Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και, επίσης, δοκιμάστε να του βάλετε ένα nova launcher... (Στο Moto G 2014 αναφέρομαι)

Πάντως αυτό με το clean install που αναφέρει ο basilis_k6 παραπάνω, είναι πολύ σημαντικό [clean install -> επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (είτε μέσω recovery είτε μέσα από το τηλέφωνο) -> εγκατάσταση 5.02 -> επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων]

Σίγουρα σε κάποιους έχουν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα. Αλλά αυτό συμβαίνει με όλα τα τηλέφωνα. Και σίγουρα αν το συγκρίνεις με μεγαλύτερης κατηγορίας κινητό, έχει διαφορά. Αλλά για την κατηγορία στην οποία ανήκει, τα χαρακτηριστικά του είναι σχεδόν άριστα.

Δημοσ.

παιδιά μην κοντραριζόμαστε άνευ λόγου .Προσωπικά έχω τηλέφωνα και από τα τρια συστημικά (για να είμαστε και στο πνεύμα των ηλίθιων καιρών που ζούμε) λειτουργικά . Android με 1bg Ram δεν ....λέει , πως να το κάνουμε , από δυο και πάνω οκ.

Υ.Γ. Ε,καλά το windows OS  δεν το λες και ...καλά συστημικό , 3% έχει , αλλά είπα ......να αυξήσω τον ανταγωνισμό .

Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει με επιχειρήματα γιατί το 1GB RAM απλά «δε λέει», θα του ήμουν ευγνώμων. Γιατί πραγματικά στην καθημερινή χρήση που κάνω δεν κολλάει πουθενά. Το μόνο που δεν κάνω είναι να παίζω βαριά παιχνίδια, τα οποία ούτως ή άλλως δε με ενδιαφέρουν. Αλλά ακόμη και το Asphalt που δοκίμασα, τρέχει απροβλημάτιστα.

Πιθανόν στις ταμπλέτες τα 2GB να είναι απαραίτητα, αλλά σε ένα κινητό 5" και κάτω, ας με πει κάποιος που χρειάζονται. Ειδικά από τη στιγμή που τρέχει καθαρό Android, χωρίς τις βλακείες της κάθε εταιρίας πάνω.

Προσωπικά ανά πάσα στιγμή έχω 300MB ελεύθερα, χωρίς να κάνω καμία θυσία και χωρίς να έχω βάλει (άχρηστα κατά τη γνώμη μου) προγράμματα τύπου Greenify.

Δημοσ.

Pure android = για τα σκουπίδια. Είχα και εγώ το moto g 2014. Όσο δεν έχεις βάλει εφαρμογές fb messenger skype και what's app κάτι γίνετε αλλιώς ούτε τηλέφωνο δεν παίρνει. Το dual sim του είναι για τα πανηγύρια για να μη πω τραγικό αφού υποχρεώνει και την δεύτερη κάρτα να παίζει με 3g,

Custom roms μόνο μια titan είχα πετύχει να δουλεύει σωστά για αρκετό χρόνο. Εννοείτε οτι για να κλείσεις τις backround εφαρμογές χωρίς app....καλύτερα να το πετάξεις στο πάτωμα και να το πατάς μέχρι να γίνει ένα με αυτό.
p.s για να το κάνεις root πρέπει να κάνεις την διαδικασία με την motorola και μετά να τρως στην μάπα το splash που μόνο δεν σε βρίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...