thiva7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα Δεν ξέρω τι στο καλό έκανα και τώρα στο πληκτρολόγιο μου στο νότε3 μου δείχνει σε όλα τα φωνήεντα με τόνο ....και δεν μπορώ να γράψω μια φράση όπως το θελω. Δεν με βολεύει καθόλου. Πως μπορώ να το βγάλω ?
Stogianz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο κι δοκίμασε να κάνεις μια "επαναφορά ρυθμίσεων".
thiva7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν δούλεψε φίλε μου ... ακόμα τα ίδια
voldemort Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα Δεν ξέρω τι στο καλό έκανα και τώρα στο πληκτρολόγιο μου στο νότε3 μου δείχνει σε όλα τα φωνήεντα με τόνο ....και δεν μπορώ να γράψω μια φράση όπως το θελω. Δεν με βολεύει καθόλου. Πως μπορώ να το βγάλω ? Ειλικρινα δεν ξερω ποσες φορες θα το πω και αν μη τι αλλο δεν γνωριζεται τις λειτουργιες ενος πληκτρολογιου... ΔΙΠΛΑ στο ελληνικο λ υπαρχει μια οξεια.ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ. 1
thiva7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ειλικρινα δεν ξερω ποσες φορες θα το πω και αν μη τι αλλο δεν γνωριζεται τις λειτουργιες ενος πληκτρολογιου... ΔΙΠΛΑ στο ελληνικο λ υπαρχει μια οξεια.ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ. Συγνώμη αλλά έλειπα από τα μαθήματα σου Αλλά φίλε μου συγνώμη κιόλας τα smartphone δεν είναι σαν τα νοκια 3310. ...έχει χιλιάδες επιλογές και ρυθμίσεις. ..δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα. Πόσο μάλλον κάτι που δεν το είχες παρατήρηση καν. Τσπ αυτό ήταν ευχαριστώ 1
voldemort Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Συγνώμη αλλά έλειπα από τα μαθήματα σου Γι'αυτο και δεν ηξερες. Αλλά φίλε μου συγνώμη κιόλας τα smartphone δεν είναι σαν τα νοκια 3310. ...έχει χιλιάδες επιλογές και ρυθμίσεις. ..δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα. Εαν ειχες νοκια 3310 δεν θα σου ελεγα τιποτε. Εχεις Νοτε 3 και παραπονιεσαι.Το πληκτρολογιο δεν εχει χιλιαδες ρυθμισεις και μαλιστα στην καρτελα με τα γραμματα ειναι το μοναδικο συμβολο που δεν πατησες δοκιμαστικα. Το πληκτρολογιο του 3310 πιο δυσκολο ηταν καθως τα συμβολα και οτιδηποτε αλλο βρισκοταν σε ενα πληκτρο ενα σωρο. Τωρα τα βλεπεις ολα τακτοποιημενα και επεξηγημενα με το συμβολακι του. Εν πασει... 3
thiva7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Γι'αυτο και δεν ηξερες. Εαν ειχες νοκια 3310 δεν θα σου ελεγα τιποτε. Εχεις Νοτε 3 και παραπονιεσαι.Το πληκτρολογιο δεν εχει χιλιαδες ρυθμισεις και μαλιστα στην καρτελα με τα γραμματα ειναι το μοναδικο συμβολο που δεν πατησες δοκιμαστικα. Το πληκτρολογιο του 3310 πιο δυσκολο ηταν καθως τα συμβολα και οτιδηποτε αλλο βρισκοταν σε ενα πληκτρο ενα σωρο. Τωρα τα βλεπεις ολα τακτοποιημενα και επεξηγημενα με το συμβολακι του. Εν πασει... Καλέ μου φίλε γιατί επιμένεις τόσο πολύ στην άποψη σου ? Για να δείξεις ότι είμαστε χαζή ας πούμε ? Δεν το είδα .. ρώτησα εδώ ,μου απάντησες ευχαριστώ. ... Τώρα εάν εσύ νομίζεις ότι το νοκια έχει πιο εύκολο πληκτρολόγιο και δεν ξέρω τι οκ....εΈτσι σε βολεύει εσένα . Για μένα το νότε 3 είναι πιο δύσκολο. ... Αυτά. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια.
voldemort Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλέ μου φίλε γιατί επιμένεις τόσο πολύ στην άποψη σου ? Για να δείξεις ότι είμαστε χαζή ας πούμε ? Δεν το είδα .. ρώτησα εδώ ,μου απάντησες ευχαριστώ. ... Τώρα εάν εσύ νομίζεις ότι το νοκια έχει πιο εύκολο πληκτρολόγιο και δεν ξέρω τι οκ....εΈτσι σε βολεύει εσένα . Για μένα το νότε 3 είναι πιο δύσκολο. ... Αυτά. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια. Επιμενω στην αποψη μου και σε θεωρω χαζη ας πουμε...αν εσυ εχεις αυτη την αποψη οτι ηθελα να πω...μαλλον περισσευω.Σε καθε αλλη περιπτωση το να εκφραζει καποιος την αποψη του για το πληκτρολογιο του νοκια 3310 οταν εσυ πρωτη εχεις αναφερθει δεν νομιζω να ειναι εγκλημα.Εσυ το θεωρεις ευκολο εγω δυσκολο. Απλο ειναι και μην βγαζεις συμπερασματα με καθε σεβασμο και λες πραγματα που δεν λεει ο αλλος. Εκεινο που ειπα ειναι οτι εχεις ενα smartphone(αρκετων χρηματων) και καλο θα ηταν να εξερευνησεις λιγο τις δυνατοτητες του.Παιξε λιγο με τα συμβολα του πληκτρολογιου να δεις τις δυνατοτητες του δεν θα παθει τιποτε.Κριμα δεν ειναι; Σου το λεω αυτο διοτι αλλος για κατι τοσο απλο μεχρι και φορματ εκανε. Αυτα με καθε σεβασμο.
thiva7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Επιμενω στην αποψη μου και σε θεωρω χαζη ας πουμε...αν εσυ εχεις αυτη την αποψη οτι ηθελα να πω...μαλλον περισσευω. Σε καθε αλλη περιπτωση το να εκφραζει καποιος την αποψη του για το πληκτρολογιο του νοκια 3310 οταν εσυ πρωτη εχεις αναφερθει δεν νομιζω να ειναι εγκλημα.Εσυ το θεωρεις ευκολο εγω δυσκολο. Απλο ειναι και μην βγαζεις συμπερασματα με καθε σεβασμο και λες πραγματα που δεν λεει ο αλλος. Εκεινο που ειπα ειναι οτι εχεις ενα smartphone(αρκετων χρηματων) και καλο θα ηταν να εξερευνησεις λιγο τις δυνατοτητες του.Παιξε λιγο με τα συμβολα του πληκτρολογιου να δεις τις δυνατοτητες του δεν θα παθει τιποτε.Κριμα δεν ειναι; Σου το λεω αυτο διοτι αλλος για κατι τοσο απλο μεχρι και φορματ εκανε. Αυτα με καθε σεβασμο. Καταρχάς πάντα με σεβασμό μιας και δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι άπλα μάλλον από σπόντα ανοίξαμε ένα θέμα προς συζήτησή Αυτό ήθελα να πω με το μνμ περί νοκια...άμα εσένα σου φαίνεται πιο δύσκολο Οκ, έμενα όχι, το αντίθετο για το νοτε κτλπ.... Τέλος για το να ψάξω το κιν, όταν πάρω κάτι μένω σε αυτά που με ενδιαφέρουν, λειτουργίες που θα δουλέψω έστω μια φορά. όταν από την πρώτη μέρα που το πήρα το πληκτρολόγιο είναι όπως το θέλω γιατί να το ψάξω?κάνω όλες της ρυθμίσεις που θέλω και DONE, Οτιδήποτε δεν μου χρειάζεται προφανώς θα το μάθω από σπόντα...όπως τώρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα