aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Α εσύ της έκανες μεγάλη ζημιά. Δεν θα πάει το αφεντικό της στη Μύκονο Το αφεντικο τα πηρε απο το μεροκαματο της λογικα και καλα θα της εκανε. Αυτη τωρα σε καμια Πελοπόννησο την εκοψα να πηγε!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το αφεντικο τα πηρε απο το μεροκαματο της λογικα και καλα θα της εκανε. Αυτη τωρα σε καμια Πελοπόννησο την εκοψα να πηγε! Άρα το αφεντικό της χέστηκε για τα 24,5 ευρώ και θα ξαναπάει Μύκονο ούτως ή άλλως; Καλά τα λέω;
De@th L0rd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πλέον δε δίνω ποτέ. Πληρώνονται κ μάλιστα καλύτερα κι από μένα που δούλευα σε εργοστάσια κάτω από αντίξοες συνθήκες κ σε επικίνδυνο περιβάλλον. Δε το κατάλαβα γιατί πρέπει να δίνουμε φιλοδώρημα "επειδή είναι χαμηλός ο μισθός". Εκατομμύρια κόσμου δουλεύει κ σε πιο δύσκολες δουλειές με μισθούς ΓΤΠ. Ο σερβιτόρος τι είναι δηλαδή; Ειδική κατηγορία; 6
Donalhioy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ολο το συνολο πληρωνεις συντροφε. τυχαινει να μιλας με ανθρωπο που ανοιξε και 2 μαγαζια "καφε και μπιτσομπαρο" το εχω αναφερει καμποσες φορες εδω μεσα πληρωνεις τον καφε.. στον φερνει η κοπελα που δουλευει μαζι με το νερο και τα ποτηρια και ολα... και τελειωσε το θεμα.. εχουμε χασει την μπαλα με τον λογο για τον οποιο πληρωνονται οι σερβιτοροι.. σιγα μην πληρωνω εγω ως αφεντικο εναν σερβιτορο 3,5 ευρο την ωρα για τα καπριτσια του καθενος... δεν ειναι παντως λογικο που δεν καταλαβες ακομα, και σε μεγαλη σχετικα ηλικια, οτι την μαλακια στην τελικη την εκανες εσυ... εγω με την παρεα μου ενα πιστολι 3 μπυρες ριξαμε στον αφρο "πρωην goldfish," γιατι δεν μας σερβιραν ποτο στα 17 μας και ακομα και τωρα κοντα 15 χρονια μετα λεω δες τι μαλακιες εκανα.... εσυ να νιωθεις καλα που εκλεψες κανονικοτα 3,5 ευρο απο μια κοπελιτσα, στα 29 σου, για 3 ποτηρια τζαμπα νερο... και να λες και καλα να παθει και να το πιστευεις κιολας..
pournaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καμία σχέση ο ντεμί καπιταλισμός της Ελλάδας με τον σκληρό καπιταλισμό της Αμερικής... Αν παίρνεις $340 «μισθό» στην Αμερική σε τέτοια πόστα, είναι σαν να λέμε ότι παίρνεις €50-100 μισθό εδώ πέρα. Ε εννοείται ότι έτσι δεν ζει κάποιος. Πρέπει να είσαι γαϊδούρι για να μην δώσεις tip εκεί πέρα. Υποθέτω ότι εκεί πέρα δεν τους δίνουν εγγυημένο αξιοπρεπή μισθό, γιατί θα θεωρηθεί «σοσιαλιστικό» (όχι ότι η Αυστραλία είναι τέτοια χώρα, αλλά οι Αμερικάνοι έχουν αυτό το «κόλλημα»). Δεν ειναι θεμα γαιδουριας;, ειναι θεμα νομου. Το οτι ελαχιστοι εφαρμοζαν το νομο, δε σημαινει οτι δεν υπηρχε, ιδιος ακριβως με τον αμερικανικο.
_chris_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 τυχαινει να μιλας με ανθρωπο που ανοιξε και 2 μαγαζια "καφε και μπιτσομπαρο" το εχω αναφερει καμποσες φορες εδω μεσα πληρωνεις τον καφε.. στον φερνει η κοπελα που δουλευει μαζι με το νερο και τα ποτηρια και ολα... και τελειωσε το θεμα.. εχουμε χασει την μπαλα με τον λογο για τον οποιο πληρωνονται οι σερβιτοροι.. σιγα μην πληρωνω εγω ως αφεντικο εναν σερβιτορο 3,5 ευρο την ωρα για τα καπριτσια του καθενος... δεν ειναι παντως λογικο που δεν καταλαβες ακομα, και σε μεγαλη σχετικα ηλικια, οτι την μαλακια στην τελικη την εκανες εσυ... εγω με την παρεα μου ενα πιστολι 3 μπυρες ριξαμε στον αφρο "πρωην goldfish," γιατι δεν μας σερβιραν ποτο στα 17 μας και ακομα και τωρα κοντα 15 χρονια μετα λεω δες τι μαλακιες εκανα.... εσυ να νιωθεις καλα που εκλεψες κανονικοτα 3,5 ευρο απο μια κοπελιτσα, στα 29 σου, για 3 ποτηρια τζαμπα νερο... και να λες και καλα να παθει και να το πιστευεις κιολας.. να υποθέσω στα 2 μαγαζιά έπεσε λουκέτο.
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι θεμα γαιδουριας;, ειναι θεμα νομου. Το οτι ελαχιστοι εφαρμοζαν το νομο, δε σημαινει οτι δεν υπηρχε, ιδιος ακριβως με τον αμερικανικο. Θυμάμαι πιο παλιά σε περιόδους γιορτών κάποια μαγαζιά ανέβαζαν τις τιμές για το δώρο των σερβιτόρων...δε νομίζω να γίνεται πλέον ε; 1
manzah80 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το να μην πληρωσεις δεν σε κανει καλυτερο απο εκεινη παντως.Πληρωσε κοφτης πεντε παναγιες και φυγε.Ειναι και θεμα αυτοσεβασμου.Ουτε αυτο βασικα δεν βριζουμε γυναικες οσο μαλακισμενες και αν ειναι.Φωναζεις το αφεντικο του βαζεις χερι και αυτος σε εκεινη. 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 στο κάτω κάτω αυτή θα συνεχίσει τα μούτρα της ξινής ενώ εσύ και οι φίλοι σου γίνατε οι γύφτουλες.
pournaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Θυμάμαι πιο παλιά σε περιόδους γιορτών κάποια μαγαζιά ανέβαζαν τις τιμές για το δώρο των σερβιτόρων...δε νομίζω να γίνεται πλέον ε; Μπα, σπανια θα το δεις, τοτε γινοταν γιατι ανεβαινε και το ποσοστο που πληρωνονταν οι σερβιτοροι κατα 5% αν θυμαμαι. 1
BlackDarkFlag Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τα Fridays είχαν δώρο παλιά, πλέον όχι. Άσχημο για τους σερβιτόρους, αλλά και εμείς που ήμασταν μαθητές δεν μας περίσσευαν για να δίνουμε και άλλα λεφτά πέραν του φαγητού.
harisv Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σε κατι τετοια θεματα καταλαβαινει κανενας ποση ευγενεια εχουμε σαν λαος... 2
Homo Masturbalis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σε κατι τετοια θεματα καταλαβαινει κανενας ποση ευγενεια εχουμε σαν λαος... φίλε μου γιατί το λες αυτο; δε πιστεύω να εννοείς οτι το φιλοδώρημα έχει να κανει με την ευγένεια
harisv Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι, φυσικα και δεν εχει να κανει με τη ευγενεια, αλλα με την αντιληψη μερικων ότι επειδη πληρωνουν πρεπει ο σερβιτορος να τρεχει απλά πισω τους.. 3
Panoslast Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το θέμα δεν είναι οτι δεν θέλει να δώσει κάποιος, σεβαστό αυτό το θέμα είναι ο λόγος σε φάση " γιατί να του δώσω εγώ που είμαι ταχυδρόμος δεν παίρνω" πάντα ο έλληνας ήταν μοχθηρος & μνησικακος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις