anergos13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Ερωτηση : Γνωριζει καποιος τεχνικο που να ασχολειται με μπαταριες ηλεκτρικων ποδηλατων?
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Κι εγώ ενδιαφέρομαι για μπαταρία για το Fiido. Επίσης θέλω να αγοράσω και τον πίσω λασπωτήρα γιατί μου έσπασε απ' τα πρώτα 100 χιλιόμετρα. Πού να ψάξω;
drgeri79 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, phanispal είπε Κι εγώ ενδιαφέρομαι για μπαταρία για το Fiido. Επίσης θέλω να αγοράσω και τον πίσω λασπωτήρα γιατί μου έσπασε απ' τα πρώτα 100 χιλιόμετρα. Πού να ψάξω; https://www.fiidoebike.com/collections/parts-accessories
vaggooss Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, apostolosapok είπε Τι μπαταρία λιθίου όμως? Αν πάρεις no name made in China που έχουν τα περισσότερα θα έχεις σίγουρα θέμα , αν πάρεις από σοβαρή εταιρία Panasonic , Samsung , LG , Sony , Sanyo δεν θα έχεις. Βλέπω παρά πολλά άτομα που πάνε και αγοράζουν κάτι σαπάκια με μπαταρίες της πλάκας και δυστυχώς θα χτυπάνε το κεφάλι τους σε λίγο καιρό που θα πέσει η απόδοση και αυτονομία κατακόρυφα. Αυτό είναι αυτονόητο. Πιστεύω δεν χρειάζεται να το συζητάμε. Αν και όσα κυκλοφορούν έχουν καλής ποιότητας μπαταρίες. 1 ώρα πριν, phanispal είπε Κι εγώ ενδιαφέρομαι για μπαταρία για το Fiido. Επίσης θέλω να αγοράσω και τον πίσω λασπωτήρα γιατί μου έσπασε απ' τα πρώτα 100 χιλιόμετρα. Πού να ψάξω; Για μπαταρία μπορείς να φτιάξεις καλύτερη ποιοτικά. Δες στο προφίλ του φβ ηλεκτρικά σκούτερ οχηματα.
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 39 λεπτά πριν, drgeri79 είπε https://www.fiidoebike.com/collections/parts-accessories Το έχω δει αυτό, και νομίζω ότι αφορά σε ζευγάρι υποχρεωτικά, εγώ θέλω μόνο τον πίσω. Και με τελωνεία τι παίζει από Σινγκαπούρη; 10 λεπτά πριν, vaggooss είπε Για μπαταρία μπορείς να φτιάξεις καλύτερη ποιοτικά. Δες στο προφίλ του φβ ηλεκτρικά σκούτερ οχηματα. Δεν έχω Facebook, θα δω μήπως βρω κανέναν να ρίξω μια ματιά. anergos13, αν έχεις εσύ δες και δώσε feedback αν βρεις τίποτα.
anergos13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 39 λεπτά πριν, phanispal είπε Το έχω δει αυτό, και νομίζω ότι αφορά σε ζευγάρι υποχρεωτικά, εγώ θέλω μόνο τον πίσω. Και με τελωνεία τι παίζει από Σινγκαπούρη; Δεν έχω Facebook, θα δω μήπως βρω κανέναν να ρίξω μια ματιά. anergos13, αν έχεις εσύ δες και δώσε feedback αν βρεις τίποτα. Βρηκα ....αυτο https://evbattery.gr/gr Εχει στο προφιλ αρκετες κατασκευες απο μπαταριες ηλεκτρικων σκουτερ ,ποδηλατων,αυτοκινητων.... Αλλα και αυτο.... https://www.wheelnwater.com/ Θα κανω μια ερωτηση να δω το κοστος.....
jimjim30 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Χαίρετε.Ενδιαφέρομαι για ηλεκτρικό scooter 250 w από ευρωπαϊκή αποθήκη.Αν γνωρίζει κάποιος κάτι.Λέγοντας scooter εννοώ μηχανάκι όχι πατίνι.
Doubt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, jimjim30 είπε Χαίρετε.Ενδιαφέρομαι για ηλεκτρικό scooter 250 w από ευρωπαϊκή αποθήκη.Αν γνωρίζει κάποιος κάτι.Λέγοντας scooter εννοώ μηχανάκι όχι πατίνι. Μηχανάκι και 250W, μάλλον θα σέρνεται..
vaggooss Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 21 ώρες πριν, jimjim30 είπε Χαίρετε.Ενδιαφέρομαι για ηλεκτρικό scooter 250 w από ευρωπαϊκή αποθήκη.Αν γνωρίζει κάποιος κάτι.Λέγοντας scooter εννοώ μηχανάκι όχι πατίνι. Εννοείς ηλεκτρικό ποδήλατο. Μέχρι 250 watt θεωρούνται ηλεκτρικά ποδήλατα άσχετα αν μοιάζουν ως σκούτερ. Τα ίδια λεφτά θα σου βγει να το πάρεις από εδώ.
Doubt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Αν ψάχνει για επιδοτούμενο να ξέρει πως τα ως 250W δεν επιτρέπεται να έχουν "γκάζι" και απλά υποβοηθούν το πετάλι.
vaggooss Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 34 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν ψάχνει για επιδοτούμενο να ξέρει πως τα ως 250W δεν επιτρέπεται να έχουν "γκάζι" και απλά υποβοηθούν το πετάλι. Δεν έχει βγει ακόμη νόμος που να τα καθορίζει ΕΠΑΚΡΙΒΏΣ. Ειναι σε διαβούλευση.
vaggooss Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Στις 1/10/2020 στις 6:39 ΜΜ, apostolosapok είπε Τι μπαταρία λιθίου όμως? Αν πάρεις no name made in China που έχουν τα περισσότερα θα έχεις σίγουρα θέμα , αν πάρεις από σοβαρή εταιρία Panasonic , Samsung , LG , Sony , Sanyo δεν θα έχεις. Βλέπω παρά πολλά άτομα που πάνε και αγοράζουν κάτι σαπάκια με μπαταρίες της πλάκας και δυστυχώς θα χτυπάνε το κεφάλι τους σε λίγο καιρό που θα πέσει η απόδοση και αυτονομία κατακόρυφα. Από πρωσοπικη εμπειρία ακόμη και τα φθηνιαρικα με σωστή χρήση βγάζουν 4-6 χρόνια. Φίλος μου με μπαταρίες μολύβδου το έχει για ντελιβερι και το φορτίζει κάθε μέρα και τώρα που έφθασε στα 5 χρόνια χρειάζονται αλλαγή. Μόνο από κακή χρήση χαλάνε οι μπαταρίες νωρίτερα του προσδόκιμου. 1
Lanike71 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, Είμαι στην αναζήτηση ηλ.σκούτερ μέχρι 1500 ευρώ και υποθέτω έχουν ακόμα την επιδότηση του 20%. Υπάρχει κάτι που να κινείται κοντά στα 40χλμ/ ώρα χωρίς να απαιτείται δίπλωμα;
vaggooss Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Lanike71 είπε Καλησπέρα, Είμαι στην αναζήτηση ηλ.σκούτερ μέχρι 1500 ευρώ και υποθέτω έχουν ακόμα την επιδότηση του 20%. Υπάρχει κάτι που να κινείται κοντά στα 40χλμ/ ώρα χωρίς να απαιτείται δίπλωμα; 40χιλιομετρα βγάζει άδεια κυκλοφορίας. Εάν θέλεις χωρίς δίπλωμα μέχρι 25 χιλιόμετρα επιτρέπεται και μόνο με υποβοήθηση στο πετάλι. 1
mp123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) μου εχει καθησει και εμενα μπας και παρω ενα ηλεκτρικο με τισ φαρδιες ροδες ετσι για την πλακα. το εχω δει στον δρομο και ειναι ωραια φαση. επειτα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι δυο εταιριες τα εχουν . αυτη https://www.electricmoto.gr/ilektrika-scooter/me-adeia-odigisis-aytokinitou/citycoco-cityfun-2000w/ και αυτη https://www.electricmoto.gr/ilektrika-scooter/me-adeia-odigisis-aytokinitou/citycoco-cityfun-2000w/. πια ειναι η πιο αξιοπιστη. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2021 από mp123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα