Sheogorath Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Σου είπαμε τόσες φορές ναι, σου είπα και τι χρειάζεται για τον ΧΕΟΝ. Τα παρατάω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelosaek21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Φίλε ενας στο φβ μου ειπε οτι: θα ηταν καλο να βαλω amd και μου ειπε και αυτο: Καλα αμα θες παρτον αλλα για 25 ευρω μην περημαινεις πολλα παργματα θα σερνεται καλυτερος ειναι ο Pentium εγω σου προτεινω να παρεις amd απο κει και περα κανε οτι θες ευχομαι να μην κανεις λαθος και να επιλεξεις σωστα και οτι το φιφα 16 δν θα το παιζει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μα τα παιχνίδια έχουν να κάνουν με τις κάρτες γραφικών, ο επεξεργαστής έρχεται δεύτερος, Εσύ με 25€ πας σε ένα σοβαρό τετραπύρηνο, για amd θα θες και μητρική + επεξεργαστή, έτσι δέκα πλασιάζεις το κόστος. Εισαι σίγουρος ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelosaek21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μητρικη δν αλλαζω αμα παω στο συστημα π με ειπαν πιο πανω φιφα θα το παιζει αυτο μονο πειτε μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Παιχνίδια δεν παίζω και δεν ξέρω να σου πω ακριβώς, άνοιξε ένα νέο νήμα,να σου πουν παιδιά που ξέρουν. Αλλα δεν νομίζω ότι ειναι απαιτητικό το Φίφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Σου είπαμε τόσες φορές ναι, σου είπα και τι χρειάζεται για τον ΧΕΟΝ. Τα παρατάω... Όσο προλαβαινεις φίλε μου.... Όσο προλαβαινεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelosaek21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μου βγαζει ετσι και δν μπορω να το επιλλεξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rumpelstiltskin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 επειδή έτσι όπως το γράφεις χωράνε πολλές ερμηνείες, αν πας σε amd πρέπει να αλλάξεις μητρική. Δεν έχεις επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelosaek21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 για το obs ξερεις;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα