Masma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πως μπορω να τσεκαρω αν εχει προβλημα η μπαταρια μου?(δεν νομιζω οτι εχει απλα πληροφοριακα ρωταω). Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου λεει πχ οτι ειναι στο 90%(ενοοω αποδωσης) απο οταν την πηρα? Επισης κατι ασχετο. Πειραζει αν το καλωδιο που συνδεω το φορτιστη με το κινητο δεν ειναι αυθεντικο apple?
ksessalonikios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 αμα εισαι jailbreak κατεβασε απο το cydia το "charginghelperplus"
Masma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 αμα εισαι jailbreak κατεβασε απο το cydia το "charginghelperplus" δεν ειμαι....
CheOnWeb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχεις Mac υπάρχει κι αυτό. http://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Και το ibackupbot κάνει αυτό που θες, ακόμα και η δοκιμαστική έκδοση. Στις πληροφορίες συσκευής σου λέει χωρητικότητα και κύκλους φόρτισης 1
Masma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Και το ibackupbot κάνει αυτό που θες, ακόμα και η δοκιμαστική έκδοση. Στις πληροφορίες συσκευής σου λέει χωρητικότητα και κύκλους φόρτισης Μπορω να το βρω στο apple store το ibackypbot? Αν έχεις Mac υπάρχει κι αυτό. http://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/ Ευχαριστω πολυ αλλα δεν εχω mac.
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορω να το βρω στο apple store το ibackypbot? Ευχαριστω πολυ αλλα δεν εχω mac. Όχι, είναι πρόγραμμα για το pc σου
Masma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, είναι πρόγραμμα για το pc σου Α οκ ευχαριστω πολυ! 1
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Α οκ ευχαριστω πολυ! Τίποτα Όταν το κατεβάσεις και συνδέσεις το κινητό αφού το βρεις θα πας εκεί που λέει more information. Εκεί είναι οι πληροφορίες για την μπαταρία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα