vaggooss Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 9 λεπτά πριν, Black Demis είπε τοτε καλυτερα να μην ρισκαρω καθος μαλλον θα καταλήξω νεκρός Η αυτονομία είναι αυτή που αναγράφει. Αν πας με τέρμα το γκάζι θα υπολογίζεις 20 χιλιόμετρα λιγότερα από αυτά που λέει. Αυτό βλέπω εγώ στην πράξη που είμαι κάτοχος. Μην ακούς τον καθένα εδώ που σχολιάζει χωρίς να είναι ιδιοκτήτης. 2
malmsteen1984 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 για μένα αυτό είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς https://vmotosoco.gr/super-soco-cpx-4000w/ πολύ καλή ποιότητα μπαταρία και καλώδια. από τα πιο σημαντικά που πρέπει να κοιτάμε
vaggooss Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, vaggooss είπε Η αυτονομία είναι αυτή που αναγράφει. Αν πας με τέρμα το γκάζι θα υπολογίζεις 20 χιλιόμετρα λιγότερα από αυτά που λέει. Αυτό βλέπω εγώ στην πράξη που είμαι κάτοχος. Μην ακούς τον καθένα εδώ που σχολιάζει χωρίς να είναι ιδιοκτήτης. Για την τελική εσύ ξέρεις αν καλύπτει τις ανάγκες σου. Στις 26/5/2024 στις 3:07 ΜΜ, Black Demis είπε εγω κοιταω τελευται για το CFMoto ZEEHO AE8S+ για δευτερη μηχανη αν ολα καλα σε κανα μηνα θα την τσιμπήσω λει αυτονομια 150 χιλομετρα με τελικη 100 την ωρα 2 πράγματα με ανησυχούν (πάνε έλα στην δουλειά ειναι 45 χιλομετρα περιπου από τα οποία 98% ειναι περιφεριακος και λίγο εθνική (δλδ μόνιμα θα ειμαι με 100 ώρα) α) θα αντέξει έστω 2 μέρες η μπαταρια ? (δλδ 90 χιλομετρα αποσταση με την τελική του) (βαριεμαι κάθε μέρα να πετάω μπαλαντέζα) β) θα φτάσουν τα 100 ώρα? τώρα ειμαι με 900 μηχανη πολλές φορές πάω και 140 150 160 και πάλι προσπαθούν να με σκοτώσουν (πολλές φόρες μαλιστα στην δεξια λοριδα) Τώρα είδα τα χαρακτηριστικά του. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει εμφανισιακά αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Έχει 2 μπαταρίες και είναι σύνολο 54ah. Αυτό σημαίνει βαριά 100 χιλιόμετρα αυτονομία, αρα κάθε 70-80 χιλιόμετρα θέλει φόρτιση. Με τελική θα βγάζεις 70-80 χιλιόμετρα μάξιμουμ. Έχει δίκιο ο joshua σε αυτά που αναγράφει. Υπάρχει παραπλάνηση στα αναγραφόμενα του σάιτ.
Zakzam Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Πρώτα απ' όλα να ξανά τονίσω ότι ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΜΕ ΌΠΩΣ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ ΜΕ ΗΛ. ΠΑΤΊΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ, ΣΕΒΌΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΚ. Λοιπόν καλά τα πατίνια για κάποιον που τον βολεύει αλλά μέχρι εκεί. 1
vaggooss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 37 λεπτά πριν, Zakzam είπε Πρώτα απ' όλα να ξανά τονίσω ότι ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΜΕ ΌΠΩΣ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ ΜΕ ΗΛ. ΠΑΤΊΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ, ΣΕΒΌΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΚ. Λοιπόν καλά τα πατίνια για κάποιον που τον βολεύει αλλά μέχρι εκεί. Για όλα υπάρχουν κανόνες και νόμοι που τα διευκρινίζουν. Αλλά δεν πέφτει ξέσκισμα από την Αστυνομία για να συμμορφώνονται οι παράνομοι.
dtk-386 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 8 ώρες πριν, vaggooss είπε Για την τελική εσύ ξέρεις αν καλύπτει τις ανάγκες σου. Τώρα είδα τα χαρακτηριστικά του. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει εμφανισιακά αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Έχει 2 μπαταρίες και είναι σύνολο 54ah. Αυτό σημαίνει βαριά 100 χιλιόμετρα αυτονομία, αρα κάθε 70-80 χιλιόμετρα θέλει φόρτιση. Με τελική θα βγάζεις 70-80 χιλιόμετρα μάξιμουμ. Έχει δίκιο ο joshua σε αυτά που αναγράφει. Υπάρχει παραπλάνηση στα αναγραφόμενα του σάιτ. Κι εγώ τώρα το είδα και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι με τόσο μικρές ρόδες εν έτει 2024 ειδικά στην Ελλάδα θα υποφέρεις.
kotsonatos04 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Το seat mo 125 βγαίνει στα 5500€ με την έκπτωση των 1300€, πήγα χθες και ρώτησα. Δεν βρίσκω λόγο να ασχολείται κάποιος με κινέζικα μηχανάκια στα περίπου ίδια λεφτά.
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 9 hours ago, vaggooss said: Η αυτονομία είναι αυτή που αναγράφει. Αν πας με τέρμα το γκάζι θα υπολογίζεις 20 χιλιόμετρα λιγότερα από αυτά που λέει. Άρα αντί για 140 που λέει θα βγάζει 120. 9 hours ago, vaggooss said: Με τελική θα βγάζεις 70-80 χιλιόμετρα μάξιμουμ. Άρχισαν οι εκπτώσεις? 😂 Πάντως κάποιος που δεν είναι απλά κάτοχος κάποιου ηλεκτρικού αλλά έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο έγραψε κατά λέξη: "Εμείς είδαμε το εξής: Εάν πηγαίνετε τέρμα, το ακραίο κακό σενάριο, τέρμα στον αυτοκινητόδρομο με την τελική του και είστε διαρκώς στο sport mode και χρησιμοποιείτε το nitro mode κτλ, θα σας βγάλει περίπου 55 με 60 χλμ στην καλύτερη". Για όποιον ενδιαφέρεται ολόκληρο το βίντεο της δοκιμής εδώ:
dpolal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, kotsonatos04 είπε Το seat mo 125 βγαίνει στα 5500€ με την έκπτωση των 1300€, πήγα χθες και ρώτησα. Δεν βρίσκω λόγο να ασχολείται κάποιος με κινέζικα μηχανάκια στα περίπου ίδια λεφτά. Σε αυτά τα χρήματα αγοράζεις πολύ καλό scooter 300cc ή ακόμα και μεσαίου κυβισμού μηχανή, έστω κινέζικη. Νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά χάνει λίγο το νόημα η αγορά τόσο ακριβού ηλεκτρικού οχήματος δεδομένων των περιορισμών που θέτει. Γενικά μιλάω, δεν αναφέρομαι απαρίτητα στο SEAT. 3
kotsonatos04 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Η τιμή είναι χωρίς το κινούμαι ηλεκτρικά 2 ή 3.
NickTG Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 14 hours ago, vaggooss said: Η αυτονομία είναι αυτή που αναγράφει. Αν πας με τέρμα το γκάζι θα υπολογίζεις 20 χιλιόμετρα λιγότερα από αυτά που λέει. Αυτό βλέπω εγώ στην πράξη που είμαι κάτοχος. Μην ακούς τον καθένα εδώ που σχολιάζει χωρίς να είναι ιδιοκτήτης. Ούτε οι εταιρείες δεν γράφουν τέτοια! Η Zero εδώ για παράδειγμα: https://zeromotorcycles.com/model/zero-s Από 248χλμ που δίνει στην πόλη όταν πάει σε ανοικτό δρόμο, και μόλις με το 50% του χρόνου στα 113χλμ/ώρα, δίνει 162χλμ.
vaggooss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 10 ώρες πριν, Joshua21 είπε Άρα αντί για 140 που λέει θα βγάζει 120. Άρχισαν οι εκπτώσεις? 😂 Πάντως κάποιος που δεν είναι απλά κάτοχος κάποιου ηλεκτρικού αλλά έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο έγραψε κατά λέξη: "Εμείς είδαμε το εξής: Εάν πηγαίνετε τέρμα, το ακραίο κακό σενάριο, τέρμα στον αυτοκινητόδρομο με την τελική του και είστε διαρκώς στο sport mode και χρησιμοποιείτε το nitro mode κτλ, θα σας βγάλει περίπου 55 με 60 χλμ στην καλύτερη". Για όποιον ενδιαφέρεται ολόκληρο το βίντεο της δοκιμής εδώ: Το έγραψα ότι έχεις δίκιο. Δεν είχα δει τα χαρακτηριστικά. Πλέον όσα αναγράφουν ισχύουν αλλά για το συγκεκριμένο πέφτει παραπληροφόρηση στο σάιτ. 5 ώρες πριν, NickTG είπε Ούτε οι εταιρείες δεν γράφουν τέτοια! Η Zero εδώ για παράδειγμα: https://zeromotorcycles.com/model/zero-s Από 248χλμ που δίνει στην πόλη όταν πάει σε ανοικτό δρόμο, και μόλις με το 50% του χρόνου στα 113χλμ/ώρα, δίνει 162χλμ. Αυτό λέω ότι αναγράφουν υπολογίζεις και 20 χιλιόμετρα λιγότερο. Αλλά για το προηγούμενο που σχολιάστηκε με 54ah μπαταρία δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει 140 χιλιόμετρα.
V3NDETTA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 47 minutes ago, vaggooss said: Το έγραψα ότι έχεις δίκιο. Δεν είχα δει τα χαρακτηριστικά. Πλέον όσα αναγράφουν ισχύουν αλλά για το συγκεκριμένο πέφτει παραπληροφόρηση στο σάιτ. Αυτό λέω ότι αναγράφουν υπολογίζεις και 20 χιλιόμετρα λιγότερο. Αλλά για το προηγούμενο που σχολιάστηκε με 54ah μπαταρία δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει 140 χιλιόμετρα. Η δικιά μου που είναι 74ah βγάζει Μαξ 60
vaggooss Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Στις 1/6/2024 στις 8:19 ΜΜ, V3NDETTA είπε Η δικιά μου που είναι 74ah βγάζει Μαξ 60 Εγώ με 60ah βγάζω 80 άνετα με τελική. Αλλά η τελική του είναι 80 χιλιόμετρα. 68 χιλιόμετρα είναι πήγαινε έλα το χωριό μου και έχω και υπόλοιπο όταν γυρίζω. Λίγα μου φαίνονται για 74ah. Ποιο μοντέλο έχεις?
dimus1985 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Καλησπερα.στην παρεα. Αναζητω scooter για την σύζυγό. Ως τωρα ειχε ενα zip 50ρι που παρεδωσε πνευμα και ειπαμε μηπως παμε σε ηλεκτρικο.Επειδη εχει παρα πολλα μοντελα και δεν γνωριζω καθολου απο αξιοπιστια / vfm κτλ θα χρειαστω την βοηθεια σας.Παρακατω θα δωσω καποια info ωστε να περιορισουμε τις επιλογες. Περιοχη : ΡΟΔΟΣ Χρηση: Ψωνια & βολτες στο κεντρο Διπλωμα : Αν γινεται να μπορει να οδηγηθει και με αυτοκινητου Κοστος: Μεχρι 2κ Επειδη ειναι 1.60 ας μην ειναι πολυ ψηλο και να μπορει να μας μεταφερει και τους 2 ( 150kg μαζι) . Για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια εδω ειμαστε! Thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα