nikourkou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω εδω&αρκετο καιρο 2 καρτες αλλα εφτασε επιτελους η ωρα να τις ''παντρεψω'' σε μια συσκευη η οποια ομως δεν γινεται να ξεπερναει (εστω κατα πολυ) τα 250Ε.Αναρωτιεμαι λοιπον αρχικα ποια χαρ/κα των δικαρτων συσκευων θα πρεπει να προσεξω&αν αξιζει να κοιταξω και καποια μεταχειρισμενα.Αν εχετε&καποιες προτασεις με χαρα θα τις διαβασω.
darksider13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 προτεινω lenovo k3 note και zte blade s6 απο android, κοιτα να εχει 2 gb ram αν πας σε android, απο windows lumia 640 xl
panos- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εφόσον θέλεις dual sim και sd ταυτόχρονα, υπάρχει πλέον σε συγκεκριμένα μοντέλα (το huawei p8lite dual και το samsung galaxy a3 dual δεν το υποστηρίζουν) Εγώ προτείνω Sony M4 Aqua αλλά υπάρχουν κ ποιο φθηνές επιλογές σε lumia οπως το 640xl η το κανονικό. (250€ το M4, 160€ το 640, 200 περίπου€ το 640xl)
Stogianz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ προτείνω Sony M4 Aqua αλλά υπάρχουν κ ποιο φθηνές επιλογές σε lumia οπως το 640xl η το κανονικό. (250€ το M4, 160€ το 640, 200 περίπου€ το 640xl) Nα πούμε ότι το Aqua έχει κάποια θεματάκια υπερθερμανσης.
nikourkou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Οντως θα προτιμουσα να ειναι android απο windows.Αποψη για μεταχειρισμενο-καινουριο;Kαι ναι θελω dual sim & sd ταυτοχρονα.Ποια ειναι αυτα τα μοντελα που το υποστηριζουν panos- ;Και κατι ακομα,η Samsung εχει τελικα δικαρτα (και μιλαω για καποια που να διαθετουν καποια αξιολογα χαρακτηριστηκα π.χ. 2g ram,μια αρκετη μπαταρια,κ.τ.λ.π.-δεν εννοω τα 400Ε και πανω σωνει και καλα);
voldemort Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κανε και ενα check για το samsung J5. Δες μερικα reviews στο youtube.Θα σου επιλυθουνε αρκετες αποριες.
panos- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού θες τότε βγάλε Huawei P8 Lite που σίγουρα δεν το υποστηρίζει. Samsung J5 δεν βρήκα σε Dual (έχει και single) που είναι παντού στο skroutz. Εγώ παρήγγειλαν J5 και περιμένω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα