Προς το περιεχόμενο

phanteks ph-tc14pe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H110i με αλλαγμένους ανεμιστήρες για να είσαι καλυμμένος από θόρυβο.

Source.png Πηγή: phanteksph-tc14pe vs corsair h110

Το νερό σε idle κτάσταση μπορεί να έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά όμως η διαφορές με τον αέρα φαίνονται στα ψηλά και εκεί υπερτερεί λόγω καλύτερης επαγωγής. Φυσικά χρειάζεται και μια καλή επιλογή AIO γιατί αν συγκρίνουμε μια H60 δεν αξίζει ούτε να το συζητάμε σε σχέση πάντα με τη δικιά σου. Όσο για το θόρυβο που είπες, γιατί η phanteks με 3 ανεμιστήρες θα είναι ήσυχη; Αν ναι πάρε τους ίδιους και βάλτους και στη Corsair.

ναι σωστο και αυτο..ισως να ειχα φοβηθει με την πρωτη μου εμπειρια με υδροψυξη την h60 και γι αυτο να ειμαι επιφυλακτικος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφωνω και εγω..στην ψυχτρα σου 2 fans εχεις?

Με δύο είμαι και από απόδοση μια χαρά είμαι μέχρι τα 4,8ghz στον 4790Κ.Βέβαια δεν κηνυγάω και το απόλυτο νούμερο από θέμα cpu,δίνω βάρος περισσότερο στην gpu να έχει την καλύτερη δυνατή ψύξη που υπάρχει στο εμπόριο.

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.

Μαζί σου και εγώ αν είχα πληρώσει αυτά τα λεφτά για να πάρω τη κάρτα σου το ίδιο θα έκανα. Στη θέση σου πάντως φιλικά πάντα θα άφηνα τις ψύξεις και θα πήγαινα για καμιά οθόνη να αξιοποιήσω σωστά τη κάρτα μου! Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση στο τονίζω γιατί ο γραπτός λόγος πολλές φορές παρεξηγείται και θα νομίζεις ότι στη λέω!

• Like 2
Δημοσ.

Μαζί σου και εγώ αν είχα πληρώσει αυτά τα λεφτά για να πάρω τη κάρτα σου το ίδιο θα έκανα. Στη θέση σου πάντως φιλικά πάντα θα άφηνα τις ψύξεις και θα πήγαινα για καμιά οθόνη να αξιοποιήσω σωστά τη κάρτα μου! Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση στο τονίζω γιατί ο γραπτός λόγος πολλές φορές παρεξηγείται και θα νομίζεις ότι στη λέω!

Το γνωριζω φιλος για την οθονη & καμια παρεξηγηση!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...