Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν με κατάλαβες, εμένα τον σερβιτόρο θα διαολοστείλει, όχι εσένα ως πελάτη. Πάντα μέσα στη φάση τους δουλειάς. Κανένας μπαρίστας που σέβεται τον εαυτό του δεν θα βάζει ποτήρια νερό κάθε λίγο και λιγάκι. Καφεδάκι και νεράκι πάει. Αν εγώ τον διακόπτω κάθε τρεις και λίγο από τη δουλειά του για να μου δίνει ποτήρια νερό...μάντεψε...δεν θα μου δώσει. Και γιατί ο μπαρμαν να μην πει ακριβώς το ίδιο στον σερβιτόρο; περίμενε λίγο γιατί είμαι πνιγμένος Δεν έχω καταλάβει πάντως πως γίνεται να μην διακόπτεις τον μπαρμαν κάθε τρεις και λίγο όταν έχει κόσμο. Αναγκαστικά θα τον πρήζεις (σαν σερβιτόρος) για παραγγελίες Δεν θα σε βρίσει που λαμβάνει από σένα 100 παραγγελίες το δευτερόλεπτο και θα σε βρίσει για ένα-δυο νερά στο τόσο;
Sonik86 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καθομαστε που λες τρια ατομα σε ενα τραπεζι-παγκο. Μας φερνει τα νερα παραγγελνουμε, αλλα τις ειχαμε πει θα ερθουν και αλλα ατομα. Ξαφνικα αδειαζει ενα τραπεζι 6 ατομων και πεταγομαστε να κατσουμε γιατι εμπαινε πολυς κοσμος στην καφετερια. Παιρνοντας τα πραματα κινητα τσιγαρα κτλπ ξεχναμε τα ποτηρια με το νερο. Καθομαστε στην καινουργια θεση και στην παλια θεση μας εκατσε ενα ζευγαρι και τα μαζεψε. Περασε η ωρα, ηρθαν αλλα 4 ατομα φιλοι μας και αφου τους εφερε νερα τις λεμε: Μπορεις να μας φερεις τρια ποτηρακια νερο. Γυρναει αυτη κοιταει την παλια μας θεση και μας λεει: -Εκει δεν καθοσαστε πριν; -Ναι λεμε. -Επρεπε να τα παιρνατε μαζι σας τωρα τα μαζεψα. Και φευγει. Παθαινουμε ενα σοκ και λεμε τι μας ειπε η κ...α δουλεια της ειναι... Ο πελατης εχει παντα δικαιο ακομα και αν καναμε μαλακια αλλα σιγα το σοβαρο. Τελικα λεμε απο μια αλλη σερβιτορα να μας φερει ποτηρια με νερο και ας μην ηταν η "περιοχη" της. Περνουσε η ωρα και οπως περνουσε μας κοιτουσε υποτημιτικα. Με τα πολλα γυρναει μια κοπελα στην παρεα μας και τις λεει ευγενικα μπορει να μου αλλαξεις το ποτηρι γιατι ειναι ραγισμενο. Και οντως ηταν με ενα μικρο σπασηματακι σαν τριγωνακι. Το πιανει το σηκωνει το κοιταει, κοιταει την κοπελα το ακουμπαει κατω στο τραπεζι, ριχνει ενα βλεμμα περιεργο και φευγει... Τρελαινεται η τυπισσα απο την παρεα μας και λεει χρειαζεται πιστολι. Σκεφτηκα να μιλησω στο αφεντικο αλλα ειδα οτι ηταν οικογενειακη επιχειρηση-ξαδερφια κτλπ οποτε θα με εγραφαν ξερετε που. Μπορει και να μου τσαμπουκαλευονταν κιολας. THUG LIFΕ. Ειμασταν 7 ατομα απο 3,5 ευρω εκαστος, τα μαζεψαμε καλου κακου, τους ειπα φυγετε με τις μηχανες και θα κατσουμε εμεις οι 3 που ειχαμε πρωτοερθει. Φευγουν τα παιδια και περιμεναμε. Οπως περναει με δισκο και μπαινει μεσα με απλητα, σηκονωμαστε και βγαινουμε εξω σαν κυριοι χωρις τρεξιματα και αυτο ηταν. Πιο πολυ το καναμε για εκδικηση γιατι με τα λογια και τους υπευθυνους δεν θα βγαζαμε ακρη. Θανατος σε αυτους που αλλαζουν τραπεζια σε ωρες αιχμης!!!
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Για το ραγισμενο ποτηρι δεν ειπε κανεις τιποτα (που μας εβαλε την φιτιλιά για πιστολια). Υπέρμαχοι του σερβιτορικου προλεταριάτου! Θανατος σε αυτους που αλλαζουν τραπεζια σε ωρες αιχμης!!! Εμεις φερνουμε λεφτα στα μαγαζια και αλλαζουμε τραπεζια γιατι μεγαλωνουν οι παρεες, για να πηγαινουν τα αφεντικα σας στην Μυκονο, να αγοραζουν σκουτερ piaggio 300i και αραχωβα το χειμωνα με το 21 ετων ξεκόλι τραγουδιστρια,χορευτρια του fb!!!
Donalhioy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά όπως μεταφερθήκαμε στο δίπλα τραπέζι τα ξεχάσαμε τα ποτήρια. Οπότε λέω κλαιν θα τις πούμε να φέρει αλλά. Που είναι το κακό δουλειά της είναι. ουτε κλαιν ειναι.. και βεβαια ουτε δουλεια της ειναι να σου κανει την δουλα.. και αν το τραπεζι ηταν κλεισμενο? αν υπηρχε αλλη παρεα οπυ το περιμενε πριν απο εσενα..?? και εισαι τοσο λαθος αν νομιζεις οτι ο αλλος ειναι τιποτα τσουτσεκι να τον τρεχεις για νερα και χαμαλικι και αλλο τοσο αν νομιζεις οτι το να κλεψεις στα 29 σου χρονια 3,5 ευρο απο την κοπελιτσα μαγκια.. περίμενε λίγο γιατί είμαι πνιγμένος Δεν έχω καταλάβει πάντως πως γίνεται να μην διακόπτεις τον μπαρμαν κάθε τρεις και λίγο όταν έχει κόσμο. Αναγκαστικά θα τον πρήζεις (σαν σερβιτόρος) για παραγγελίες Δεν θα σε βρίσει που λαμβάνει από σένα 100 παραγγελίες το δευτερόλεπτο και θα σε βρίσει για ένα-δυο νερά στο τόσο; δεν ασχολειτε κανεις barman με τετοια οταν υπαρχει δουλεια.. σιγα μην αναβαλλει τον καφε του αλλου που κοστιζει 3 ευρο για να βγαλει 3-4 ποτηρια νερο.. να παρεις μπουκαλι θα σου πει.. οπως και επρεπε και τον barman δεν τον διακοπτεις.. δεν ειναι δασκαλος να του κανεις ερωτηση.. του δινεις την παραγγελια και την βγαζει.. δεν κανεις κουβεντα δεν ζητας χαρη δεν τον πριζεις.. Για το ραγισμενο ποτηρι δεν ειπε κανεις τιποτα (που μας εβαλε την φιτιλιά για πιστολια). Υπέρμαχοι του σερβιτορικου προλεταριάτου! Εμεις φερνουμε λεφτα στα μαγαζια και αλλαζουμε τραπεζια γιατι μεγαλωνουν οι παρεες, για να πηγαινουν τα αφεντικα σας στην Μυκονο, να αγοραζουν σκουτερ piaggio 300i και αραχωβα το χειμωνα με το 21 ετων ξεκόλι τραγουδιστρια,χορευτρια του fb!!! τι να πει κανεις για το ποτηρι? ναι επρεπε να το αλλαξει.. εξαρταται βεβαια και πως το ζητησε.. μην φερνεις λεφτα στα μαγαζια να πηγαινουν τα αφεντικα μυκονο.. κατσε σπιτι και πινε καφε και ποτο απο το supermarket.. και να βλεπεις κοσμο μονο στην τηλεοραση.. πληρωνεις τον καφε που πινεις ... οχι τον μπατλερ.. ουτε τα τραπεζια ουτε την αισθηση να το παιζεις κανω οτι γουσταρω, πληρωσα 3 ευρο καφε και επιασα τον τραγο απο τα κερατα
petaw-se-oneiro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ντελιβερά πάντα δίνω φιλοδώρημα (δεν παραγγέλνω απ'εξω και πολύ συχνά βέβαια)...Σε καφετέρια κλπ πολύ σπάνια...
tony81 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε μάγκες ξεκολατε λιγο που το έχετε φτάσει?? Α ρε Φωσκολοι όλοι
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα το είδα αυτό (είχα διαβάσει τελευταία σελίδα πριν) Καθομαστε που λες τρια ατομα σε ενα τραπεζι-παγκο. Μας φερνει τα νερα παραγγελνουμε, αλλα τις ειχαμε πει θα ερθουν και αλλα ατομα. Ξαφνικα αδειαζει ενα τραπεζι 6 ατομων και πεταγομαστε να κατσουμε γιατι εμπαινε πολυς κοσμος στην καφετερια. Παιρνοντας τα πραματα κινητα τσιγαρα κτλπ ξεχναμε τα ποτηρια με το νερο. Καθομαστε στην καινουργια θεση και στην παλια θεση μας εκατσε ενα ζευγαρι και τα μαζεψε. Περασε η ωρα, ηρθαν αλλα 4 ατομα φιλοι μας και αφου τους εφερε νερα τις λεμε: Μπορεις να μας φερεις τρια ποτηρακια νερο. Γυρναει αυτη κοιταει την παλια μας θεση και μας λεει: -Εκει δεν καθοσαστε πριν; -Ναι λεμε. -Επρεπε να τα παιρνατε μαζι σας τωρα τα μαζεψα. Και φευγει. Παθαινουμε ενα σοκ και λεμε τι μας ειπε η κ...α δουλεια της ειναι... Ο πελατης εχει παντα δικαιο ακομα και αν καναμε μαλακια αλλα σιγα το σοβαρο. Τελικα λεμε απο μια αλλη σερβιτορα να μας φερει ποτηρια με νερο και ας μην ηταν η "περιοχη" της. Περνουσε η ωρα και οπως περνουσε μας κοιτουσε υποτημιτικα. Με τα πολλα γυρναει μια κοπελα στην παρεα μας και τις λεει ευγενικα μπορει να μου αλλαξεις το ποτηρι γιατι ειναι ραγισμενο. Και οντως ηταν με ενα μικρο σπασηματακι σαν τριγωνακι. Το πιανει το σηκωνει το κοιταει, κοιταει την κοπελα το ακουμπαει κατω στο τραπεζι, ριχνει ενα βλεμμα περιεργο και φευγει... Τρελαινεται η τυπισσα απο την παρεα μας και λεει χρειαζεται πιστολι. Σκεφτηκα να μιλησω στο αφεντικο αλλα ειδα οτι ηταν οικογενειακη επιχειρηση-ξαδερφια κτλπ οποτε θα με εγραφαν ξερετε που. Μπορει και να μου τσαμπουκαλευονταν κιολας. THUG LIFΕ. Ειμασταν 7 ατομα απο 3,5 ευρω εκαστος, τα μαζεψαμε καλου κακου, τους ειπα φυγετε με τις μηχανες και θα κατσουμε εμεις οι 3 που ειχαμε πρωτοερθει. Φευγουν τα παιδια και περιμεναμε. Οπως περναει με δισκο και μπαινει μεσα με απλητα, σηκονωμαστε και βγαινουμε εξω σαν κυριοι χωρις τρεξιματα και αυτο ηταν. Πιο πολυ το καναμε για εκδικηση γιατι με τα λογια και τους υπευθυνους δεν θα βγαζαμε ακρη. Με πιο απλά λόγια - Ξεχάσαμε 3 ποτήρια νερό (που αν τα πληρώναμε, δεν θα τα ξεχνούσαμε)- Θιχτήκαμε που η σερβιτόρα μας είπε μετά από ώρα Επρεπε να τα παιρνατε μαζι σας τωρα τα μαζεψα.- Θιχτήκαμε επίσης με τον τρόπο της (λες και ζούμε στην Αγγλία)- Μετά προθυμοποιήθηκε (ή την βάλαμε, δεν ξέρω πως έκατσε η φάση) μια φίλη μας να ζητήσει αλλαγμένο ποτήρι επειδή ήταν ραγισμένο (λες και υπό κανονικές συνθήκες θα την ένοιαζε αν είχε ψιλοράγισμα ή τριγωνάκι το ποτήρι για το κωλόνερο)- Η σερβιτόρα μάλλον κατάλαβε τη σπόντα, ενοχλήθηκε και ενόχλησε μετά με το βλέμμα της τη φίλη μας- Αν και ενοχληθήκαμε τόσο πολύ από την ελληνική στάση του μαγαζιού, δεν κάναμε παράπονα (για τα τρία νερά που δεν πληρώσαμε και το γαμωπότηρο πάντα) στο αφεντικό επειδή προδικάσαμε τη κατάσταση- Τελικά συνωμοτήσαμε 7 άτομα να φύγουμε και κάναμε σκηνή (τι σκηνή δηλαδή, απλά σηκωθήκαμε και φύγαμε χωρίς να πούμε τίποτα) για να πάρουμε εκδίκηση (επειδή προδικάσαμε ότι δεν θα βγάζαμε άκρη με τους υπεύθυνους αφού ήταν οικογενειακή επιχείρηση-ξαδέρφια) Εντύπωση μου έκανε που δεν σηκώθηκε ένας από τους 7 να πει καλά ρε μαλάκες, για λίγο νερό κι ένα ράγισμα σε σχήμα τάνγκα θα σηκωνόμαστε σαν μαλάκες να φύγουμε να πάμε αλλού; Από την άλλη, μπορεί να ήθελε να πηδήξει το καριολάκι για αυτό να πήγε με τα νερά της (pun intended)
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα το είδα αυτό (είχα διαβάσει τελευταία σελίδα πριν) Με πιο απλά λόγια - Ξεχάσαμε 3 ποτήρια νερό (που αν τα πληρώναμε, δεν θα τα ξεχνούσαμε) - Θιχτήκαμε που η σερβιτόρα μας είπε μετά από ώρα Επρεπε να τα παιρνατε μαζι σας τωρα τα μαζεψα. - Θιχτήκαμε επίσης με τον τρόπο της (λες και ζούμε στην Αγγλία) - Μετά προθυμοποιήθηκε (ή την βάλαμε, δεν ξέρω πως έκατσε η φάση) μια φίλη μας να ζητήσει αλλαγμένο ποτήρι επειδή ήταν ραγισμένο (λες και υπό κανονικές συνθήκες θα την ένοιαζε αν είχε ψιλοράγισμα ή τριγωνάκι το ποτήρι για το κωλόνερο) - Η σερβιτόρα μάλλον κατάλαβε τη σπόντα, ενοχλήθηκε και ενόχλησε μετά με το βλέμμα της τη φίλη μας - Αν και ενοχληθήκαμε τόσο πολύ από την ελληνική στάση του μαγαζιού, δεν κάναμε παράπονα (για τα τρία νερά που δεν πληρώσαμε και το γαμωπότηρο πάντα) στο αφεντικό επειδή προδικάσαμε τη κατάσταση - Τελικά συνωμοτήσαμε 7 άτομα να φύγουμε και κάναμε σκηνή (τι σκηνή δηλαδή, απλά σηκωθήκαμε και φύγαμε χωρίς να πούμε τίποτα) για να πάρουμε εκδίκηση (επειδή προδικάσαμε ότι δεν θα βγάζαμε άκρη με τους υπεύθυνους αφού ήταν οικογενειακή επιχείρηση-ξαδέρφια) Εντύπωση μου έκανε που δεν σηκώθηκε ένας από τους 7 να πει καλά ρε μαλάκες, για λίγο νερό κι ένα ράγισμα σε σχήμα τάνγκα θα σηκωνόμαστε σαν μαλάκες να φύγουμε να πάμε αλλού; Από την άλλη, μπορεί να ήθελε να πηδήξει το καριολάκι για αυτό να πήγε με τα νερά της (pun intended) Eχεις φαντασια παντως! Εσυ θα πληρωνες με σκιμενο το κεφαλι και θα πηγαινες και στον μεντορα σου να τον ρωτησεις μετα τι κανω λαθος στην ζωη μου; -Γιατι δεν με υπολογιζει η σερβιτορα σαν ανθρωπο; -Λες να ειχε περιοδο; -Αναδρομο Ερμή -Μηπως τα καπιταλ κοντρολς που εσκαγαν μυτη; -Λες να το εσκασε ο δικος της με καμια σουρλουλου και ειχε νευρα; -Μηπως δεν μετραω σαν ανθρωπος; Κτλπ. -Μηπως την ετσουξε που εκαψε ενα μεροκαματο για να ειναι πιο ευγενικη την επομενη φορα; Μηπως θα ειναι πιο προσεχτικη την επομενη φορα που θα φευγουν οι ανθρωποι σαν κυριοι και δεν θα παιρνει χαμπαρι; -Γελας για ραγισμενο ποτηρακι, ευχομαι να σκισεις τα.. χειλια σου συντομα! Εχεις θεμα με την πληρωμη του νερου εσυ. Μπας και βρισκεσαι στην Κενυα; -Α ναι ξεχασα για ΝΕΡΟ που δεν πληρωσες. Σιγα ρε καπιταλιστη, το νερο απο την βρυση να το πληρωνω στην καφετερια. Θα φερνω απο το σπιτι μου αν το χρεώνουν απο εδω και περα! Δλδ αμα τα πιναμε και αφηναμε εκει τα ποτηρια ή μας τα επαιρνε ενας κλεφτης δεν δικαιουμασταν refill? Fuck logic... -Συνωμοσία των τριών ηταν οι αλλοι 4 κομπαρσοι. Τον ηπιαν τον καφε τους κανονικα απλα επειδη μας την εδωσε εμας τους 3 τους λεω αφηστε λεφτα και καθαρισατε αν δεν πληρωσουμε θα τα παρετε πισω και ετσι εγινε. -Επειδη δεν ζουμε στην αγγλια δεν πρεπει να θιχτουμε ετσι; Εισαι και τοπικιστης τι να λεμε τωρα. ΥΓ. Αστο δεν το κατεχεις αλλα απο φαντασια... σκιζεσαι σαν το σχημα στρινγκακι στο ποτηρι νερου. μην φερνεις λεφτα στα μαγαζια να πηγαινουν τα αφεντικα μυκονο.. κατσε σπιτι και πινε καφε και ποτο απο το supermarket.. και να βλεπεις κοσμο μονο στην τηλεοραση.. πληρωνεις τον καφε που πινεις ... οχι τον μπατλερ.. ουτε τα τραπεζια ουτε την αισθηση να το παιζεις κανω οτι γουσταρω, πληρωσα 3 ευρο καφε και επιασα τον τραγο απο τα κερατα Πολυ εξαρχεια θα αραζεις εσυ... Ολο το συνολο πληρωνεις συντροφε. Και επειδη πληρωνεις και δεν ειναι τιποτα τσαμπα, θες και εξυπηρετηση, αλλιως drink your own coffee shop, bring την σκονη μαζι σου! Αλλιως σε κανα χωραφι σε βλεπω να πινεις εσυ καφε, χωρις καρεκλες χωρις μπατλερ και χωρις αισθηση. Αμα δινεις κιολας 3 ευρω για τετοια εμπειρια, αστα για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Eχεις φαντασια παντως! Εσυ θα πληρωνες με σκιμενο το κεφαλι και θα πηγαινες και στον μεντορα σου να τον ρωτησεις μετα τι κανω λαθος στην ζωη μου; -Γιατι δεν με υπολογιζει η σερβιτορα σαν ανθρωπο; -Λες να ειχε περιοδο; -Αναδρομο Ερμή -Μηπως τα καπιταλ κοντρολς που εσκαγαν μυτη; -Λες να το εσκασε ο δικος της με καμια σουρλουλου και ειχε νευρα; -Μηπως δεν μετραω σαν ανθρωπος; Κτλπ. -Μηπως την ετσουξε που εκαψε ενα μεροκαματο για να ειναι πιο ευγενικη την επομενη φορα; Μηπως θα ειναι πιο προσεχτικη την επομενη φορα που θα φευγουν οι ανθρωποι σαν κυριοι και δεν θα παιρνει χαμπαρι; -Γελας για ραγισμενο ποτηρακι, ευχομαι να σκισεις τα.. χειλια σου συντομα! Εχεις θεμα με την πληρωμη του νερου εσυ. Μπας και βρισκεσαι στην Κενυα; -Α ναι ξεχασα για ΝΕΡΟ που δεν πληρωσες. Σιγα ρε καπιταλιστη, το νερο απο την βρυση να το πληρωνω στην καφετερια. Θα φερνω απο το σπιτι μου αν το χρεώνουν απο εδω και περα! Δλδ αμα τα πιναμε και αφηναμε εκει τα ποτηρια ή μας τα επαιρνε ενας κλεφτης δεν δικαιουμασταν refill? Fuck logic... -Συνωμοσία των τριών ηταν οι αλλοι 4 κομπαρσοι. Τον ηπιαν τον καφε τους κανονικα απλα επειδη μας την εδωσε εμας τους 3 τους λεω αφηστε λεφτα και καθαρισατε αν δεν πληρωσουμε θα τα παρετε πισω και ετσι εγινε. -Επειδη δεν ζουμε στην αγγλια δεν πρεπει να θιχτουμε ετσι; Εισαι και τοπικιστης τι να λεμε τωρα. ΥΓ. Αστο δεν το κατεχεις αλλα απο φαντασια... σκιζεσαι σαν το σχημα στρινγκακι στο ποτηρι νερου. Τόσο μυαλό αλλά τα τρία νερά τα ............................. ξεχάσατε..... Πάντως πέρα από τη πλάκα, πρώτη μου εντύπωση με αυτό που μου γράφεις αμαν, περίοδος τον έπιασε
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 τι να πει κανεις για το ποτηρι? ναι επρεπε να το αλλαξει.. εξαρταται βεβαια και πως το ζητησε.. Η συγκεκριμενη πολυ ευγενικα το ζητησε γιατι ειναι πολυ passive agressive τυπισα. Τόσο μυαλό αλλά τα τρία νερά τα ............................. ξεχάσατε..... Δεν θα τα ξεχασω ποτε ξανα, θα θυμαμαι τα triapoulakiakathontan απο εδω και περα. Καλα αμα ειναι και μεταλλικό νερο; Θα γινω σαουδαραβας... Κερνάω 3 μπουκαλακια ζαγόρι, αγόρι ουτε κλαιν ειναι.. και βεβαια ουτε δουλεια της ειναι να σου κανει την δουλα.. και αν το τραπεζι ηταν κλεισμενο? αν υπηρχε αλλη παρεα οπυ το περιμενε πριν απο εσενα..?? και εισαι τοσο λαθος αν νομιζεις οτι ο αλλος ειναι τιποτα τσουτσεκι να τον τρεχεις για νερα και χαμαλικι και αλλο τοσο αν νομιζεις οτι το να κλεψεις στα 29 σου χρονια 3,5 ευρο απο την κοπελιτσα μαγκια.. Δεν εχετε δουλεψει ποτε σερβιτοροι, ή σε κανενος θειου σας το μαγαζι πριν μιλησει σε βυσμα να σας στειλει στο ΥΕΣ. Δυστηχως, no εργασιακη εμπειρια οι νεοι μας... Ηταν επισης 3,5χ7!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις δίκιο aris, σχεδόν 30 χρονών μαντράχαλος Έπρεπε να σκύψω το κεφάλι για να μην απαντήσω εδώ στη κοινότητα σε έναν κάποιον που ήθελε να βγει από πάνω, μετά να πάω στο μεντορα μου και να τον ρωτήσω τι κάνω λάθος στη ζωή μου Εκείνος θα μου έλεγε: Έπρεπε να του είχες απαντήσει Ε κι εγώ τελικά μάλλον άκουσα τον μέντορα μουΥΓ. Στη σερβιτόρα κέρνα τα μπουκαλάκια ζαγορι ή στη φίλη σου Εσυ θα πληρωνες με σκιμενο το κεφαλι και θα πηγαινες και στον μεντορα σου να τον ρωτησεις μετα τι κανω λαθος στην ζωη μου; -Συνωμοσία των τριών ηταν οι αλλοι 4 κομπαρσοι. Τον ηπιαν τον καφε τους κανονικα απλα επειδη μας την εδωσε εμας τους 3 τους λεω αφηστε λεφτα και καθαρισατε αν δεν πληρωσουμε θα τα παρετε πισω και ετσι εγινε. Ηταν επισης 3,5χ7! Ωπ τι έγινε εδώ; Δεν πληρώσατε το μαγαζί;(Μάλλον το πληρώσατε αλλά ζορίζεσαι που δεν τρώμε με το ζόρι το παραμύθι)
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις δίκιο aris, σχεδόν 30 χρονών μαντράχαλος Έπρεπε να σκύψω το κεφάλι για να μην απαντήσω εδώ στη κοινότητα σε έναν κάποιον που ήθελε να βγει από πάνω, μετά να πάω στο μεντορα μου και να τον ρωτήσω τι κάνω λάθος στη ζωή μου Εκείνος θα μου έλεγε: Έπρεπε να του είχες απαντήσει Ε κι εγώ τελικά μάλλον άκουσα τον μέντορα μου ΥΓ. Στη σερβιτόρα κέρνα τα μπουκαλάκια ζαγορι ή στη φίλη σου Αφου γουσταρεις τετοια μεταχειρηση ευχομαι στο υπολοιπο της ζωης σου να πληρωνεις τετοιες σερβιτορες και σερβιτορους και να σε διαολοστελνουν με το βλεμμα τους. Αλλα μια κουβεντα μου ειχε ο μεντορας σου: Μην ξεχνας ποτε το ποτηρι με το νερο σου, ούτε να το πιεις ολο για δεν εχει refill, στερεψε η λιμνη του Μαραθωνα! Θα ζήσεις ευτυχισμένος guarantee και με ψηλα το κεφαλι. Ετσι ριχνε και την ψηφο σου απο εδω και περα. ΥΓ. Παει η προσφορα θα σε κερασω νερο απο βρυση που ειναι και "τσαμπα".
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 ΥΓ. Παει η προσφορα θα σε κερασω νερο απο βρυση που ειναι και "τσαμπα". Στην Αγγλία έλα να μου δώσεις φιλτραρισμένο νερό βρύσης Να ακούσεις και κανένα Yes sir, we will bring you another glass of water right away. Please wait for our service (τώρα αν σε πειράξει το yes sir ιδέα δεν έχω)
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ωπ τι έγινε εδώ; Δεν πληρώσατε το μαγαζί; (Μάλλον το πληρώσατε αλλά ζορίζεσαι που δεν τρώμε με το ζόρι το παραμύθι) Δεν πληρωσαμε. Πιστολι βαρεσαμε. απλα μαζεψα τα λεφτα μπας και τις τα πεταγα στα μουτρα αν μας επιαναν τους τρεις μας. Απλα απαντησα στον απο πανω οτι δεν της στερησα 3,5 ευρω αλλα 24,5 ευρω! Ετσι να με εχει πιο πολυ σε εκτιμηση...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πληρωσαμε. Πιστολι βαρεσαμε. απλα μαζεψα τα λεφτα μπας και τις τα πεταγα στα μουτρα αν μας επιαναν τους τρεις μας. Απλα απαντησα στον απο πανω οτι δεν τις στερησα 3,5 ευρω αλλα 24,5 ευρω! Ετσι να με εχει πιο πολυ σε εκτιμηση... Α εσύ της έκανες μεγάλη ζημιά. Δεν θα πάει το αφεντικό της στη Μύκονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις