Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ένα σκουτεράκι μικρό ηλεκτρικό που να μην θέλει και ξεχωριστό δίπλωμα απλά για να το έχω μέσα στην πόλη για τις μικρομετακινήσεις μου. 

Bλέπω το piaggio active και σε αυτή την κατηγορία τι έχετε να προτείνεται? 

• Απαντ. 828
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 7/6/2024 στις 11:56 ΜΜ, dimus1985 είπε

Καλησπερα.στην παρεα.

Αναζητω scooter για την σύζυγό. Ως τωρα ειχε ενα zip 50ρι που παρεδωσε πνευμα και ειπαμε μηπως παμε σε ηλεκτρικο.Επειδη εχει παρα πολλα μοντελα και δεν γνωριζω καθολου απο αξιοπιστια / vfm κτλ θα χρειαστω την βοηθεια σας.Παρακατω θα δωσω καποια info ωστε να περιορισουμε τις επιλογες.

Περιοχη : ΡΟΔΟΣ

Χρηση: Ψωνια & βολτες στο κεντρο

Διπλωμα : Αν γινεται να μπορει να οδηγηθει και με αυτοκινητου

Κοστος: Μεχρι 2κ 

Επειδη ειναι 1.60 ας μην ειναι πολυ ψηλο και να μπορει να μας μεταφερει και τους 2 ( 150kg μαζι) .

Για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια εδω ειμαστε! Thanx

Τι επιλογές από μάρκες έχεις εκεί? Η θα ψωνίσεις και από εκτός Ρόδου? Μπορείς να δεις το kymco agility 50cc αλλά γενικά αν το σκέφτεστε για δικάβαλο με 2000 max μόνο μεταχειρισμένο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zakzam είπε

Τι επιλογές από μάρκες έχεις εκεί? Η θα ψωνίσεις και από εκτός Ρόδου? Μπορείς να δεις το kymco agility 50cc αλλά γενικά αν το σκέφτεστε για δικάβαλο με 2000 max μόνο μεταχειρισμένο.

Για ηλεκτρικο ψαχνω. Το kymco agility βενζινη δεν ειναι?

Δημοσ.
Στις 13/6/2024 στις 11:17 ΠΜ, dimus1985 είπε

Για ηλεκτρικο ψαχνω. Το kymco agility βενζινη δεν ειναι?

Αν θες ηλεκτρικό μέχρι 2000 ευρώ, δεν θα βρεις τίποτα πλέον, είναι πολύ ακριβά όλα ειδικά για δικάβαλο το ξεχνάς σε αυτά τα λεφτά, εκτός και αν πετύχεις επιδότηση που δεν ξέρω τι γλυτώνεις. Αν είσαι τυχερός θα βρεις μεταχειρισμένο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...