predator1981 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 καλημερα σας, ανοιξα το θεμα αυτο διοτι αντιμετωπιζω το συγκεκριμενω προβλημα, δεν βρηκα κατι που να με βοηθησει σε καποια κατηγορια του φορουμ με μια πρωτη ματια. αν ξερει καποιος τι σημαινει αυτο το runtime error 70 κ πως μπορω να το λυσω ας μου πει. παραθετω κ φωτογραφια, το συγκεκριμενο μηνυμα το πεταει μολις ανοιξω το p/c παταω ok κ κλεινει κ ο υπολογιστης δουλευει κανονικα. Ευχαριστω εκ των προτερων. (αν το θεμα δεν ανηκει στη σωστη κατηγορια παρακαλω να μεταφερθει)
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλογραμμένο πρόγραμμα, αφαιρέσει το πρόσθετο απο τον browser
predator1981 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 τι ακριβως εννοεις φιλε μου; κ ποιο προσθετο πρεπει να αφαιρεσω κ απο ποιον browser; εχω mozilla κ explorer
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Σου λεει το ταμπελακι που εχει βγει, στην επικεφαλίδα ποιο ειναι το προγραμμα
predator1981 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα φιλε κ Ευχαριστώ για τη βοηθεια,δυστυχώς δεν εγινε τπτ κ συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μηνυμα. Δοκίμασα για αρχή να απενεργοποιησω τα πρόσθετα στους Browsers αλλα τιποτα,εν συνεχια διεγραψα εντελως τα οποια προγράμματα ειχαν επεκτασεις σε αυτους αλλα παλι τίποτα,μετα δοκιμασα να διαγράψω τους browsers αλλα παλι τιποτα.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Φτιαξε εναν νεο χρηστη στο firefox και δες αν συνεχίζει
predator1981 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Θα το δω κ αυτο φιλε μου.αλλιως θα του κάνω ενα format να τελειώνει η ιστορια, το θεμα ειναι οτι κατα τα αλλα δεν εχει θεμα το pc παρόλο που βγαζει αυτο το μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα