mp0ukLas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Να ρωτησω κατι αλλο..Στα μακ μπορω να βαλω σπασμενα προγραματα;συγκεκριμενα photoshop k lightroom.γιατι μηνιαια που μου ειπαν παραπανω δυστηχως δεν μου περισευουν. Αν ψαξεις πολυ καλα στο νετ θα βρεις σιγουρα το θεμα ειναι οτι μπορει κ να το μετανιωσεις. τι εννοω. κ εγω οταν μπηκα στην οικογενια τις apple πριν 10 χρονια εκανα ακριβος το ιδιο πραγμα, περναγα apps σπασμενα απο το νετ με τα patchakia τους (τα προγραμματα αυτα μου εβγαζαν λεφτα) κ ολα οκ αλλα οταν ηρθε η στιγμη που χρειαζομουνα καποια βοηθεια η οταν εγινε ενα major update εκει εκλεγα κ καταριομουνα τιν στιγμη που τα ειχα περασει σπασμενα.. γνωμη μου να αγορασεις τις εφραγμογες που στο μελλον θα σου δωσουν κ ετσι δν θα τρεχεις κ θα εισαι κ συνεχεια updated κ δν θα εχεις κανενα θεματακι!!! Καλημερα...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polteris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ψαξεις πολυ καλα στο νετ θα βρεις σιγουρα το θεμα ειναι οτι μπορει κ να το μετανιωσεις. τι εννοω. κ εγω οταν μπηκα στην οικογενια τις apple πριν 10 χρονια εκανα ακριβος το ιδιο πραγμα, περναγα apps σπασμενα απο το νετ με τα patchakia τους (τα προγραμματα αυτα μου εβγαζαν λεφτα) κ ολα οκ αλλα οταν ηρθε η στιγμη που χρειαζομουνα καποια βοηθεια η οταν εγινε ενα major update εκει εκλεγα κ καταριομουνα τιν στιγμη που τα ειχα περασει σπασμενα.. γνωμη μου να αγορασεις τις εφραγμογες που στο μελλον θα σου δωσουν κ ετσι δν θα τρεχεις κ θα εισαι κ συνεχεια updated κ δν θα εχεις κανενα θεματακι!!! Καλημερα...!!! Αυτό είναι νομος φιλε μου και ισχύει και στα windows. Αν κάποιο πρόγραμμα το χρησιμοποιούμε επαγγελματικά, (δηλαδή κερδίζουμε χρήματα από αυτό) πάντα πρέπει να το αγοράζουμε. Τώρα αν θέλεις να έχεις πχ photoshop και να φτιάχνεις πράγματα για σένα και τους φίλους σου έτσι για την πλάκα σου τότε πας σε σπασμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εάν δεν είναι για κάτι τόσο εξειδικευμένο, τότε στις περισσότερες των περιπτώσεων σας καλύπτει και το GIMP που είναι και free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι επαγκελματικη χρηση αλλα να πληρωνω μηνιαιος 80-100 ευρω για τα προγραμματα το θεωρω κοροιδια...- Ας το πουλουσαν κανενα 500ευρω η παραπανω αλλα οχι συνδρομιτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp0ukLas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι επαγκελματικη χρηση αλλα να πληρωνω μηνιαιος 80-100 ευρω για τα προγραμματα το θεωρω κοροιδια...- Ας το πουλουσαν κανενα 500ευρω η παραπανω αλλα οχι συνδρομιτικο τοτε φιλε μου ειναι μονοδρομος... απλα στο λεω γτ την εχω πατησει πολυ ασχημα κ δυστυχως ετρεχα κ δν εφτανα!! αν το ψαξεις μπορει να πεσεις σε καμια καλη προσφορα αλλα κ αυτο δν ειναι κ σιγουρο!!! οσο για το συνδρομιτικο που λες αυτο ειναι καλο απο την μια.. τι εννοω: για το 80% που αγοραζουν το προιον τους συμφερει γτ αν το αγορασουν πχ. 500 για να το δουλεψουν 2 μηνες εκει τη γινετε? η ετερειες κοιτανε το μεγαλυτερο ποσοστο σε μια αγορα κ κυνουντε αναλογος..!!! ολα αυτα τα λεω σαν προσωπικη μου αποψη!!! Ομορφες καλημερες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι επαγκελματικη χρηση αλλα να πληρωνω μηνιαιος 80-100 ευρω για τα προγραμματα το θεωρω κοροιδια...- Ας το πουλουσαν κανενα 500ευρω η παραπανω αλλα οχι συνδρομιτικοΠρώτον, που το είδες το 100 ευρώ μηνιαίως? Για Photoshop & Lightroom η τιμή είναι 13€ το μήνα. Αν θέλεις το πακέτο με τις 20 εφαρμογές, τότε πάει στα 62€. Δεύτερον, ωραίος επαγγελματίας. Με τα βασικά εργαλεία της δουλειάς κλεμμένα. Μήπως είναι κοροϊδία και το να αγοράζεις υπολογιστή, όταν μπορείς να σπάσεις μια βιτρίνα το βράδυ και να τον κλέψεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ο μόνος λόγος για να έχεις Windows είναι (πλέον) να παίζεις high end παιχνίδια (που παίρνεις μία κονσόλα) ή το χρειάζεσαι αναγκαστικά για την δουλειά σου... Εδω τα παραλες.Ειδικα τα Windows 10 ειναι εξαιρετικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως εξαιρετικό είναι και το Linux αλλά και το MAC OS. Η MS κάποτε έκανε την σωστή επιλογή να στηρίξει την αρχιτεκτονική επεξεργαστών που, τελικά, έπιασε. Όμως, έκανε την λάθος επιλογή να στηρίξει το πρότυπο λειτουργικού συστήματος που τώρα την έχει απομονώσει. Με την ολοένα και αυξανόμενη απήχηση στους developers της αντίπαλης, από το Windows, αρχιτεκτονικής λειτουργικού συστήματος, το Windows έχασε το μόνο πλεονέκτημα που είχε. Δηλαδή, το μεγάλο πλήθος εφαρμογών σε σχέση με όλα τα άλλα Λ. Σ. Το μόνο που του μένει (προς το παρόν) είναι οι legacy εξειδικευμένες εφαρμογές οι οποίες τρέχουν μόνο σε αυτό. Ίσως την MS την γλυτώσει το azure.... Αλλά αυτό αφενός θα είναι μόνο για business εφαρμογές και αφετέρου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κοινότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Για Linux δεν ξερω,χρηστης OS X ειμαι 8 χρονια και φυσικα ειναι εξαιρετικο.Ολα τα αλλα που λες ειναι υποθεσεις που δεν νομιζω οτι θα γινουν οσο τα Windows θα δινονται με καινουργια Laptop,PC,και η Apple θα εχει κλειστο το λειτουργικο της.Θα μου πεις υπαρχει τροπος να το εγκαταστησεις σε PC αλλα η πλειονοτητα των χρηστων θελει Plug and Play και δεν θα ασχοληθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Photoshop σε OS εκτός Mac & Windows δεν παίζει. Μόνο μέσω Wine ή virtual machine. Χάνει αρκετά σε επιδόσεις και δεν είναι και εύχρηστο. Αν θέλεις Photoshop ξέχνα το Linux. Επαγγελματική ή μη χρήση όπως και να έχει αν δε αγοράσεις το Photoshop θεωρείται παράνομο. Άνθρωποι δουλεύουν πίσω από αυτό και για να το φτιάξουν αλλά και να το στηρίξουν και ενημερώσουν. Αν θέλεις κάτι δωρεάν πας σε Gimp αλλά δεν είναι Photoshop. Τα υπόλοιπα που συζητάτε είναι φύκια με μεταξωτές κορδέλες, κατά μεγάλο μέρος είναι ηθικό το κομμάτι. Αν είσαι εταιρεία μην αποκλείεις επίσης να σου γίνει έλεγχος για άδειες και θα τραβάς τα μαλλιά σου. Αν θέλεις να δείς το περιβάλλον μπορείς να βρείς τριγύρω ένα VM έτοιμο για κάποιον Hypervisor να το δοκιμάσεις ώς περιβάλλον. Οι επεξεργαστικές δυνατότητες είναι πετσοκομένες σίγουρα αλλά θα σου δώσει μια ιδέα για το περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Πρώτον, που το είδες το 100 ευρώ μηνιαίως? Για Photoshop & Lightroom η τιμή είναι 13€ το μήνα. Αν θέλεις το πακέτο με τις 20 εφαρμογές, τότε πάει στα 62€. Δεύτερον, ωραίος επαγγελματίας. Με τα βασικά εργαλεία της δουλειάς κλεμμένα. Μήπως είναι κοροϊδία και το να αγοράζεις υπολογιστή, όταν μπορείς να σπάσεις μια βιτρίνα το βράδυ και να τον κλέψεις; Δεν νομιζω να ειναι τοσο οικονομικα..13 πρεπει να ειναι η απλη εκδοση χωρις φορους κ μετα οτι παραπανω θες ανεβενει μονο για το ενα προγραμμα. Οσο για το αλλο σκελος με τα κλεψιματα εισαι ολιγον υπερβολικοτατος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 σε ποια σχολη εισαι και για τι εργασιες μιλας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takeanotice Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) κινηματογράφου απθ είμαι, μας βάζουν διάφορα να κάνουμε αλλά κάνω και άλλα μόνος μου παίδες ακόμη στο ψάξιμο είμαι. Αυτό το laptop πως το βλέπετε; http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/asus-n751jx-t7103h-17-3-i7.php ταβάνι για laptop(από ότι φαίνεται τελικά θα αγοράσω laptop)μέχρι τα 1500Ε. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πείτε μου Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2015 από takeanotice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp0ukLas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 κινηματογράφου απθ είμαι, μας βάζουν διάφορα να κάνουμε αλλά κάνω και άλλα μόνος μου παίδες ακόμη στο ψάξιμο είμαι. Αυτό το laptop πως το βλέπετε; http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/asus-n751jx-t7103h-17-3-i7.php ταβάνι για laptop(από ότι φαίνεται τελικά θα αγοράσω laptop)μέχρι τα 1500Ε. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πείτε μου Αφου λες οτι διαθετεις 1500ε γτ δν πας σε macbook pro που για την δουλεια που το θες ειναι το απολυτο? (Photoshop + Video Edit + Retina Display) δν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο για αυτη την δουλεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως εξαιρετικό είναι και το Linux αλλά και το MAC OS. Η MS κάποτε έκανε την σωστή επιλογή να στηρίξει την αρχιτεκτονική επεξεργαστών που, τελικά, έπιασε. Όμως, έκανε την λάθος επιλογή να στηρίξει το πρότυπο λειτουργικού συστήματος που τώρα την έχει απομονώσει. Με την ολοένα και αυξανόμενη απήχηση στους developers της αντίπαλης, από το Windows, αρχιτεκτονικής λειτουργικού συστήματος, το Windows έχασε το μόνο πλεονέκτημα που είχε. Δηλαδή, το μεγάλο πλήθος εφαρμογών σε σχέση με όλα τα άλλα Λ. Σ. Το μόνο που του μένει (προς το παρόν) είναι οι legacy εξειδικευμένες εφαρμογές οι οποίες τρέχουν μόνο σε αυτό. Ίσως την MS την γλυτώσει το azure.... Αλλά αυτό αφενός θα είναι μόνο για business εφαρμογές και αφετέρου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κοινότητα. Τι εννοείς ότι την έχει απομονώσει όταν έχει 95% μερίδιο στο λειτουργικό σύστημα και σε εφαρμογές γραφείου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα