Scatman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα ανοίξει αυτό : http://www.insomnia.gr/topic/581191-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-500/ Ωστόσο επειδή έμπαινα απ'το κινητο, δε μου επέτρεψε να είμαι απόλυτα σαφής/σωστός. Χρειάζομαι τις γνώμες για το σύστημα που θα χτίσω : Ποσό που διαθέτουμε : 550 ΜΑΧΧρήση υπολογιστή : Gaming (όχι τέρμα απαιτητικό) , Internet, γενική.Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΧΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΌχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΌχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΚρήτηΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Εξαρτάται πόσο μειώνεται το κόστος.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν έχω πρόβλημα.Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα Όχι Κατέληξα στο παρακάτω : (Vision Studio) Επεξεργαστή θα πάρω μάλλον τον FX8300 ή FX8320e (95WATT) και οι 2. Κάρτα γραφικών λογικά μία μεταχειρισμένη στα 100 πχ 7780. Θα μπορούσα να μειώσω το κόστος βγάζοντας το SSD 30GB που το θέλω κυρίως για το booting κι 1-2 προγραμματάκια προς όφελος κάτι άλλου στο πακέτο. Το ίδιο ισχύει και για το Blue Ray. Γενικώς για τα δεδομένα μου δε φαίνονται άσχημες επιλογές αλλά έχω περιέργεια να διαβάσω κι άλλες γνώμες
zak3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι καθολου ισορροποπημενο συστημα!!! Καταρχην γιατι θες οπωσδηποτε αυτον τον επεξεργαστη?Αυτος ο επεξεργαστης θελει καλη μητρικη και καλη ψυξη + μια καλη καρτα γραφικων ξεφευγεις απο το budget σου! Οχι τοσο μικρο ssd πλεον με 15€ παραπανω εχεις 4πλασια χωρητικοτητα! Δες την παρακατω συνθεση απο καταστημα στην Κρητη. Εχει 4πυρινο επεξεργαστη ψυκτρα για χαμηλες θερμοκρασιες και θορυβο 8gb μνημη ssd 120αρι 1tb για αποθηκευση και καρτα την 370 1
Scatman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Θα κάνω κ λίγο rendering μάλλον οποτε χρειάζονται τα cores. Χωρια απο αυτό δε γίνεται να τον χωρεσουμε κάπως αξιοπρεπώς; Το συστημα π προτεινα θα βγάζει προβλήματα θερμοκρασίας;
Scatman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ ενδιαφέρον!<br><br><br> Περι θερμοκρασίας, παρατηρώ οτι επέλεξε την 8320. Με δεδομένο οτι οι 8300 και 8320Ε είναι χαμηλότερης κατανάλωσης 95watt, απο την πρωτη (125w) δε θα ηταν πιο θεμιτο να στραφω σε αυτές; overclocking δύσκολα θα κάνω πάντως.<br><br><br> H motherboard είναι εξαιρετικά καλύτερη απο αυτή π προτεινω; <br><br><br> Επίσης, αν βγαζαμε την κάρτα κ πηγαιναμε σε πιο οικονομική μεταχειρισμενη, κ γλυτωναμε 20-30 ευρω τι θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε; ακόμη και τον σκληρό διότι έχω ηδη εναν 700ρι<br><br><br> Γενικώς είναι πολύ τουμπανό αυτά π προτείνεις και με ικανοποιούν ιδιαίτερα! Ειναι και eshop οποτε μπορω να τα λάβω απο εδώ χωρίς διαδικασίες.
Millennium Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Προτίμησε τον 8320Ε αν τον βρίσκεις.Προσωπικά δε θεωρώ oc το 1 κλικ στο bios, πηγαίνει αέρα αυτός.
Scatman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ok. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κ τους 2. Πανω κάτω στις προτάσεις του zak θα κινηθω με εξαίρεση τον cpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα