groot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το thread είναι σαν να τσακώνονται κάποιοι για το τι στιλ κούρεμα κάνουν ή εάν τους αρέσουν ή όχι οι μπάμιες (btw, φοβερό φαγητό!). Θέλεις να αφήσεις "κάτι για να πιει" το παλικάρι/δεσποινής που σε σερβίρει/εξυπηρετεί; Αφήνεις. Δεν θες; Μην το κάνεις. Τόσο απλό και δεν δείχνει τίποτα για εσένα, τις φιλοδοξίες σου, το κάρμα σου ή τις προηγούμενες ζωές σου. 6
duende Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλούς άπλες βλέπω εδώ κουμαντο στις τσεπες των αλλλλων?
chrisxkar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 εγω αφηνω μονο αν ειναι ευγενικος καλος ο σερβιτορος αλλιως γιοκ ,ντιλιβερι επειδη παντα μα παντα αργει δεν αφηνω (ξερω οτι τις περισσοτερες φορες ο ντιλιβερας ευθυνεται για την καθυστερηση επειδη διαλεγει να περιμενει αλλη μια δυο παραγγελιες που ειναι κοντα για να μην καει τζαμπα βενζινη). Και σε φαστ φουντ πχ κρεπερι σε εξυπηρετει ατομο που δεν βγαζει πολλα και κανει μεροκαματο αλλα ποτε δεν αφηνει κανεις.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντα αφήνω κάτι, περίπου ένα 10% του συνολικού λογαριασμού. Προφανώς όμως μόνο όταν το αξίζουν πραγματικά. 1
doubtful Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το thread είναι σαν να τσακώνονται κάποιοι για το τι στιλ κούρεμα κάνουν ή εάν τους αρέσουν ή όχι οι μπάμιες (btw, φοβερό φαγητό!). Θέλεις να αφήσεις "κάτι για να πιει" το παλικάρι/δεσποινής που σε σερβίρει/εξυπηρετεί; Αφήνεις. Δεν θες; Μην το κάνεις. Τόσο απλό και δεν δείχνει τίποτα για εσένα, τις φιλοδοξίες σου, το κάρμα σου ή τις προηγούμενες ζωές σου. ουαου. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 αλλα το να τον εχεις φερε πατατακια φερε νερο φερε ποτηρι φερε πηρουνι γιατι μου επεσε.. φερε μαπα γιατι εριξα τον καφε.. φερε φερε.. Πόσο συχνά να συμβαίνει αυτό? Άντε να έπαιρναν 1-2 tips εξαιτίας τους...
doubtful Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντα αφήνω κάτι, περίπου ένα 10% του συνολικού λογαριασμού. Προφανώς όμως μόνο όταν το αξίζουν πραγματικά. Ρε... δεν εχετε ιδεα πως μοιραζονται αυτα τα λεφτα. Εσυ μπορει να τα δινεις γιατι εχεις καποιον σερβιτορο στο μυαλο σου αλλα αυτος ο συγκεκριμενος να μην παρει τιποτα η τα λιγοτερα. Αν σου αρεσε το φαγητο τι αφηνεις φιλωδοριμα στους σερβιτορους? πανε δωστο στο προσωπικο στην κουζινα. Απλα...για ακομα μια φορα απλα ακολουθειτε μια μοδα, τιποτα αλλο. Πραξεις χωρις σκεψη για τα ματια του κοσμου. 2
Iris_89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε... δεν εχετε ιδεα πως μοιραζονται αυτα τα λεφτα. Εσυ μπορει να τα δινεις γιατι εχεις καποιον σερβιτορο στο μυαλο σου αλλα αυτος ο συγκεκριμενος να μην παρει τιποτα η τα λιγοτερα. Αν σου αρεσε το φαγητο τι αφηνεις φιλωδοριμα στους σερβιτορους? πανε δωστο στο προσωπικο στην κουζινα. Απλα...για ακομα μια φορα απλα ακολουθειτε μια μοδα, τιποτα αλλο. Πραξεις χωρις σκεψη για τα ματια του κοσμου. Μου φαίνεται πως εσύ δεν ξέρεις πως μοιράζονται τα φιλοδωρήματα. Στα εστιατόρια το φιλοδώρημα που αφήνει ο καθένας, μαζεύονται και μοιράζονται ΣΕ ΟΛΟ το προσωπικό. Σερβιτόρους, βοηθούς, κουζίνα. Ασχετοσύνη... 1
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 εγω παντως δεν δινω παντα φιλοδωριμα , μονο σε αυτους που οντως το αξιζουν και σε κερδιζουν με την εξυπηρετηση που σου προσφερουν
Anastazio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δεν αφήνω. Είναι η δουλειά του να με εξυπηρετεί κ να μείνω ευχαριστημένος. Κ ο μισθός του ειναι ενσωματωμένος στο ποσό που πληρώνω στο λογαριασμό. Δεν ξέρω δε ΚΑΝΕΝΑΝ γνωστό μου που να κάνει αυτή τη δουλειά (plus delivery) που να μην αμοίβεται υπέρ του δέοντος καλα για τη φύση της δουλειάς. /Λολ /Κλειδωστε το!
Στεφανος123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που λετε οτι ο σερβιτορος εχει ηδη τον δικο του μισθο και πληρωνεται κανονικα αρα γιατι να του αφησω μπουρμπουαρ θα συμφωνησω.Ασχετα που παντα αφηνω σε ντελιβερι/εστιατορια 1-2 ευρω.Θα ηθελα απλως να σας εδω εσας στην συγκεκριμενη δουλεια,να ειστε αυτο το 8ωρο δουλειας χαμογελαστοι,υπομονετικοι και με ορθοστασια και να κανανε ακριβους λογαριασμους οι πελατες και οταν θα πηγαινατε να μαζεψετε το τραπεζι να βλεπατε μονο ενα βρωμικο τραπεζι,τιποτα αλλο.Εκει ερχεται το ωραιο συναισθημα του γιατι δεν μου αφησαν τιποτα ενω εγω ετρεχα σαν τον μ@λακα και ημουν full εξυπηρετικος/χαμογελαστος.Θεια Δικη?
Valerie_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στην πωλήτρια ρούχων που μπορεί να μπει η κάθε μία μέσα να κατεβάσει ότι υπάρχει σε όλα τα νούμερα απλά και μόνο για να περάσει η ώρα της και μετά το δουλικό να διπλώνει μία ώρα ,της αφήνουν τιπς; ΌΧΙ. (άλλο που στο εξωτερικό σε μεγάλες αλυσίδες έχουν άτομα μόνο για να διπλώνουν τα ρούχα στο κλείσιμο του καταστήματος αλλά που τέτοια εδώ) 5
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 παντως νομιζω καποιοι δουλευουν μονο με τα tips!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στην πωλήτρια ρούχων που μπορεί να μπει η κάθε μία μέσα να κατεβάσει ότι υπάρχει σε όλα τα νούμερα απλά και μόνο για να περάσει η ώρα της και μετά το δουλικό να διπλώνει μία ώρα ,της αφήνουν τιπς; ΌΧΙ. (άλλο που στο εξωτερικό σε μεγάλες αλυσίδες έχουν άτομα μόνο για να διπλώνουν τα ρούχα στο κλείσιμο του καταστήματος αλλά που τέτοια εδώ) αν και τρελό offtopic "ίδια" φάση με τις Κυριακές, έγινε χαμός για να μην ανοίξουν τα καταστήματα, αλλά για τα υπόλοιπους που δουλεύουν κανονικά Κυριακές κι αργίες στα @@ μας, αυτά έκει κι αλλιώς "πρέπει" να δουλεύουν κι αυτές τις μέρες... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις