tzotol Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 41 λεπτά πριν, vaggooss είπε Αν μένεις Αθήνα θέλει και μια αλυσίδα σε ένα σταθερό αντικείμενο δεμένο. Τα πετάλια είναι υποχρεωτικά. Σε νησί είμαι κ θα κοιτάω στη δουλειά να το βάζω εκεί που έχει κάμερα. Καλα εδώ με θέμα πεταλιων κ νόμου δε θα έχω θέμα. Πιο πολύ μη χρειαστούν με νοιαζει. Να ρωτησω κάτι αν ξερεις, αν το πληρώσω μέσω e banking σε αλλη τράπεζα όμως με το άμεσα πληρώνεις προμήθεια ενώ αν βάλω συγκεκριμένη ημερομηνία δε πληρώνω;
vaggooss Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, tzotol είπε Σε νησί είμαι κ θα κοιτάω στη δουλειά να το βάζω εκεί που έχει κάμερα. Καλα εδώ με θέμα πεταλιων κ νόμου δε θα έχω θέμα. Πιο πολύ μη χρειαστούν με νοιαζει. Να ρωτησω κάτι αν ξερεις, αν το πληρώσω μέσω e banking σε αλλη τράπεζα όμως με το άμεσα πληρώνεις προμήθεια ενώ αν βάλω συγκεκριμένη ημερομηνία δε πληρώνω; Δεν το ξέρω.
zio10 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 https://www.car.gr/2611094--h Αυτό εδώ πως λέει ταχύτητα 40 χλμ αλλά και ότι δεν χρειάζεται δίπλωμα;
vaggooss Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, zio10 είπε https://www.car.gr/2611094--h Αυτό εδώ πως λέει ταχύτητα 40 χλμ αλλά και ότι δεν χρειάζεται δίπλωμα; Στην παρανομία. 1
zio10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς ηλεκτρικό κιτ σε ποδήλατο; Στην πράξη υπάρχει θέμα να σε σταματήσουν αν βγάλεις κάτι πιο δυνατό από 250w; (Εννοείται με κατάλληλα φρένα κτλ).
kalogeros Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, zio10 είπε Έχει δοκιμάσει κανείς ηλεκτρικό κιτ σε ποδήλατο; Στην πράξη υπάρχει θέμα να σε σταματήσουν αν βγάλεις κάτι πιο δυνατό από 250w; (Εννοείται με κατάλληλα φρένα κτλ). Στη θεωρία υπάρχει σίγουρα θέμα, αλλά στην πράξη δεν ξέρω. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα μαζευτούν πολλά παράνομα, θα γίνει και κανένα σοβαρό ατύχημα (ήδη στη Θεσσαλονίκη σκοτώθηκε ένας πιστσιρικάς με αυτά να ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά πατίνια) και τότε θα ξυπνήσει ο κρατικός μηχανισμός και θα τους πάρει όλους ο διάολος. 1
christopher0016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, kalogeros είπε Στη θεωρία υπάρχει σίγουρα θέμα, αλλά στην πράξη δεν ξέρω. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα μαζευτούν πολλά παράνομα, θα γίνει και κανένα σοβαρό ατύχημα (ήδη στη Θεσσαλονίκη σκοτώθηκε ένας πιστσιρικάς με αυτά να ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά πατίνια) και τότε θα ξυπνήσει ο κρατικός μηχανισμός και θα τους πάρει όλους ο διάολος. Μόνο όταν γίνεται κάτι σοβαρό θυμούνται να κάνουν κάτι. μετά απλά το ξεχνάνε και πάλι τα ίδια. 1
kalogeros Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Μόνο όταν γίνεται κάτι σοβαρό θυμούνται να κάνουν κάτι. μετά απλά το ξεχνάνε και πάλι τα ίδια. Ακριβώς. Θα γίνει κάποια στιγμή κάτι σοβαρό, θα βγουν 2-3 μέρες να κάνουν ελέγχους για τα μάτια του κόσμου, θα την πληρώσουν καμιά δεκαριά φουκαριάρηδες και μετά μία από τα ίδια. 1
Doubt Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, kalogeros είπε (ήδη στη Θεσσαλονίκη σκοτώθηκε ένας πιστσιρικάς με αυτά να ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά πατίνια) Μη γίνεστε μακάβριοι ελαφρά τη καρδία. https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/4644564/ena-16chrono-paidi-me-ilektriko-patini-traymatistike-meta-apo-sygkroysi-me-aytokinito 2
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι για μια απόσταση 4-5 χιλιόμετρα που θέλω να κάνω μερικές φορές τη βδομάδα και είναι και ευκαιρία να κάνω και κανονικό ποδήλατο!
christopher0016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, zio10 είπε Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι για μια απόσταση 4-5 χιλιόμετρα που θέλω να κάνω μερικές φορές τη βδομάδα και είναι και ευκαιρία να κάνω και κανονικό ποδήλατο! Πάρε ένα κανονικό ποδήλατο θα κάνεις και γυμναστική . Εάν είχες δίπλωμα ένα μικρό μηχανάκι θα βόλευε πολύ ένα 50αρακι 1
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, christopher0016 είπε Πάρε ένα κανονικό ποδήλατο θα κάνεις και γυμναστική . Εάν είχες δίπλωμα ένα μικρό μηχανάκι θα βόλευε πολύ ένα 50αρακι Δεν έχω δίπλωμα και πιο πολύ γι'αυτό το σκέφτομαι για να αποφύγω την διαδικασία. Σε κανονικό ποδήλατο θέλω να το βάλω για να υπάρχει, επειδή ξέρω ότι δεν θα έχω πάντα όρεξη για ποδήλατο χωρίς αυτό μπορεί να παίρνω το αμάξι
kage Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Doubt είπε Μη γίνεστε μακάβριοι ελαφρά τη καρδία. https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/4644564/ena-16chrono-paidi-me-ilektriko-patini-traymatistike-meta-apo-sygkroysi-me-aytokinito "Μην γκρινιαζεται κ ολλανδια ενα χαος επικρατει με δεκαδες θανατους καθε χρονο.. ουτε εκει ειχαν ασφαλιση... τωρα απο θεμα ιδιωτικη ασφαλεια ατυχηματων καποια πακετα ταξιδιων για τουριστες ισως να συμπεριλαμβανουν και τετοιες αποζημιωσεις.. Για ελλαδα ξερω 100% οτι καποιες ασφαλιστικες ειχαν πακετα για ποδηλατα αλλα οχι για νοικιαρικα..."
tzotol Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Τελικά το πηρα εδω κ 4 μερες. Απο ποιοτητα δεν ειναι της προκοπης αλλα με 990 € δεν περιμενεις κ καλύτερο, αλλα παει μια χαρα. Κ σε ανηφορες καλα τα παει. 1
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μεγειά, καλοτάξιδο! Εγώ το ψάχνω για ποδήλατο (κιτ μετατροπής) αλλά όσο ψάχνω τόσο μπερδεύομαι, γίνεται χαμός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα