mike0402 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 H110i με αλλαγμένους ανεμιστήρες για να είσαι καλυμμένος από θόρυβο. Πηγή: phanteksph-tc14pe vs corsair h110 Το νερό σε idle κτάσταση μπορεί να έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά όμως η διαφορές με τον αέρα φαίνονται στα ψηλά και εκεί υπερτερεί λόγω καλύτερης επαγωγής. Φυσικά χρειάζεται και μια καλή επιλογή AIO γιατί αν συγκρίνουμε μια H60 δεν αξίζει ούτε να το συζητάμε σε σχέση πάντα με τη δικιά σου. Όσο για το θόρυβο που είπες, γιατί η phanteks με 3 ανεμιστήρες θα είναι ήσυχη; Αν ναι πάρε τους ίδιους και βάλτους και στη Corsair. ναι σωστο και αυτο..ισως να ειχα φοβηθει με την πρωτη μου εμπειρια με υδροψυξη την h60 και γι αυτο να ειμαι επιφυλακτικος
BabisTs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) συμφωνω και εγω..στην ψυχτρα σου 2 fans εχεις? Με δύο είμαι και από απόδοση μια χαρά είμαι μέχρι τα 4,8ghz στον 4790Κ.Βέβαια δεν κηνυγάω και το απόλυτο νούμερο από θέμα cpu,δίνω βάρος περισσότερο στην gpu να έχει την καλύτερη δυνατή ψύξη που υπάρχει στο εμπόριο. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από BabisTs
La_MoRt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μαζί σου και εγώ αν είχα πληρώσει αυτά τα λεφτά για να πάρω τη κάρτα σου το ίδιο θα έκανα. Στη θέση σου πάντως φιλικά πάντα θα άφηνα τις ψύξεις και θα πήγαινα για καμιά οθόνη να αξιοποιήσω σωστά τη κάρτα μου! Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση στο τονίζω γιατί ο γραπτός λόγος πολλές φορές παρεξηγείται και θα νομίζεις ότι στη λέω! 2
BabisTs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μαζί σου και εγώ αν είχα πληρώσει αυτά τα λεφτά για να πάρω τη κάρτα σου το ίδιο θα έκανα. Στη θέση σου πάντως φιλικά πάντα θα άφηνα τις ψύξεις και θα πήγαινα για καμιά οθόνη να αξιοποιήσω σωστά τη κάρτα μου! Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση στο τονίζω γιατί ο γραπτός λόγος πολλές φορές παρεξηγείται και θα νομίζεις ότι στη λέω! Το γνωριζω φιλος για την οθονη & καμια παρεξηγηση!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα