Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο που την είδα (την πήρε ένας γνωστός με το C) είδα UI παρόμοιο του s6 (τα εικονίδια κτλ) μου είπε ότι ρολαρει λίγο πιο γρήγορα και τον κρατάει λίγο παραπάνω η μπαταρία. Αυτό θα το μετρήσω βέβαια και μόνος μου οταν με το καλό την δώσει η Sammy.

Αυτό που διάβασα σε ξένα φορούμ και δεν μου αρεσε, είναι ότι στην 6 αναφέρθηκε ότι αφαιρέθηκε το IR Blaster.. Το χρησιμοποιώ και θα είναι μέγα σπάσιμο να το έχουν βγάλει έτσι χωρίς λόγο..

Επιβεβαιώνω ότι το ir blaster λειτουργεί κανονικά. Τα εικονίδια έχουν αλλάξει σαν του note 5, s6 αλλά μόνο τα εικονιδια. Επίσης έχει πάρει τις λειτουργίες s pen του note 5 εκτός του να μπορείς να αποθηκεύεις πολλά screenshoot μαζί πχ στον browser. Μπαταρία πολύ μικρή διαφορά..κυρίως όταν δεν το χρησιμοποιειΣ λόγο του doze Mode. Ακόμα μπορείς να δεις πόση ωρα λειτουργεί το κινητό με μπαταρία από τότε που του έβγαλες τον φορτιστή, χαρακτηριστηκο που είχε βγει στην 5.1.1. Μεγάλη διαφορά είδα και στο multitasking όπου μπορεί να κρατήσει 9 εφαρμογές από πίσω με 2 βαριά παιχνίδια τουλάχιστον.

Το μόνο πρόβλημα είναι στην εξοικονόμηση ενέργειας μου κάνει γκρι το notification bar πράγμα το οποίο μπορεί να είναι επειδή δεν έκανα Hard reset αλλά θα περιμένω να δω αν το έχει και κανένας άλλος με την 6.0.1. Και το πρόβλημα με τα benchmarks που τα βγάζει λίγο χαμηλότερα.αυτό το καταλαβαινεις και στην καθημερινοτητα κυρίως όταν παίζεις παιχνίδια.

• Like 1
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απογοητευση η 6αρα για εμενα. Ναι οκ ρολαρει λιγο πιο γρηγορα και η μπαταρια κραταει λιγο παραπανω αλλα αυτα. Καινουρια camera δεν περιμενα αλλα καινουριο touchwiz το ειχα δεδομενο

Δημοσ.

Απογοητευση η 6αρα για εμενα. Ναι οκ ρολαρει λιγο πιο γρηγορα και η μπαταρια κραταει λιγο παραπανω αλλα αυτα. Καινουρια camera δεν περιμενα αλλα καινουριο touchwiz το ειχα δεδομενο

Εγώ δεν περίμενα ούτε την αλλαγή στα εικονίδια ούτε τις αλλαγές στο s Pen. Αφού τα πήραμε και αυτά να λέμε και ευχαριστώ με την πολιτική της samsung για τις αναβαθμίσεις. Την έχεις βάλει την 6αρα? Το πρόβλημα που είπα πιο πάνω με την εξοικονόμηση ενέργειας το έχεις? Αυτό που μόλις την πατήσεις κάνει γκρι το notification bar?

Αυτό...¡

post-283031-0-01166000-1461023375_thumb.png

Δημοσ.

το μονο προβλημα που εχω δει εγω αυτες τις μερες που εχω βαλει την 6 ειναι η σημειωση απο κλειδωμενη οθονη. δηλαδη το ενεργο σημειωμα  με το που βγαλεισ το πενακι απο μαυρη οθονη. δεν μου λειτουργει καθολου εκτος αν εχω κανει κατι λαθος με κΑΠΟΙΑ ρυθμιση

Δημοσ.

το μονο προβλημα που εχω δει εγω αυτες τις μερες που εχω βαλει την 6 ειναι η σημειωση απο κλειδωμενη οθονη. δηλαδη το ενεργο σημειωμα  με το που βγαλεισ το πενακι απο μαυρη οθονη. δεν μου λειτουργει καθολου εκτος αν εχω κανει κατι λαθος με κΑΠΟΙΑ ρυθμιση

πρεπει να ψαξεις στις ρυθμισεις s pen και να  ενεργοποιησεις την επιλογή [Σημ. ανενεργ. οθ.]

αυτο με την εξοικονομηση ενεργειας δεν το εχεις ε?

Δημοσ.

Αυτό η αλήθεια είναι δεν το έχω δοκιμάσει γιατί πάντα λειτουργώ τα πάντα. Θέλω να είναι όλα ανοικτά

πατα το κουμπι της εξοικονομισης και πες μου αν θα στο βγαλει αν θες. ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι μου το κάνει γκρι και μένα

Ευχαριστώ. Bug θα πρέπει να είναι. ..πφ και την χρησιμοποιουσα και δεν μου αρέσει έτσι...άσε που φοβάμαι και για burn in. Θα το διορθώσουν λογικά.

Αα ενημέρωση. ..τελικά έχουν βάλει και το scrolling capture του s pen του note 5!

Δημοσ.

Τα αποτελεσματα στο antutu ειναι για κλαματα.μαλλον θελει hard reset αλλα ποιος κανει...

Μάλλον. ..γιατί και εμένα άλλα νταλα βγάζει. ..πόσο σου βγάζει? Εμένα το μεγαλύτερο 66000+ αλλά κάποιες φορές τα παίζει και βγάζει και 63000 και 55000 και 45000 μια φορά που τα είχε παίξει και καιγοταν

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν περίμενα ούτε την αλλαγή στα εικονίδια ούτε τις αλλαγές στο s Pen. Αφού τα πήραμε και αυτά να λέμε και ευχαριστώ με την πολιτική της samsung για τις αναβαθμίσεις. Την έχεις βάλει την 6αρα? Το πρόβλημα που είπα πιο πάνω με την εξοικονόμηση ενέργειας το έχεις? Αυτό που μόλις την πατήσεις κάνει γκρι το notification bar?

Αυτό...¡

Ετσι γινεται και σε εμενα το notification bar. Συγνωμη αλλα να τα χεσω τα καινουρια s pen features. Το screen off memo δεν το δουλευω καν. Αντε αλλαξε λιγο το air command και ελαχιστα τα εικονιδια. Μπραβο ρε σαμμυ για αλλη μια φορα. Εμεις φταιμε που ενω συνεχιζουν την ιδια πολιτικη παμε και τους τα ξανασκαμε καθε φορα

Δημοσ.

Ετσι γινεται και σε εμενα το notification bar. Συγνωμη αλλα να τα χεσω τα καινουρια s pen features. Το screen off memo δεν το δουλευω καν. Αντε αλλαξε λιγο το air command και ελαχιστα τα εικονιδια. Μπραβο ρε σαμμυ για αλλη μια φορα. Εμεις φταιμε που ενω συνεχιζουν την ιδια πολιτικη παμε και τους τα ξανασκαμε καθε φορα

Έδωσε πάντως αρκετά features...μόνο την κάμερα δεν άλλαξε, το διπλό πατημα του home bottom και το κυριότερο δεν έβαλε την υποστήριξη του 64bit λογισμικού που αυτο πια το είχαμε καταλάβει ότι δεν θα το έκανε. Το ότι καθηστερισε είναι ένα μείον αλλά τι άλλο περίμενες δηλαδή να δώσει?..σε γενικές γραμμές εγώ πάντως είμαι ευχαριστημενος. (Πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες αναβαθμίσεις που μόνο χειρότερο το εκαναν το κινητο)

Δημοσ.

Μάλλον. ..γιατί και εμένα άλλα νταλα βγάζει. ..πόσο σου βγάζει? Εμένα το μεγαλύτερο 66000+ αλλά κάποιες φορές τα παίζει και βγάζει και 63000 και 55000 και 45000 μια φορά που τα είχε παίξει και καιγοταν

Πανω απο 50.000 με τιποτα δεν παει με την 6.0.1

Δημοσ.

Έδωσε πάντως αρκετά features...μόνο την κάμερα δεν άλλαξε, το διπλό πατημα του home bottom και το κυριότερο δεν έβαλε την υποστήριξη του 64bit λογισμικού που αυτο πια το είχαμε καταλάβει ότι δεν θα το έκανε. Το ότι καθηστερισε είναι ένα μείον αλλά τι άλλο περίμενες δηλαδή να δώσει?..σε γενικές γραμμές εγώ πάντως είμαι ευχαριστημενος. (Πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες αναβαθμίσεις που μόνο χειρότερο το εκαναν το κινητο)

Ποια ειναι αυτα τα αρκετα features που πηρες ακριβως; Ρωταω μηπως εκανα κατι λαθος και εκτος του screen off memo δεν πηρα τιποτα. Το εχω ξαναπει το βασικοτερο ολων ηταν το νεο touchwiz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...