Προς το περιεχόμενο

phanteks ph-tc14pe

mike0402

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχεις ένα όφελος  έως  3 βαθμούς  max ....Από εκει και πέρα κοιτάς την διάταξη αν χωράει και τον ανεβασμένο θόρυβο σε σχέση με την διάταξη των 2 ανεμιστήρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οτι χωραει χωραει σιγουρα και απο θορυβο καλα θα ειμαι..ιδιο fan σε μαυρο δεν ξερω που θα βρω γιατι δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο λιγο που εψαξα!

Να ρωτήσω κάτι γτ προτηματε αυτές τις γαιδουροψυχτρες κ άσχημες είναι κ ογκώδες κ δεν πάτε σε μια AIO υδροψυξη ποιο αποδοτικές πιάνουν λίγο χώρο κ ομορφαινει το κουτί.Φιλικα παντα

Να ρωτήσω κάτι γτ προτηματε αυτές τις γαιδουροψυχτρες κ άσχημες είναι κ ογκώδες κ δεν πάτε σε μια AIO υδροψυξη ποιο αποδοτικές πιάνουν λίγο χώρο κ ομορφαινει το κουτί.Φιλικα παντα

Γιατί είναι πιο ασφαλείς και πιο αποδοτικές απο μια ΑΙΟ ;)

• Like 4

και ειναι πιο ασφαλες αλλα εκτος απο αυτο δεν ειμαι καλος στο να φτιαξω μια custom υδροψυξη δεν εχω ασχοληθει..για υδροψυξη εμποριου το συζηταω αλλα δεν νομιζω οτι θα δω διαφορα

dinosfan εχει τα ρισκα του η aio.αν χασει λιγο παει το συστημα. ενταξει σε θερμοκρασιες εχεις δικιο αλλα αξιζει το ρισκο? εγω τις δικιες μου σκεφτομαι να τις δωσω.

+1

Μόνο custom αξίζει για υδρόψυξη...

παιδια ενταξει συμφωνω οτι η αεροψυχτρα ακομη και οι πιο ακριβες μπορουν να κρατησουν χαμηλες θερμοκρασιες αλλα εχω παρατηρησει πως με τις aio εχουμε πολυ καλυτερες. ενταξει για ασφαλεια του συστηματος ναι αλλα σε αποδοση δεν νομιζω να υπαρχει συγκριση. Μιλαω παντα για τα μεγαλα μοντελα με 280αρι ψυγειο. ή ακομη και την nepton 240 που δοκιμασα.ειχα με την nepton 280 με 2 Noctua ανεμιστηρες και μου κρατουσε τον 8370 στους 59-60 σε prime95 στα 5ghz με 1.515 ρευμα.

Για να μην παρεξηγηθω το λεω ξανα: αναφερομαι στα μεγαλα μοντελα τα οποια εχω δοκιμασει και εχω συγκρινει με ιδια παστα καθως εχω και την αεροψυχτρα του TS με 2 fan.

Για αυτό πάρτε Corsair η οποία ακόμα και αν γίνει στραβή στις AIO εκτός από το RMA σας δίνει και τα χρήματα για την αντικατάσταση του HW που έχει χαλάσει!!!! Αν και οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι όσες και το να σπάσει ένας ανεμιστήρας και να σου διαλύσει το σύστημα για μένα, έχω ακούσεις σπάνιες εώς και μηδαμινές περιπτώσεις. Αν κάνεις μια συντήρηση πολύ απλή ένα απλό τσεκάρισμα και ένα καθάρισμα που και που είσαι απόλυτα καλυμμένος. Η επαγωγή του νερού δε συγκρίνεται με τίποτα. Τεσπά ο καθένας έχει την απόψη του.

Για αυτό πάρτε Corsair η οποία ακόμα και αν γίνει στραβή στις AIO εκτός από το RMA σας δίνει και τα χρήματα για την αντικατάσταση του HW που έχει χαλάσει!!!! Αν και οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι όσες και το να σπάσει ένας ανεμιστήρας και να σου διαλύσει το σύστημα για μένα, έχω ακούσεις σπάνιες εώς και μηδαμινές περιπτώσεις. Αν κάνεις μια συντήρηση πολύ απλή ένα απλό τσεκάρισμα και ένα καθάρισμα που και που είσαι απόλυτα καλυμμένος. Η επαγωγή του νερού δε συγκρίνεται με τίποτα. Τεσπά ο καθένας έχει την απόψη του.

και σε ποια corsair υδροψυξη πας που να ειναι καλυτερη απο την συγκεκριμμενη αεροψυξη?εχω την εντυπωση οτι θα εχει και περισσοτερο θορυβο..τουλαχιστον μια h60 που ειχα εχει πολυ θορυβο σε σχεση με την phanteks!

H110i με αλλαγμένους ανεμιστήρες για να είσαι καλυμμένος από θόρυβο.

Source.png Πηγή: phanteksph-tc14pe vs corsair h110

Το νερό σε idle κτάσταση μπορεί να έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά όμως η διαφορές με τον αέρα φαίνονται στα ψηλά και εκεί υπερτερεί λόγω καλύτερης επαγωγής. Φυσικά χρειάζεται και μια καλή επιλογή AIO γιατί αν συγκρίνουμε μια H60 δεν αξίζει ούτε να το συζητάμε σε σχέση πάντα με τη δικιά σου. Όσο για το θόρυβο που είπες, γιατί η phanteks με 3 ανεμιστήρες θα είναι ήσυχη; Αν ναι πάρε τους ίδιους και βάλτους και στη Corsair.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...