Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα το moto g 1st gen με 150 € απο amazon ηταν αποκαλυψη ,snapdragon , no lag , ταχυτατο , οθοναρα ,γερο , τιμια μπαταρια.

το επομενο με την sd slot πραγματικα δεν ειχε ανταγωνισμο.

To lollipop τα κατεστρεψε ολα ομως , και το ακομα χειροτερο ομως ειναι οτι η Motorola εχει αφησει τους κατοχους στην μοιρα τους , και δεν βγαζει (στην Ελλαδα οχι ακομα τουλαχιστον) την 5.1 για τα moto g.

το κινητο ειναι αυτη την στιγμη τουβλο , για να μην πω κατι χειροτερο.τυχεροι οσοι δεν αναβαθμισαν απο kitkat.

Θα το αγοραζα αλλα η συμπεριφορα της Motorola με εχει ξενερωσει και με κανει να φοβαμαι για το support μελλοντικων εκδοσεων.

Αν δεν το είχα στα χέρια μου, μπορεί και να σε πίστευα. Τι καταστροφολογία είναι αυτή. Δεν ξέρω τι κάνετε στις συσκευές σας και πόσο τις φορτώνετε, αλλά δεν έχω κανένα θέμα με το Lollipop και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο lag. Μιλάω πάντα για το πρώτης γενιάς. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να έβγαλε προβλήματα σε κάποιους, αλλά το είναι γενικώς «τούβλο» δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Επίσης το χρησιμοποιώ καθημερινά για τηλέφωνα, internet, mail, βίντεο, μουσική και συχνά ως gps.

• Like 3
Δημοσ.

Σκέφτομαι ή να πάω σε WP σε Android. Ειμαι σε δίλημμα. Οκ. Μου αρέσουν πολύ τα WP αλλά σαν τις εφαρμογές του Android δεν είναι! Εάν βγουν στην MWC2016 Moto E 3rd generation με 6.0 android και Lumia 650 θα πρέπει να σκεφτώ καλά καλά ποιο να πάρω. Φυσικά αυτό με τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

1Gb + 8GB + Android = κινητό μόνο για τηλέφωνα

Γιατι δεν αυτοκτονούν καλυτερα. Ποσο θα κοστίσει να βάζανε 1,5GB + 16GB τουλαχιστον;

Για φούντο θα παει. Καλυτερα κινεζικό με 50€ και να το αλλάξω και σε 6 μηνες.

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ ρε παιδες, αυτη η πιπιλα οτι με 1GB Ram σε Android δεν πας πουθενα πρεπει να σταματησει.. Οσοι εχουν Μοτο G 2014 (οπως εγω ξερουν) και ναι το χα με Κιτ Κατ και τωρα Λολιποπ, διαφορα οπως ειπατε πιο πανω που να το κανει χειροτερο ΔΕΝ εχω δει και η χρηση ειναι καθημερινη δικαρτο και λιγο απο ολα ...

• Like 2
Δημοσ.

το λολι μας πηγε πισω ειναι αληθεια. δεν ειναι σαν την κκ. (motog 1st)

κανένα επόμενο μοτο g δεν είναι σαν το πρωτο. εκτος του οτι εγινε 5αρι που δεν μου αρεσει δεν ειναι πλεον καλυτερο απο τα υπολοιπα της αγορας. ειναι ψηλα αλλα δεν ειναι απλα μονο του στην κορυφη οπως το 1ο. 

Δημοσ.

Το κινητό έχει πάρει πολύ καλές κριτικές, αλλά οι σοφοί πανταγνώστες είναι εδώ να μας σώσουν.

1GB RAM σε κινεζιά που πήραν πέντε εξαρτήματα, τα βάλανε μαζί και πετάξανε και έναν τόνο bloat, δεν έχει καμία σχέση με 1GB sto σχεδόν stock Android της Μοτορόλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως με το moto g βλέπω μπροστά μου ανάγλυφα το φαινόμενο του ηλίθιου hype.Ο καθένας βγαίνει και γράφει το δικό του χωρίς καν να το έχει έστω δοκιμάσει σε πολλές περιπτώσεις και αναπαράγεται έτσι ένας αστικός μύθος, ο οποίος έχει σα συνέπεια να εκθειάζεται ως μεσσίας ένα περίπου μέτριο τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κι εγώ ένα 2nd gen (2014) και είμαι γενικά ευχαριστημένος...αλλά ναι που και που laggαρει και κανα 5-6 φορές (σε ένα χρόνο) έχει επανεκκινήσει...όμως ήταν και είναι value for money...ακόμα και το νέο moto E είναι πολύ καλό! (το έχει η γυναίκα μου)... Το θέμα είναι με τις τιμές τι θα κάνουν...το 2nd gen θα πέσει στα 150 και το νέο στα 200... αν γίνει αυτό...δεν νομίζω ότι το πενηντάρικο δικαιολογεί τα "νέα" χαρακτηριστικά του...τι λέτε; 

Δημοσ.

όσοι έχετε βάλει lollipop και σας κολλάει, καλό θα ήταν να κάνετε ένα clean install και να ξαναπειτε την γνώμη σας ;)

τι εννοεις? χωρις ροοτ? πως?

Δημοσ.

Το δικό μου moto g 2014 με lollipop πάει σφαίρα και είναι και φορτωμένο. Έδωσα 160 ευρώ για να το αγοράσω και δεν μετανιώνω ούτε λεπτο.Δεν κόλλησε ποτέ,δεν βρήκα κάτι που να μην το σηκώνει και οι 5 ίντσες για τα δικά μου γούστα είναι ιδανική. Ένα άριστο κινητό σε προσιτή τιμή και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής... Όσοι λέτε πως σας κολλάει μάλλον κάτι δεν κάνετε σωστά ή δεν μιλάμε για το ίδιο κινητό. Το 1gb ram δεν μου λέει κάτι μιας και το κινητό τρέχει stock android.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...