Astronayths Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σας,Στο αυτοκίνητο μου έχει τοποθετηθεί από την πρώτη μέρα ένα ραδιόφωνο alpine 15ετίας πλέον και χτες έγραψα ένα δισκάκι και ενώ από το 1 έως το 9 περίπου έπαιζε τα τραγούδια άψογα μετά το 10 άρχισε τα κολλήματα, ξεκινούσε σταματούσε με αποτέλεσμα να καταντά εκνευριστικό. Στο ραδιόφωνο χρησιμοποιώ ελάχιστα την σιντίερα λέτε να χρειάζεται κάποιο είδος καθαρισμού; ή η εγγραφή του cd δεν ήταν επιτυχημένη;
liakos356 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 το πιθανότερο είναι να έχει πιάσει μάκα ή σκουριά το μεταλλικό έλασμα που κινείται το λέιζερ ανάγνωσης στην άκρη του. Πάρε πεπιεσμένο αέρα και φύσα κατευθείαν μέσα. Διαφορετικά, αν μπορείς, άνοιξέ το και δες (δύσκολο στις πηγές των auto).
Astronayths Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 το πιθανότερο είναι να έχει πιάσει μάκα ή σκουριά το μεταλλικό έλασμα που κινείται το λέιζερ ανάγνωσης στην άκρη του. Πάρε πεπιεσμένο αέρα και φύσα κατευθείαν μέσα. Διαφορετικά, αν μπορείς, άνοιξέ το και δες (δύσκολο στις πηγές των auto). Επομένως χρειάζεται κάποιο εσωτερικό καθαρισμό; θα το κάνω και θα σου πω αποτελέσματα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατ δεν δοκιμαζεις αλλο δισκακι να δεις αν το ξανακανει ?
aGka8l Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Για αρχή Γράψε ένα δισκάκι σε χαμηλή ταχύτητα
Astronayths Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Για αρχή Γράψε ένα δισκάκι σε χαμηλή ταχύτητα Τι πρόγραμμα δοκιμασμένο μου προτείνεις για να το γράψω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τι πρόγραμμα δοκιμασμένο μου προτείνεις για να το γράψω? Nero burning rom
Astronayths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 To cd δοκιμάστηκε σε καινούργιο ραδιόφωνο και δουλεύει κανονικά δίχως κολλήματα και παύσεις, επομένως η εγγραφή έχει γίνει σωστά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι δεν δοκιμαζεις ενα αλλο cd στο δικο σου αυτοκινητο ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα