AMD Expert Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Thomson TG585 με Ethernet σε 24αρα forthnet με προσφορά ανέργων. Πλέον η μητέρα μου δεν είναι άνεργη οπότε θα χρειαστεί να αλλάξουμε σύνδεση. Έχω πάρει τηλέφωνο για μείωση του snr και τέτοια στο παρελθόν. Ping έχω από 60 ως 100 ανάλογα τι ώρα μπαίνω κλπ. Σε net cafe, με ping 35-45 έχει τεράστια διαφορά στο cs go & gta v που παίζω. Σκέφτομαι να αλλάξω σύνδεση αν αυτό θα βοηθήσει, κυρίως μ'ενδιαφερει ή μείωση του ping και ή αύξηση του upload speed. Τι προτεινετε; 11 down - 1 up - 60ms ping
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Η ποιότητα της σύνδεσης και πόσο μάλλον η ταχύτητα σπάνια έχει να κάνει με την εταιρεία. Πιο πολύ έχει να κάνει με την υποδομή στην περιοχή που μένεις. Εγώ για παράδειγμα μένω Θεσ/νίκη πληρώνω για 24άρι και έχω γύρω στα 2 ΜΒ download το μέγιστο. Το ίδιο ισχύει και για το πινγκ.
apollotonkosmo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Vdsl αν ειναι διαθέσημο στην περιοχή σου, και να ζητήσεις να σου ενεργοποιήσουν το fastpath. Εαν δεν έχει vdsl τότε μείνε σε adsl και ζήτα fastpath αν γίνεται. 1
AMD Expert Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Η ποιότητα της σύνδεσης και πόσο μάλλον η ταχύτητα σπάνια έχει να κάνει με την εταιρεία. Πιο πολύ έχει να κάνει με την υποδομή στην περιοχή που μένεις. Εγώ για παράδειγμα μένω Θεσ/νίκη πληρώνω για 24άρι και έχω γύρω στα 2 ΜΒ download το μέγιστο. Το ίδιο ισχύει και για το πινγκ. αα κατάλαβα. Vdsl αν ειναι διαθέσημο στην περιοχή σου, και να ζητήσεις να σου ενεργοποιήσουν το fastpath. Εαν δεν έχει vdsl τότε μείνε σε adsl και ζήτα fastpath αν γίνεται. τι είναι αυτό; θα στείλω κανένα e-mail απλώς επειδή είχα ξανακάνει θέμα για το ιντερνετ στο παρελθόν παίζει ήδη να'χω ζητήσει κάτι τέτοιο. τι βελτιώνεται συνήθως; vdsl μπορει οταν λειξει η συνδεση. αν παρουν τηλ μεχρι ποσο μπορω να παζαρεψω απο τα 25 που ειναι;
apollotonkosmo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 τι είναι αυτό; θα στείλω κανένα e-mail απλώς επειδή είχα ξανακάνει θέμα για το ιντερνετ στο παρελθόν παίζει ήδη να'χω ζητήσει κάτι τέτοιο. τι βελτιώνεται συνήθως; μειώνει/απενεργοποιέι το error checking/ψορρεψτιον και ετσι ρίχνει το ping αλλα αν δεν ειναι πολυ σταθερη η γραμμη σου μπορει να γινει χειροτερη! Αν έχεις ήδι πολλά disconnects δεν ειναι καλη ιδέα, βεβαια αν βάλεις vdsl αλλάζει το πράγμα. Αλλα ο γενικός κανόνας ειναι πως το fastpath δεν κάνει error corection και μειώενει το ping. Σε συνδέσεις με χαμηλο θόρυβο παιζει καλα νομίζω. Ας με διορθώσει κπαποιος μιας και το είπα όσο πιο απλά γίνεται! 1
AMD Expert Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 μειώνει/απενεργοποιέι το error checking/ψορρεψτιον και ετσι ρίχνει το ping αλλα αν δεν ειναι πολυ σταθερη η γραμμη σου μπορει να γινει χειροτερη! Αν έχεις ήδι πολλά disconnects δεν ειναι καλη ιδέα, βεβαια αν βάλεις vdsl αλλάζει το πράγμα. Αλλα ο γενικός κανόνας ειναι πως το fastpath δεν κάνει error corection και μειώενει το ping. Σε συνδέσεις με χαμηλο θόρυβο παιζει καλα νομίζω. Ας με διορθώσει κπαποιος μιας και το είπα όσο πιο απλά γίνεται! Α μάλιστα κατάλαβα. Έχω μερικές αποσυνδεσούλες καμιά φορά (πχ έχει τύχει 2-3 σε μια εβδομάδα) όχι κάτι το τρελό. Τους λέω να το κάνουν έτσι κι αν έχω πρόβλημα παίρνω τηλ να μου το αλλάξουν λοιπόν!Παίζει το ping μου από 80 να κατέβει 50 ας πούμε; Με VDSL μόνο, από 80 πόσο θα πήγαινε λογικά; Η περιοχή μου έχει vdsl, έχω βάλει τα στοιχεία μου στον ελεγκτή vdsl της forthnet 1
AMD Expert Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 συμπλήρωσα φόρμα επικοινωνίας για να με πάρουν τηλ
AMD Expert Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπω ήδη βελτίωση με το φαστπαθ, θα τρέξω και speedtest Σας ευχαριστώ που μου'πατε για το fast path, έχει διαφορά
Ntoubroutza Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπω ήδη βελτίωση με το φαστπαθ, θα τρέξω και speedtest Σας ευχαριστώ που μου'πατε για το fast path, έχει διαφορά Με το fast path νομίζω λένε ότι θα υπάρχουν περισσότερες αποσυνδέσεις. Όσο για το cs/go ,εγώ με 4αρα γραμμή παίζω με 80 μέσο όρο.Άλλες φορές 75 άλλες 95. Tώρα με fastpath με πόσο ping παίζεις? 1
AMD Expert Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Με το fast path νομίζω λένε ότι θα υπάρχουν περισσότερες αποσυνδέσεις. Όσο για το cs/go ,εγώ με 4αρα γραμμή παίζω με 80 μέσο όρο.Άλλες φορές 75 άλλες 95. Tώρα με fastpath με πόσο ping παίζεις? Εγώ με 11άρα (24άρα - ο θεός να την κάνει) έπαιζα με 70-90 συνήθως. Είχα ζητήσει να μου χαμηλώσουν το SNR στο παρελθόν οπότε είχα ήδη κάποια disconnects (συνήθως 1-2 την εβδομάδα το πολύ). Τώρα με το fastpath παίζω με 45-60, έχει αρκετή διαφορά. Απλά σήμερα μου έκανε ένα κουλό, πάνω στο match πάει μια 200 κι αρχίζω να πηγαίνω μπρος πίσω μέχρι που μετά από λίγο επανήλθε. Γενικώς θα πρότεινα να το δοκιμάσεις κι εσύ. 1
mitsos326 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπω ήδη βελτίωση με το φαστπαθ, θα τρέξω και speedtest Σας ευχαριστώ που μου'πατε για το fast path, έχει διαφορά στην θεση σου δεν θα πείραζα τίποτα!! να ξερεις αν πάς σε vdsl το ping μπορει να αυξηθει(και υπάρχει περιπτωση να μην μπορεις να γυρίσεις την vdsl σου σε fastpath) ping κάτω των 30ms ειναι super!!!! 1
AMD Expert Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 στην θεση σου δεν θα πείραζα τίποτα!! να ξερεις αν πάς σε vdsl το ping μπορει να αυξηθει(και υπάρχει περιπτωση να μην μπορεις να γυρίσεις την vdsl σου σε fastpath) ping κάτω των 30ms ειναι super!!!! απλά ανεβάζω συχνά βιντεάκια των 200-300mb στο YouTube και θα γούσταρα τρελά αυξημένο upload speed... και download φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα