johnny73 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 εφεραν στον γιο μου δωρο το συγκεκριμενο tablet : http://www.skroutz.gr/s/5832231/Billow-X100-10-1-8GB.html το θεμα που εχω ειναι οτι εχει 8gb εσωτερικη μνημη αλλα η εκδοση του firmware πιανει τα 7!! πλεον δεν εχω χωρο να κατεβασω τιποτα (παιχνιδια, εφαρμογες) εχω και μια εξωτερικη μνημη αλλα 8gb αλλα πρεπει πρωτα οτιδηποτε να κατεβει στο ταμπλετ και μετα να μεταφερθει στην εξωτερικη μνημη. αποψη, βοηθεια καποιος τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny73 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 θα βοηθουσε να το κανω root?? ειναι ασφαλες? αλλιως τι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) κανε ενα καθαρισμο απο τα αχρηστα αρχεια με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard εάν δεν εχεις χωρο ουτε γιαυτο σβησε καμια εφαρμογη που δεν χρειαζεται Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από rose from hell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny73 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 θα το δοκιμασω αλλα το θεμα δεν ειναι τα αχρηστα αρχεια, εχω απενεργοποιησει καμια δεκαρια προγραμματα της google (hangout,movies,drive κ.α) αλλα οταν πηγαινω στον αποθηκευτικο χωρο λεει οτι το firmware της συσκευης καταναλωνει 7,02gb, αυτα δεν μπορω να πειραξω καπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 τι σόι firmware πιάνει τα 7?? απ'οτι βλέπω στα χαρακτηρίστηκα έχει android 4.2 τι του έχουν φορτώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny73 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://prntscr.com/8dqvyq ριξτε μια ματια. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από johnny73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 περίεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny73 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω πρωτη φορα το συνανταω, συνηθως το firmware παινει 3-4gb οχι 7!! το θεμα ειναι αν μπορω να κανω κατι η οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ουτε windows σε pc να ηταν.... Μου φαινεται λιγακι null και η ρομ να υποστηριζει την null μνημη.... Δοκιμασε να βρεις ρομ βασει επεξεργαστη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα