kostasgnc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 SONY VAIO VPCEH1L0E INTEL I3 2310M 8 GB RAM INTEL HD 3000 Μπορω με καποιο τροπο να αυξησω την αποκλειστικη μνημη video της καρτας γραφικων ? Κοιταξα μεσω BIOS αλλα δεν γινεται οπως κ στα περισσοτερα λαπτοπ δεν εχει τετοια επιλογη. Παλια μου εδειχνε αποκλειστικη μνημη video 64mb Tωρα για καποιο λογο δειχνει 0. Το θεμα μου ειναι αν μπορω να την αυξησω με καποιον τροπο. thanks guys
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πας να τρέξεις κάποιο παιχνίδι και δεν τρέχει; Αν δεν έχεις δεύτερη vga δεν μπορείς να έχεις 0 μνήμη και εδώ που τα λέμε και τα 64mb δεν θα κάνουν την διαφορά. Αν δεν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα που προκαλείται από αυτό μην δίνει και σημασία.
kostasgnc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι τα παιχνιδια τρεχουν κανονικα απλα μηπως μπορω με καποιο τροπο να αυξηθει. Γτ εβλεπα κατι βιντεακια στο youtube οτι και καλα μπορει να φτασει μεχρι 512mb
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Να αυξήσεις την μνήμη δεν γίνεται μονο με καποιο τρόπο αν μπορείς να του πεις να δευσμεύσει μνήμη απο αυτη του συστήματος οχι ομως οτι θα κάνει και καμία τρελή διαφορά γιατι η κάρτα δεν ειναι και πολύ καλή για βαριά πράγματα
kostasgnc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Απο τις χειροτερες καρτες γραφικων που ειχα ποτε. Και γενικα σαν λαπτοπ ειναι πολυ δυνατο. Εχω κανει καποιες συγκρισεις με αλλα λαπτοπ και παρολο που ειναι 4ετιας ανταποκρινεται πολυ καλα σε οποιαδηποτε χρηση περα απο gaming. Μπορω να βαλω αλλη καρτα γραγικων γτ κοιταω καποια καινουρια λαπτοπ κ με ιδια χαρακτηρηστικα σαν το δικο μου οι τιμες τους κυμαινονται σχετικα ψηλα. Αν σκεφτεις οτι το ειχα παρει πριν 4 χρονια 400 ευρω και τωρα ενα λαπτοπ με i3 4 gb ram και με παρομοια καρτα γραφικων εχει γυρω στα 350 ευρω οποτε αν κοιταξεις για i5 με μια αυτονομη καρτα γραφικων στο 1gb πας στα 500 τουλαχιστον και δεν θα ειναι και vaio που εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος. Δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα με συχνα format παντα και με απαιτητικη χρηση. Και πως μπορω να το κανω να δεσμευει περισσοτερη μνημη απο το συστημα ? Δεν θελω να παιζω βαρια παιχνιδια τυπου gta v κλπ. Παιζω cs go (50-60 fps) , lol (60-80 fps ) , pro 15 k manager 15 . Σχετικα ελαφρια παιχνιδια σε σχεση με κατι αλλα.
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Και πως μπορω να το κανω να δεσμευει περισσοτερη μνημη απο το συστημα ? Δεν θελω να παιζω βαρια παιχνιδια τυπου gta v κλπ. Παιζω cs go (50-60 fps) , lol (60-80 fps ) , pro 15 k manager 15 . Σχετικα ελαφρια παιχνιδια σε σχεση με κατι αλλα. Μόνο του τραβάει όση μνήμη χρειάζεται,διαφορετικά δεν θα τρέχανε καθόλου τα παιχνίδια.
Anything you say Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ενα πραγμα που βοηθα τις ενσωματωμενες ειναι η dual channel ραμ.
kostasgnc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 dual channel εννοεις 2χ4 π.χ. στην δικια μου την 8αρα η καμια σχεση ; Εμενα ειχε 4 και αγορασα μια 4αρα και εχω 8.
Anything you say Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 dual channel εννοεις 2χ4 π.χ. στην δικια μου την 8αρα η καμια σχεση ; Εμενα ειχε 4 και αγορασα μια 4αρα και εχω 8. Ναι,πχ το 2χ4 εχει καλυτερη αποδοση απο ενα 1χ8 αλλα και παλι φιλε μικρες διαφορες 5-6 fps.
kostasgnc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μια τελευταια ερωτηση. Μπορω να βαλω στο συγκεκριμένο λαπτοπ μια ανεξαρτητη καρτα γραφικων ? Λογικα οχι ε ? Ευχαριστω παιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα