Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, εκτος των αλλων ψάχνομαι και για πληκτρολογιο/ποντικι ή σετ για gaming (κυριως). Το budget που διαθετω δεν ξεπερνα τα 30 Ε.. Υπαρχουν σ'αυτα τα χρηματα επιλογες? Εχω δει το CoolerMaster Devestator, αλλα ταυτόχρονα διαβαζω όχι και τοσο καλες κριτικες...

Ευχαριστω..

Αν υπαρχει καπου νημα (και δεν το εχω δει), ας μεταφερθεί!

Επεξ/σία από cpttony
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρετεινετε εσεις αυτά που νομιζεται και όταν μπορεσω θα δω...

Αυτό το Coolermaster δεν είναι καλο?

Υπαρχουν αναλογα σρτ ή ξεχωριστα πληκτρολογιο, ποντικι που να αξιζουν στα 30Ε για gaming? 

Δημοσ.

Από τα reviews φαίνεται μέτριο, ίσως κάποιος από εδώ έχει και προσωπική εμπειρία να σου πει παραπάνω πληροφορίες.

Με μια γρήγορη αναζήτηση όμως από ότι είδα ανάλογα με το Budget σου αυτό μόνο μπορείς να πάρεις από gaming εκτός και ανα νέβεις ελαφρώς παραπάνω που εκεί θα μπορούσες να πάρεις το Coolermaster Octane αλλά υπόψιν σου προτείνω ανάλογα το budget σου, δε ξέρω κατά πόσο είναι ποιοτικά.

• Like 1
Δημοσ.

Από τα reviews φαίνεται μέτριο, ίσως κάποιος από εδώ έχει και προσωπική εμπειρία να σου πει παραπάνω πληροφορίες.

Με μια γρήγορη αναζήτηση όμως από ότι είδα ανάλογα με το Budget σου αυτό μόνο μπορείς να πάρεις από gaming εκτός και ανα νέβεις ελαφρώς παραπάνω που εκεί θα μπορούσες να πάρεις το Coolermaster Octane αλλά υπόψιν σου προτείνω ανάλογα το budget σου, δε ξέρω κατά πόσο είναι ποιοτικά.

Ποσο πανω δηλαδή? Αν παρω ένα απλο πληκτρολογιο και ένα καλτερο mouse?

Δημοσ.

Κοίτα έχει διαφορά το gaming που γράφεις στο αρχικό σου post με το απλό που μου γράφεις τώρα. Τι από τα 2 θέλεις;

Δημοσ.

Επειδη εχω δωσει αρκετα λεφτα σε gaming gear αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι μονο το mice ειναι αυτο που πρεπει να παρεις. Με ενα mousepad κιολας, αν παιζεις fps τοτε μεγαλο οπως το steelseries qck+ που εχει 15 ευρω. Τωρα ακομα πιο σημαντικο για μενα ειναι τα ακουστικα που εκει θες ενα 50αρι σιγουρα.. Αλλα και παλι εξαρταται απο του τι ειδους gamer εισαι και τι ειδους παιχνιδια παιζεις... Οποτε πες μας λιγες περισσοτερες πληροφοριες. Το πληκτρολογιο δεν θα σου προσφερει τιποτα, πιστεψε με...

Δημοσ.

Source.png Πηγή: thermaltakekeyboard 36.10€

Source.png Πηγή: roccatmouse 29,85€

66 € για φθηνή λύση αλλά και καλή.

Καλό θα ήταν να πας σε ένα μαγαζί να τα δεις κιόλας να δεις αν σε βολέυουν και μετά παραγγέλνεις, αυτό ούτως ή άλλως είτε πάρεις αυτά είτε πάρεις οτιδήποτε. Να πας να δεις τι σε βολεύει καλύτερα.

Δημοσ.

Εγώ προτιμώ καλό mouse + mousepad το qck+ απο οτιδήποτε περιφεριακό(εκτός οθόνης).Απλά δεν έχω κάτι να προτείνω σε αυτά τα €.

Πάντως αν θες άμεση αναβάθμιση το Devastator mouse για τα λεφτά του είναι καλό.

Δημοσ.

Παιδια, εχω mousepad Steelseries qck+ (καινουριο).

Aπ'ολα παιζω, και fps, και action... και soccer αμα λάχει...

Κοίτα έχει διαφορά το gaming που γράφεις στο αρχικό σου post με το απλό που μου γράφεις τώρα. Τι από τα 2 θέλεις;

Αυτο που εννοει ο Harris San εννοω, μαλλον δεν το εκφρασα σωστα..

Eχω δει, κατι Element gaming KB + mouse ή Mouse/ ΚΒ χωριστα...Καλα είναι αυτά?

Δημοσ.

Έγω δεν έχω εμπειρία για αυτά καθόλου να σου πω. Αν δεν έχει κανείς από εδώ μέσα κάτι αντίστοιχο μάλλον θα πρέπει να διαβάσεις τα reviews τους αν υπάρχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το devastator εδω και εναν χρονο περιπου. Το keyboard αξιοπρεπεστατο απο την αλλη το mouse εχει τα προβληματακια του κυριως με το τριξιμο της ροδελας στο δικο μου και σε αλλους που εχω διαβασει. Για τα λεφτα τους ειναι μια καλη αγορα εκτως και εαν μπορεσεις να ανεβεις αρκετα στο budget σου.

• Like 1
Δημοσ.

Τοσο ενοχλητικος είναι ο θορυβος της ροδέλας? Γενικα από ποιοτητα είναι καλο το Devastator?

Σε σχεση με το Octane τι γινεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...