zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Πολύ προσοχή! Χτύπησες; Δες τους τροχούς προσεκτικά να δεις που βρίσκουν και κάνουν έτσι.
johnykim Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευτυχώς όχι πολύ άσχημα. Εντωμεταξύ, μόλις είχα πάρει το κράνος και το φόρεσα για πρώτη φορά! Σε πρώτη φάση θα βγάλω τους λασπωτήρες και μετά θα δω τα λάστιχα, γιατί μου φάνηκαν σαν να έχουν βγει σε κάποια σημεία από τη ζάντα. Επίσης η αλυσίδα φαίνεται να είναι λίγο πιο χαλαρή. Ελπίζω να μην έγινε μεγάλη ζημιά Αν δεν βγάλω άκρη, θα το πάω σε ποδηλατάδικο.. Το κράνος που πήρα τελικά, είναι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/9665795/Ked-Spiri-Two-Anthracite-Black-Matt.html Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από johnykim 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Πάλι καλά... το θέμα είναι να βρεις ποδηλατάδικο να ασχολείται. 1
Chrisl7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Το παρέλαβα κ εγώ σήμερα την Κυριακή θα το μονταρω 3
Chrisl7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Το έστησα σήμερα και δείχνει αρκετά στιβαρό και καλή κατασκευη. Λογικά αύριο θα το πάω μια βόλτα να δω πως πάει. Η μπαταρία είναι φουλ φορτισμένη όταν έρχεται λογικά την προφορτιζουν πριν το στειλουν. Το μόνο που κάνει είναι το πίσω τακάκι σφυραει λίγο εν κίνηση αλλά θα φαγωθεί σιγά σιγά. Βρίσκει σε κάποιο σημείο της στεφάνης του δίσκου για 1 χιλιοστό,δυστυχώς δεν μπόρεσα να το ρεγουλαρω γιατί είναι το σταθερό τακάκι. Αύριο θα σας γράψω εντυπώσεις. 4
morfin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Εμένα τσιριζουν και τα δύο μόλις τα πατήσω με λίγη παραπάνω δύναμη αλλά δεν έχω αρκετή εμπειρία για να δω την αιτία οπότε έχω αρχίσει απλά να συνηθίζω το θόρυβο 😂. Πάντως πιάνουν πολύ καλά και αυτό έχει σημασία φαντάζομαι... 2
kanari Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Παιδιά αυτή τι στιγμή ξέρει κανείς κάποιο καλό αξιόπιστο ηλεκτρικό σκουτεράκι να βγάζει 25-30 χιλιόμετρα και να μπορεί να μεταφέρει 2 άτομα από 60 κιλά έκαστο (σύνολο δηλ 120 κιλά) . Έχει κανείς κάποιο να μας πει εντυπώσεις ;
Chrisl7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Παιδιά πολύ καλό κ σβέλτο. Λίγο το πίσω λάστιχο θέλει αέρα, απ ότι είδα 3 bar παίρνει. Το πετάλι χωρίς το μοτέρ το βλέπω λίγο σκληρό, ρυθμίζει από κάπου; πάντως τα αξίζει κ με το παραπάνω τα χρήματα άμα βγει αξιόπιστο. Α και τα δισκόφρενα άγκυρες, βέβαια τα ήθελα λίγο πιο προοδευτικά στην πεδηση 2
vaggooss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 17 ώρες πριν, kanari είπε Παιδιά αυτή τι στιγμή ξέρει κανείς κάποιο καλό αξιόπιστο ηλεκτρικό σκουτεράκι να βγάζει 25-30 χιλιόμετρα και να μπορεί να μεταφέρει 2 άτομα από 60 κιλά έκαστο (σύνολο δηλ 120 κιλά) . Έχει κανείς κάποιο να μας πει εντυπώσεις ; Ηλεκτρικό ποδήλατο η σκούτερ ψάχνεις?
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Chrisl7 είπε Παιδιά πολύ καλό κ σβέλτο. Λίγο το πίσω λάστιχο θέλει αέρα, απ ότι είδα 3 bar παίρνει. Το πετάλι χωρίς το μοτέρ το βλέπω λίγο σκληρό, ρυθμίζει από κάπου; πάντως τα αξίζει κ με το παραπάνω τα χρήματα άμα βγει αξιόπιστο. Α και τα δισκόφρενα άγκυρες, βέβαια τα ήθελα λίγο πιο προοδευτικά στην πεδηση Καλές βόλτες και προσοχή! Βλέπω όλο και περισσότερα ηλεκτρικά ποδήλατα - σκούτερ - πατίνια στο δρόμο πάντως! 1
vaggooss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, zio10 είπε Καλές βόλτες και προσοχή! Βλέπω όλο και περισσότερα ηλεκτρικά ποδήλατα - σκούτερ - πατίνια στο δρόμο πάντως! Το παρατήρησα και εγώ στην τελευταία μου επίσκεψη Στας Αθήνας. Ελπίζω με την σημερινή κυβέρνηση η οποία ανακοίνωσε ότι θα μειώσει το ΦΠΑ στο 0% για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να εκτιναχθούν οι πωλήσεις γενικά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων και να καθαρίσει επιτέλους η ατμόσφαιρα του λεκανοπεδίου. Κάτι που παρατήρησα γενικά είναι ότι εάν εξηγήσεις αναλυτικά σε κάποιον το κέρδος που θα έχει από ένα ηλεκτρικό ποδήλατο η σκούτερ εν σύγκριση με αντίστοιχο βενζινοκίνητο το μεγαλύτερο ποσοστό προβαίνει και στην αγορά του. Τα οφέλη είναι πολλαπλά για όλους μας και ελπίζω όσο ποιο σύντομα γίνεται να μην ξαναδούμε θερμικό κινητήρα. 1 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, vaggooss είπε Το παρατήρησα και εγώ στην τελευταία μου επίσκεψη Στας Αθήνας. Ελπίζω με την σημερινή κυβέρνηση η οποία ανακοίνωσε ότι θα μειώσει το ΦΠΑ στο 0% για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να εκτιναχθούν οι πωλήσεις γενικά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων και να καθαρίσει επιτέλους η ατμόσφαιρα του λεκανοπεδίου. Κάτι που παρατήρησα γενικά είναι ότι εάν εξηγήσεις αναλυτικά σε κάποιον το κέρδος που θα έχει από ένα ηλεκτρικό ποδήλατο η σκούτερ εν σύγκριση με αντίστοιχο βενζινοκίνητο το μεγαλύτερο ποσοστό προβαίνει και στην αγορά του. Τα οφέλη είναι πολλαπλά για όλους μας και ελπίζω όσο ποιο σύντομα γίνεται να μην ξαναδούμε θερμικό κινητήρα. Εγώ είμαι επαρχία αλλά το βλέπω κ δω. Είναι πολύ καλή λύση για μετακίνηση στην πόλη ή για κάποιον που μένει λίγο εκτός (όπως εγώ πχ). 1
vaggooss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ είμαι επαρχία αλλά το βλέπω κ δω. Είναι πολύ καλή λύση για μετακίνηση στην πόλη ή για κάποιον που μένει λίγο εκτός (όπως εγώ πχ). Και εγώ επαρχία είμαι. Στην πόλη μου είναι εκατοντάδες που κυκλοφορούνε με συνεχόμενη ανοδική τάση. 1
anergos13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) με τα καλα λόγια που διαβασα για το FIIDO D2 απο οσους το πηραν ψηνομαι να το χτυπήσω....αλλα έχω μερικές ερωτήσεις βλεπω στο gearbest 2 εναλλακτικα μοντελα : το απλο στα 429€ με μία ταχύτητα.... https://www.gearbest.com/electric-bicycle/pp_3005018872254753.html?wid=2000001#goodsDetail και αυτο στα 501€ με 3 ταχύτητες με shimano συστημα μετάδοσης ( Three-speed electric assist shifting and Shimano 6-speed mechanical shifting ) https://www.gearbest.com/electric-bikes/pp_3004085623216506.html?wid=2000001 αξίζει την διαφορά λέτε ....και λόγω Shimano? 3 ταχύτητες και 6 ταχύτητες απο το shimano...δλδ? στην ουσία προσφέρει μεγαλη ταχύτητα ή κλιμακωση μόνο.....? στο απλο αλλαζουν αυτοματα οι ταχυτητες και στο αλλο χειροκινητα? στο απλό το 'Γκάζι' λειτουργεί με την χειρολαβή? γενικότερα χωρις υποβοήθηση σαν απλό ποδήλατο σε flat επιπεδο κινειται σαν συμβατικό ή θέλει μεγαλύτερο ζόρι....? Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από anergos13
anergos13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, anergos13 είπε με τα καλα λόγια που διαβασα για το FIIDO D2 απο οσους το πηραν ψηνομαι να το χτυπήσω....αλλα έχω μερικές ερωτήσεις βλεπω στο gearbest 2 εναλλακτικα μοντελα : το απλο στα 429€ με μία ταχύτητα.... https://www.gearbest.com/electric-bicycle/pp_3005018872254753.html?wid=2000001#goodsDetail και αυτο στα 501€ με 3 ταχύτητες με shimano συστημα μετάδοσης ( Three-speed electric assist shifting and Shimano 6-speed mechanical shifting ) https://www.gearbest.com/electric-bikes/pp_3004085623216506.html?wid=2000001 αξίζει την διαφορά λέτε ....και λόγω Shimano? 3 ταχύτητες και 6 ταχύτητες απο το shimano...δλδ? στην ουσία προσφέρει μεγαλη ταχύτητα ή κλιμακωση μόνο.....? στο απλο αλλαζουν αυτοματα οι ταχυτητες και στο αλλο χειροκινητα? στο απλό το 'Γκάζι' λειτουργεί με την χειρολαβή? γενικότερα χωρις υποβοήθηση σαν απλό ποδήλατο σε flat επιπεδο κινειται σαν συμβατικό ή θέλει μεγαλύτερο ζόρι....? ok μετα απο αρκετα video καταλαβα την λογικη λειτουργιας..... και με το χειροκινητο συστημα μεταδοσης της Shimano προφανως λυνεται το προβλημα της δυσκολιας χρησης σαν απλο ποδηλατο..... αξιζει λετε το νεο μοντέλο για 70€? λετε να χει ευπαθεια η αλυσιδα....πχ να βγαινει με τις χειροκινητες ταχυτητες? Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από anergos13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα