτη ειναι η λογικη και σωστη αντιδραση. Το πιστολι ειναι αψυχολογητο και δεν εχει καν να κανει με τη σερβιτορα, ουτε μαθημα πηρε ουτε τιποτα. Γιατι? Γιατι δεν εξηγησες τι θεωρησες αντιεπαγγελματικο. Δεν ειχε καν σταση "νουθεσιας" ολο αυτο, ηταν καθαρα εκδικητικο, "δε με εξυπηρετησες σωστα, αρα θα σε χρεωσω". Τοσο απλα. 4
bluesattack Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικα μιλαμε.Δεν θυμαμαι να ανεφερα πουθενα εσενα.Εκτος αν νιωθεις την αναγκη να υπερασπιστεις τους απανταχου πελατες
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν αλλαζεις τραπεζι και δεν περνεις ουτε το νερο σου μαζι σου τοτε εισαι για τα μπαζα ανθρωπος. Το γεγονός ότι ο aris-30-ετών έκανε like σε αυτή τη πρόταση, είναι κάτι που με παρηγορεί
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε μαν δεν ειναι τα παντα δραση/αντιδραση. Προφανως και επρεπε να σου φερει νερο (ή ο,τι αλλο, δε θυμαμαι τι ακριβως εγραφες), αλλα αυτο δεν αναιρει την καφριλα του πιστολιασματος. Λαθος τροπος χειρισμου ηταν, φαση εχεις στραβωσει με ολο αυτο? Τελεια, εχεις δικαιωμα. Πας και πιανεις τον ανωτερο ιεραρχικα και του εξηγεις το προβλημα. Αυτη ειναι η λογικη και σωστη αντιδραση. Το πιστολι ειναι αψυχολογητο και δεν εχει καν να κανει με τη σερβιτορα, ουτε μαθημα πηρε ουτε τιποτα. Γιατι? Γιατι δεν εξηγησες τι θεωρησες αντιεπαγγελματικο. Τοσο απλα. Ειδα ποιοι το ειχαν το μαγαζι και ηταν ιστοριες. Ειμασταν 7 ατομα και αμα ηθελα να εκανα φασαρια θα εκανα. Τουλαχιστον οι 2 φιλοι μου ειναι ...περιεργα ατομα. Αν και αυτοι μου ελεγαν γραψτην στα αρχ... πληρωσε και παμε για μπυρες. Και λεω πως θα την πονεσει, να της κανω επιπληξη στον θείο/αδερφος της, ή ενα πιστολακι γιατι πιο πολυ θα την ακουγε ετσι απο τα ξαδερφοαδερφια της. Λαθος θα εκανα αλλα εκεινη την στιγμη το θεωρησα σωστο να την βγω ετσι. Οταν εχεις νευρα σου σκανε στο μυαλο 2-3 "μοχθηρες" επιλογες δεν εισαι για debate... Το γεγονός ότι ο aris-30-ετών έκανε like σε αυτή τη πρόταση, είναι κάτι που με παρηγορεί Καταλαθος, αλλα αν και λαθος το εκανα δεν το παιρνω πισω!
Mau-Maus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε μαν δεν ειναι τα παντα δραση/αντιδραση. Προφανως και επρεπε να σου φερει νερο (ή ο,τι αλλο, δε θυμαμαι τι ακριβως εγραφες), αλλα αυτο δεν αναιρει την καφριλα του πιστολιασματος. Λαθος τροπος χειρισμου ηταν, φαση εχεις στραβωσει με ολο αυτο? Τελεια, εχεις δικαιωμα. Πας και πιανεις τον ανωτερο ιεραρχικα και του εξηγεις το προβλημα. Αυτη ειναι η λογικη και σωστη αντιδραση. Το πιστολι ειναι αψυχολογητο και δεν εχει καν να κανει με τη σερβιτορα, ουτε μαθημα πηρε ουτε τιποτα. Γιατι? Γιατι δεν εξηγησες τι θεωρησες αντιεπαγγελματικο. Τοσο απλα. Νταξει αυτό με το μπιστολιασμα δεν υπάρχει , δεν το ήξερα οτι παίζει τέτοιο σενάριο σε καφέ .. οκ σε κανα φαγάδικο τίποτα ρεμάλια να πάνε να φάνε τον αγλέορα και να γίνουν λούηδες οκ να το καταλάβω να βάλεις τα πόδια στον ώμο όμως για 2.5 ευρώ, όχι δεν παίζει αυτο, τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα ρε π#$%# μου ... 1
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Νταξει αυτό με το μπιστολιασμα δεν υπάρχει , δεν το ήξερα οτι παίζει τέτοιο σενάριο σε καφέ .. οκ σε κανα φαγάδικο τίποτα ρεμάλια να πάνε να φάνε τον αγλέορα και να γίνουν λούηδες οκ να το καταλάβω να βάλεις τα πόδια στον ώμο όμως για 2.5 ευρώ, όχι δεν παίζει αυτο, τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα ρε π#$%# μου ... Τα λεφτα ειναι το θεμα; Με 3,5 ευρω δεν σωζομαι ακομα και ΚΙΝΟ να τα παιξω διαδοχικες κληρωσεις. Δειτε το δασος οχι το πεύκο. Εφυγα για αλλο λογο.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καταλαθος, αλλα αν και λαθος το εκανα δεν το παιρνω πισω! +1 από μένα
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ειδα ποιοι το ειχαν το μαγαζι και ηταν ιστοριες. Ειμασταν 7 ατομα και αμα ηθελα να εκανα φασαρια θα εκανα. Τουλαχιστον οι 2 φιλοι μου ειναι ...περιεργα ατομα. Αν και αυτοι μου ελεγαν γραψτην στα αρχ... πληρωσε και παμε για μπυρες. Και λεω πως θα την πονεσει, να της κανω επιπληξη στον θείο/αδερφος της, ή ενα πιστολακι γιατι πιο πολυ θα την ακουγε ετσι απο τα ξαδερφοαδερφια της. Λαθος θα εκανα αλλα εκεινη την στιγμη το θεωρησα σωστο να την βγω ετσι. Οταν εχεις νευρα σου σκανε στο μυαλο 2-3 "μοχθηρες" επιλογες δεν εισαι για debate... Καταλαθος, αλλα αν και λαθος το εκανα δεν το παιρνω πισω! Κατ'αρχην και οικογενειακη επιχειρηση να ειναι εχει στοχο το κερδος. Αρα αν εκανες επιπληξη στανταρακι θα "χρεωνοταν" το προβλημα των δυσαρεστημενων πελατων, αρα της χασουρας της επιχειρησης. Και σαφως πιο πολυ θα την ακουγε αν μια παρεα 7 ατομων ελεγε πως δε θα ξαναπατησει και ο λογος ειναι η ασχημη συμπεριφορα, παρα για την παρεα 7 ατομων που απλα την κοπανησε. Δηλαδη ακομα και αυτο που προσπαθησες κανεις δεν πετυχε και στανταρ θα χαρακτηριστηκε η παρεα ως τζαμπατζηδες εκ πεποιθησεως παρα ως δυσαρεστημενοι πελατες. Τεσπα offtopic τωρα αυτο, just my 2 cents.
Iris_89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Άρα το ηθικό δίδαγμα είναι πως όταν μας συμπεριφέρονται παιδιάστικα, εμείς για "αντίποινα" συμπεριφερόμαστε ακόμα πιο παιδιάστικα. Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις το πιστόλι, μην το σκέφτεσαι καν. 1
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Άρα το ηθικό δίδαγμα είναι πως όταν μας συμπεριφέρονται παιδιάστικα, εμείς για "αντίποινα" συμπεριφερόμαστε ακόμα πιο παιδιάστικα. Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις το πιστόλι, μην το σκέφτεσαι καν. Θυμηθηκα μια ιστορια που ειχες πει για μια ταξη που εκανες μαθημα σε υπολογιστες ή κατι τετοιο. Ποσο ασχημα εβρισες την δασκαλα τοτε επειδη σου φαιροταν υποτημιτικα. Παιδιαριστικη συμπεριφορα. Ουτε και εμενα ηταν σωστη αλλα την γουσταρα και την εκανα οπως και συ εκεινη την στιγμη, δεν γεννηθηκαμε ολοι τελειοι αλλα καποιοι παιρνουν αποφασεις αντιδρασης ακαριαια αλλοι passive agressive ανθρωποι οχι, απλα πανε σπιτι και ξεσπανε. Το γνωθι σε αυτον να εχεις και ολα καλα θα πανε. Τωρα τα υπολοιπα που ακουσα οτι σερβιτορα δεν πρεπει να φερνει νερα κτλπ. Ευχομαι να απολυθουν ολοι οι σερβιτοροι και να μας τα φερνουν τα ρομποτ απο εδω και περα. Να μην νιωθουν ασχημα κιολας τα ρομποτ επειδη δεν θα εχουν αισθηματα να κανουν repeat μια εντολη. Τεσπα αποσχρω καλη συνεχεια..! 3
Iris_89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Θυμηθηκα μια ιστορια που ειχες πει για μια ταξη που εκανες μαθημα σε υπολογιστες ή κατι τετοιο. Ποσο ασχημα εβρισες την δασκαλα τοτε επειδη σου φαιροταν υποτημιτικα. Παιδιαριστικη συμπεριφορα. Ουτε και εμενα ηταν σωστη αλλα την γουσταρα και την εκανα οπως και συ εκεινη την στιγμη, δεν γεννηθηκαμε ολοι τελειοι αλλα καποιοι παιρνουν αποφασεις αντιδρασης ακαριαια αλλοι passive agressive ανθρωποι οχι, απλα πανε σπιτι και ξεσπανε. Το γνωθι σε αυτον να εχεις και ολα καλα θα πανε. Τωρα τα υπολοιπα που ακουσα οτι σερβιτορα δεν πρεπει να φερνει νερα κτλπ. Ευχομαι να απολυθουν ολοι οι σερβιτοροι και να μας τα φερνουν τα ρομποτ απο εδω και περα. Να μην νιωθουν ασχημα κιολας τα ρομποτ επειδη δεν θα εχουν αισθηματα να κανουν repeat μια εντολη. Τεσπα αποσχρω καλη συνεχεια..! Αν έχεις τον εγκέφαλο για να καταλάβεις, θα συνειδητοποιήσεις πόσο διαφορετική ήταν η κατάσταση. Μου φέρθηκαν ΣΚΑΤΑ, και ανταπέδωσα επειδή υποτίμησαν την νοημοσύνη μου και με έκανε σκουπίδι μπροστά στους συμφοιτητές μου. Τώρα εσένα τι σου έκανε η σερβιτόρα? Σε είπε ηλίθιο? Σε έβρισε? Σου έριξε την ψυχολογία και έπαθες κατάθλιψη? Ή μήπως τίποτα από όλα αυτά και παρόλα αυτά αντί να πιάσεις το αφεντικό είχατε τη φαεινή ιδέα να σηκωθείτε χωρίς να πληρώσετε?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Θυμηθηκα μια ιστορια που ειχες πει για μια ταξη που εκανες μαθημα σε υπολογιστες ή κατι τετοιο. Ποσο ασχημα εβρισες την δασκαλα τοτε επειδη σου φαιροταν υποτημιτικα. Παιδιαριστικη συμπεριφορα. Ουτε και εμενα ηταν σωστη αλλα την γουσταρα και την εκανα οπως και συ εκεινη την στιγμη, δεν γεννηθηκαμε ολοι τελειοι αλλα καποιοι παιρνουν αποφασεις αντιδρασης ακαριαια αλλοι passive agressive ανθρωποι οχι, απλα πανε σπιτι και ξεσπανε. Το γνωθι σε αυτον να εχεις και ολα καλα θα πανε. Τωρα τα υπολοιπα που ακουσα οτι σερβιτορα δεν πρεπει να φερνει νερα κτλπ. Ευχομαι να απολυθουν ολοι οι σερβιτοροι και να μας τα φερνουν τα ρομποτ απο εδω και περα. Να μην νιωθουν ασχημα κιολας τα ρομποτ επειδη δεν θα εχουν αισθηματα να κανουν repeat μια εντολη. Τεσπα αποσχρω καλη συνεχεια..! Σκέφτηκες το ενδεχόμενο η σερβιτόρα να σου συμπεριφέρθηκε αφ'υψηλού επειδή της συμπεριφερθήκατε όπως της συμπεριφερθήκατε; (είδες; δεν λέω μόνο για σένα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις