Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι κάνεις λάθος δε θέλω ο σερβιτόρος να τρέχει από πίσω μου ,ίσα ίσα επειδή ξέρω ότι πληρώνεται σκατά θα πάω να πάρω επιπλέον ποτήρι νερό μόνος μου από το bar ή αν δε προλαβαίνει θα τον βρώ εγώ να τον πληρώσω κατευθείαν έχοντας μαζί μου και τις αποδείξεις του τραπεζιού. Θέλω απλά να κάνει τα ΤΥΠΙΚΑ που προβλέπει η δουλειά του και να είναι ευγενικός. Τίποτε άλλο. Σαν μια γκόμενα που έβγαινα τις προάλλες και μου έλεγε να αφήσουμε τιπ και της κάνω " Αν θες άφησε εσύ, εγώ δεν αφήνω έχω μόνο 50ευρα πάνω μου."

Φυσικα και έχεις το δικαιωμα να μην αφησεις, οπως πιστεψε με ο σερβιτορος θα εκτιμησει αν του δειξεις λιγο ευγενεια. Απλα υπαρχουν και οι πελατες που θα σου γρινιαξουν γιατι ο καφες δεν ειναι σαν αυτον που κανει η μανα του και θα θελει και μια εξαδα νερα οποτε του καπνισει χωρις να δειξει υπομονη.

Παντως θα ηταν ωραίο να ανοιξει και θεμα με τις απαιτησεις των πελατων...

Δημοσ.

Συνέχισε έτσι. Να προτρέπεις φίλους σου (άλλο που δεν ήθελαν) να μην πληρώνετε τον καφέ επειδή η σερβιτόρα σε κοίταξε

Μερικά τέτοια να κάνετε και μετά στη στενή θα τραγουδάτε της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες ενώ θα ψάχνετε να πουλήσετε τη ψυχή σας σε ειδικούς μέντορες μήπως καταφέρουν να σας βγάλουν πριν προλάβει να πέσει το σαπούνι

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά με τα 3.5 ευρώ ( τα υπόλοιπα 21 είναι υπόθεση των άλλων) κλοπή που λες ότι έκανες, δεν χαίρεις και πολύ εκτίμηση (ούτε από εδώ, ούτε της σερβιτόρας)

Καλα κατσε σου στελνω μια εξαδα ζαγόρι στο UK. Δεν εχετε νερο της προκοπης απο την βρυση εκει.

Οσο για την σερβιτορα μην την κουρασω την κακομοιρα που ειναι η δουλεια της και εγω και αυτη πυρηνικοί φυσικοί θελαμε να γινουμε αλλα καταληξαμε να "υπηρετουμε" αλλους με τις δουλειες μας.

Δημοσ.

. Απλα υπαρχουν και οι πελατες που θα σου γρινιαξουν γιατι ο καφες δεν ειναι σαν αυτον που κανει η μανα του και θα θελει και μια εξαδα νερα οποτε του καπνισει χωρις να δειξει υπομονη.

Και γιατι δεν κανουν παραπονα στον υπευθυνο και βαρανε το σαμαρι ? Μην τους αποπαρει ο μαγαζατορας και μετα ντρεπονται να ξαναπατησουν στο μαγαζι ? Ραγιαδες κανονικοι  :-D

Μαγκια κλανια στον αδυναμο τροχο, σουζα και χαμηλοβλεπουσες στον μπιζνεσμαν

• Like 1
Δημοσ.

Κανεις τεραστιο λαθος.

Δωσε μου 500 ευρω τη μερα, και δουλευω ολη μερα μεσα σε βοθρο με αναπνευστηρα.

Σοβαρα τωρα δεν εχει σχεση η αμοιβη στο ποσο "δυσκολο" ειναι το καθε επαγγελμα;

Ότι νάναι

Δημοσ.

Και γιατι δεν κανουν παραπονα στον υπευθυνο και βαρανε το σαμαρι ? Μην τους αποπαρει ο μαγαζατορας και μετα ντρεπονται να ξαναπατησουν στο μαγαζι ? Ραγιαδες κανονικοι  :-D

Εδώ είσαι

Δημοσ.

Το θεμα ολο είναι οτι τους μαγαζατορες(οχι ολους ευτυχως) δεν τους ενδιαφερει αν εισαι επαγγελματιας αλλα το φαίνεσθαι κ αν μπορει να κερδίσει κατι απο σενα κ γι αυτο δουλευουν επι το πλείστον γκομενες κ φοιτητές + οτι πολυ δέχονται ξευτιλες μισθούς....

• Like 1
Δημοσ.

να υποθέσω στα 2 μαγαζιά έπεσε λουκέτο.

οχι... το ενα το πουλησα το αλλο ο δημος δεν ανανεωσε την αδεια... 

αν και θα τα εκλεινα απο μονος διοτι περασαν περιπου 5,5 χρονια και ακομα εχω δικαστηρια...

Δημοσ.

Παντως περι βοθρου που λετε ενας πολωνος κατεβηκε σε ενα βοθρο κατω χωρις "αναπνευστηρα" και αφησε ενα ρολο με οπτική ινα στο Κρυονερι οταν ειχα παει για δουλεια με φορτηγο.

Τρομερος μονο ενα αδιαβροχο φορουσε και γαλοτσες.

Εγω δεν εμπαινα με καμια παναγια.

Δημοσ.

Και γιατί ο μπαρμαν να μην πει ακριβώς το ίδιο στον σερβιτόρο;

περίμενε λίγο γιατί είμαι πνιγμένος

Δεν έχω καταλάβει πάντως πως γίνεται να μην διακόπτεις τον μπαρμαν κάθε τρεις και λίγο όταν έχει κόσμο. Αναγκαστικά θα τον πρήζεις (σαν σερβιτόρος) για παραγγελίες

Δεν θα σε βρίσει που λαμβάνει από σένα 100 παραγγελίες το δευτερόλεπτο και θα σε βρίσει για ένα-δυο νερά στο τόσο;

Γιατί το να τον διακόπτω όταν είμαι εγώ ο ίδιος ο υπεύθυνος που του έστειλε τόσο όγκο παραγγελιών είναι λίγο κοροϊδία να πάω να του ζητήσω έξτρα ποτήρια νερό δεν νομίζεις; 

Κατά τα άλλα όχι δεν γίνεται να διακόπτει κάθε τρεις και λίγο τον μπάρμαν για άσχετα πράγματα πέρα των παραγγελιών. Δεν το κάνει κανένας σοβαρός μπάρμαν και δεν το κάνει και κανένας σοβαρός σερβιτόρος που σέβεται τη θέση του συναδέλφου του. Θες νερό έξτρα; Παραγγελία φίλος εμφιαλωμένο και τέλειωσε. 

Δημοσ.

Ραγιαδισμός είναι και το να δέχεσαι να δουλεύεις 12ωρα για €20-25. Γιατί δεν κάνουν παράπονα για αυτό και το δέχονται έτσι απλά;

Το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις...

Δημοσ.

Γιατί το να τον διακόπτω όταν είμαι εγώ ο ίδιος ο υπεύθυνος που του έστειλε τόσο όγκο παραγγελιών είναι λίγο κοροϊδία να πάω να του ζητήσω έξτρα ποτήρια νερό δεν νομίζεις; 

Κατά τα άλλα όχι δεν γίνεται να διακόπτει κάθε τρεις και λίγο τον μπάρμαν για άσχετα πράγματα πέρα των παραγγελιών. Δεν το κάνει κανένας σοβαρός μπάρμαν και δεν το κάνει και κανένας σοβαρός σερβιτόρος που σέβεται τη θέση του συναδέλφου του. Θες νερό έξτρα; Παραγγελία φίλος εμφιαλωμένο και τέλειωσε. 

Δεν ξέρω γιατί τόσο σθένος να αντι-υπερασπιστείς τις λίγες περιπτώσεις που ο σερβιτόρος δεν μπορεί να βάλει νερό παρά μόνο μέσω του μπαρ

Γενικά στα περισσότερα μαγαζιά που ξέρω και θυμάμαι, ο σερβιτόρος βάζει νερό ανεξαρτήτως μπαρμαν. Προσωπικά πάνε χρόνια που είδα μαγαζί για ποτήρι νερό μόνο μέσω του μπαρ

btw I see what you did there :)

Δημοσ.

Σιγά μη φοβηθούμε κιόλας να ζητήσουμε 2ο ποτήρι νερό από τον "σοβαρό" σερβιτόρο

Στα σοβαρά μαγαζιά πάντως φέρνουν κανάτα/ξαναγεμίζουν τα ποτήρια χωρίς να τους το ζητήσεις

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...