Alfistas-Gt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα έχω ένα Meizu MX4 και εχθές έκανε ΟΤΑ update στο flyme 4.5.5A και μου έχασε τα Ελληνικά πως μπορώ να τα βάλω πάλι γιατί πάω στις ρυθμίσεις και δεν μου έχει τη γλώσσα Ελληνικά ενώ κάποια εικονίδια έχουν μείναι στα Ελληνικά.Έχω πελαγώσει.....HELP!!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398717
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν φίλος οι εκδόσεις Α από εδώ και πέρα θα διαθέτουν ελάχιστες γλώσσες. Πλέον αν θες πολλές γλώσσες θα κοιτάς τις εκδόσεις Ι οι οποίες επίσης είναι ελαφρώς καλύτερες σε ορισμένα σημεία από τις εκδόσεις Α. Το μόνο κακό είναι ότι οι εκδόσεις Ι έρχονται πάντα τελευταίες και καθυστερημένες σε σχέση με τις U και Α. Μπες μέσα στο φόρουμ που σου παρέθεσε ο φίλος παραπάνω και ξεκίνα ψαχτίρι. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Πανεύκολα γίνεται η διαδικασία. 1
vespasprint Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 kalimera MEIZU MX4 ΚΑΙ update Τι να κανω?υπαρχει καποιος που να ξερει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα