GusHLR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον παιδια εχω email yahoo το οποιο το εχω βαλει και εδω για να μπαινω , σημερα πηγα να μπω στο email μου και δεν μπορουσα να μπω μου ελεγε υπηρξε προβλημα δοκιμαστε ξανα . Πηγα σε αλλο pc τα ιδια , εσβησα cookies , history , κωδικους κλπ τα ιδια . Το θεμα μου ειναι αν μου το διεγραψαν (λεω εγω τωρα ) πως θα μπαινω εδω ;;; Εφτιαξα ενα καινουργιο μαιλ στο aol.com αλλα θα μπορεσω να τα αλλαξω χωρις να χρειαστει να μπω στο εμαιλ του yahoo (επειδη ακομα δεν εχω προσβαση ) ;;; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από GusHLR
ice25 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 έχει θέμα σήμερα....και εδώ τα ίδια προβλήματα
GusHLR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 οποτε περιμενουμε να δουμε τι θα γινει
*nenya* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Τα ίδια κι εγώ χθες με το yahoo.gr. Μπήκα απ'το 2ο yahoo mail που έχω και έστειλα στην εξυπηρέτηση πελατών ότι στο βασικό mail μου δεν αναγνώριζε το password μου. Χθες αργά το βράδυ που ξαναπροσπάθησα να συνδεθώ όλα καλά ευτυχώς Κάντε άλλη μια προσπάθεια λοιπόν και όλα θα είναι οκ.
GusHLR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι παιδια εφτιαξε το προβλημα , αρα σβηστε το ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα